The a4 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Cwiara ????a tym tanim comanderem to da rade kazdy licznik wsad-pin czy nie kazdy bo w viakenie kolo a jaki nr licznika bo on kabel do nr,mi sprzaedaje kazdy licznik to inny kabel:polew: No ja rozumiem zeby klienta naciagac na towar ale juz w ten sposob a to co fabryke kabli do kazdego nr licznika maja=luudzie Nie no a tak powaznie GRZES napewno wszystkich licznikow ten kabel nie zrobi ja do zabawy kabla szukam na czym Wy jedziecie koledzy powiedzcie mi bo po co mi przeplacac na vcds-a juz wybulilem
Gość cwiara Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Więc ja mam magic dash can, cena za full 2tys. A uzupełnieniem tego jest właśnie commander 1.4 i do B5 do 1997r działa ok, a MDC nie pójdzie. Więc do B5/C5 commander 1.4 jak najbardziej.
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Ja jadę na chińskim kablu z allegro, a commandera mam od arre - on też coś płacił za commandera.
The a4 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Magic dash-a hyyyy chcialbym :grin:ale mnie nie stac na takie zabawki ja tego zarobkowo robil nie bede a tylko do moich licznikow czyli rocznikowo 98-01 wiec co byscie polecili ?
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Commander będzie Si mi z chińskim kablem ogarniał cacy teraz to nie wiem jak to będzie przy B6:facepalm:
arre Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Commander będzie Si mi z chińskim kablem ogarniał cacy teraz to nie wiem jak to będzie przy B6:facepalm: przeciez b6 sprzedajesz a jak juz to do Cwiary ja mam chinola comandera 1.4 i jest Si pod warunkiem ze sie nie rusza crypto budzikow z c5 po lifcie
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Commander będzie Si mi z chińskim kablem ogarniał cacy teraz to nie wiem jak to będzie przy B6:facepalm: przeciez b6 sprzedajesz a jak juz to do Cwiary ja mam chinola comandera 1.4 i jest Si pod warunkiem ze sie nie rusza crypto budzikow z c5 po lifcie Mój ruszyliśmy. Oczywiście jest to loteria i podstawą jest prawidłowe zczytanie wsadu pierwotnego przed jakąkolwiek próba "zabawy" ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:24 ---------- Tak, sprzedaję, no ale znasz mnie i wiesz, że muszę chociaż coś pogrzebać, przekopać, sprawdzić, zajrzeć - wystarczy spojrzeć na moją ex B5
arre Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 znam znam ale dzis ofroada mialem zaraz fote zapodam qr** w sumie dawno do mnie nie dzwoniles suczo
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 znam znamale dzis ofroada mialem zaraz fote zapodam qr** w sumie dawno do mnie nie dzwoniles suczo W GB jestem, w dodatku przedupcyłem gdzieś polską karte
Gość cwiara Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Commander będzie Si mi z chińskim kablem ogarniał cacy teraz to nie wiem jak to będzie przy B6:facepalm: W B6 to troche gorzej jeśli chodzi o licznik. Chociaż do 2002r to commander nawet przebieg zrobi. Ale Karol przyjedziesz do mnie i sie bedziesz bawił do znudzenia :grin:
kaju Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Pany, oświadczam, że kończę ze spamem w tym temacie - odpowiadam tylko na temat
arre Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 byl i snieg ale cos malo zmrozony i taki maly blotny rowek... teraz jest duzy rowek... i duzo blota bylo w zderzaku:kwasny: dziwie sie w sumie ze go nie urwalo... a na myjni tej ze zdjecia szybko sie nie pokaze zostawilem im w gratisie ze 30-40 kg sniego-blota ale 20 zl zarobili:facepalm: dobra koniec OT
Marcin6 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 a to ja potrzebuje szybkę tylko, ta szybka jest zintegrowana z mocowaniami? Ktoś podpowie? Takie uszkodzenie:
arre Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Marcin6 obudowa licznika sklada sie z dwoch czesci: tylniej i przedniej z szybka i mocowaniami ktore masz urwane... Dziekuje dobranoc:decayed:
bediks Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 A to jest z tego licznika co pusciles na allegro ? Kaju nie wierze Ci ;-)
Marcin6 Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 A to jest z tego licznika co pusciles na allegro ? Nie, z innego tym razem
bediks Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 ile jestes w stanie zaplacic za taka szybke??
Rekomendowane odpowiedzi