Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dokladnie. mój MDC nie chciał odczytac pinu ani z licznika ani z edc15. Ale poradziłem sobie bez starego pinu. troche musiałem podłubac we wsadzie ale oplacało sie
bediks Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tzn ze jak kiedyś mówiłeś mi ze mogłeś ręcznie wpisać vin i immo do wsadu tak ?
szogun0 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dokladnie. mój MDC nie chciał odczytac pinu ani z licznika ani z edc15. Ale poradziłem sobie bez starego pinu. troche musiałem podłubac we wsadzie ale oplacało sie Jakoś nigdy nie potrzebowałem starego pinu i zegary przyjmowały stare klucze. Ale może jestem szczęściarzem.
Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tzn ze jak kiedyś mówiłeś mi ze mogłeś ręcznie wpisać vin i immo do wsadu tak ? Po części tak ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Dokladnie. mój MDC nie chciał odczytac pinu ani z licznika ani z edc15. Ale poradziłem sobie bez starego pinu. troche musiałem podłubac we wsadzie ale oplacało sie Jakoś nigdy nie potrzebowałem starego pinu i zegary przyjmowały stare klucze. Ale może jestem szczęściarzem. Nie no musi być stary pin, potrzebny jest on do przejecia przez nowy zegar nr vin i immo id ze sterownika silnika. Bez tej procedury na kanale 50 licznik nie przyjmie nowych kluczy i lampka immo bedzie mrugac. Dziwne że wogóle dało sie klucze zakodowac z róznymi vinami i immo id w liczniku i ecu silnika.
assist Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 ja nie miałem starego pinu do jaeger'a i poszło;)
Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 No teraz wszyscy nagle bez pinu immo kodują a jak bediks potrzebował pomocy to zaden sie nie odzywał.
assist Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 mowie o jaeger>vdo bediksowi napisałem po krotce co i jak, (możesz odnaleźć te posty) wiec bez spinki.. pzdr, assist
arre Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 jakas tu strasznie napieta atmosfera ostatnio widze chyba zescie nie popili w weekend
assist Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 BTW w dalszym ciągu mam xxx w polu extra, ale bangla wszystko, wiec mam wylane na to
arre Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 jak by ktos mial wsad do a6 EU PB biale podswietlenie cyfra zegar to poprosze
assist Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 i to jest słuszna koncepcja - ide po pifo, delikatnie, bo jutro do fabryki
Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ale ja sie nie spinam. Wiem tylko co jest możliwe z tym licznikiem a co nie. Jedno jest pewne. Normalną procedurą przyuczenia licznika vagiem/vasem nie zrobi sie nie mając obu pinów. Trzeba mieszac we wsadzie.
arre Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Grzesiu ja tam sie chyba do Ciebie wybiore z moim wywalaniem oleju na blacie ;P i brakiem temp oleju mam wsad ori i tez mam dziwne xxxxxxx
Gość cwiara Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 No coś pomyślimy. ale xxx to jest w miejscu gdzie powinien byc vin? Miałem jechac ale nigdzie sie juz nie ruszam i tez ide po bro
maq Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Potwierdzam. Dziś Cwiara zafundował mi przez chwilę niezapomniane wrażenia z niemożności odpalenia auta Po krótkiej chwili ogarnął sytuację i w końcu mogę się pozbyć JAGERA Radocha jak nie wiem: Fotki robione prodiżem przed po operacji Jeszcze manetka i szara kostka do podpięcia, i szukam concerta II w dobrej cenie
assist Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 cwiara, mała uwaga- miałem pin do vdo. DO jaeger'a nie miałem, i poszło, pozniej dopiero zorientowałem sie ze pin siedzi tez w ecu, ale to juz po tym, jak dograłem klucze.. teraz w ecu w polu login jest maxymalna wartosc, rowniez po połączeniu sie vagiem z licnzikiem, w polu extra mam xxx i bangla. Piwo otwarte, pisz co i jak z tymi xxx
xxxSzYbAxxx Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Potwierdzam. Dziś Cwiara zafundował mi przez chwilę niezapomniane wrażenia z niemożności odpalenia auta Po krótkiej chwili ogarnął sytuację i w końcu mogę się pozbyć JAGERA Radocha jak nie wiem:Fotki robione prodiżem przed http://s23.postimg.org/ni0ngbjzb/IMG_20130601_130632.jpg po operacji http://s23.postimg.org/69u4b4vzb/IMG_20130602_190909.jpg Jeszcze manetka i szara kostka do podpięcia, i szukam concerta II w dobrej cenie za 2 mce sprzedam Ci mojego concerta jak chcesz poczekaj
Rekomendowane odpowiedzi