bediks Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Szukaj całej obudowy licznika a6 c5 polift O takiej http://static.nanodatex.com/media/fb261406e43bd8c9f7d641f4c9a954cd.jpg Jedyna sensowna opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja kupiłem do poprzedniego licznika z Dido i teraz tez sie przymierzał do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Tylko chrom czy satyna lepszy efket daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Satyna sto razy lepsza Chrom wieje gnojowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 a takie? http://www.didotuning.pl/audi-a4s4-wzor-p-424.html?cPath=26_29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) No o nich pisałem przecież. Łatwe w montażu bez kleju przede wszystkim. Naprawdę świetnie sie prezentują. Edytowane 14 Listopada 2014 przez novwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jak coś to mam na handel ringi ori z a6 c5 lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Pany mam taki problem. Po zmianie licznika nie dziala mi tylko prawy kierunek. Robilem wg rozpiski maxtera i troche piny mi sie nie zgadzaly piny. W liczniku z radiowym zegarkiem w kierunkach sa zarowki czy diody? Da sie jakas sprawdzic czy zarowka cala? I czy da sie pociagnac pin, jezeli tak to skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Awaryjne jak włączysz tez nie działa ? Kierunek Ci nie działa tylko w liczniku czy wogóle w aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Jak wlacze awaryjne tylko lewy miga w liczniku. A w aucie kierunki normalnie dzialaja. Moglem pomylic piny;/ Jak przeloze pin lewego kierunku do prawego zeby wykluczyc diode bedzie trybic? Edytowane 15 Listopada 2014 przez Chadury89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Tylko i wyłącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A jakbym chcial dorobic pin prawego kierunku to skad moge go pociagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animavili Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Pany ktos się spotkal z taką usterką zegarów,że po włączeniu klucza w pozycji zapłon wariują wskazówki i wyswietlacze aż do ich wyzerowania.po odpaleniu objawów nie ma.vag nic nie pokazuje. Tu wideo Napisane z Lumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domenico Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Panowie.Temat śledzę już od dłuższego czasu i muszę przyznac, że jest bardzo wyczerpujący.Przymierzam się właśnie do wymiany licznika na fis, kupiłem juz licznik, szukam manetki i kabelki będę powoli podciągał lecz interesuje mnie kwestia komputerowa - PIN, Immo...Czy któryś z kolegów najlepiej ze świętokrzyskiego mógłby pomóc. Miałem kiedyś kabelek i program lecz kabelek zaginął a program po formacie kompa- wiadomo Dlatego prosiłbym o pomoc któregoś z forumowych kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Animavili typowa usterka licznika firmy jaeger Koszt ok 300 jeśli chodzi o naprawę i jak sie przekonałem na własnej skórze niekoniecznie musi rozwiązać problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animavili Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Animavili typowa usterka licznika firmy jaeger Koszt ok 300 jeśli chodzi o naprawę i jak sie przekonałem na własnej skórze niekoniecznie musi rozwiązać problem Trochę się zmartwiłem :-( Najbardziej tym,że zidentyfikowałeś licznik jako jaeger.Już od dawna na zamontowanie czeka full fis.Niestety zakupiłem Vdo z benzyny anglika. Ponoć tarczy nie da się przełorzyć miedzy tymi zegarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie da sie Obudowa z tylu licznika biała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animavili Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeszcze nie wiem,jutro sprawdzę.Z tego co po necie widzę to pół-fis to większość jeager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 z jeagera full fis do vdo full fis tarczki pasują bardzo ładnie jak sie troche pokombinuje i podetnie w paru miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Z połfisa Jeager nie pasują nawet po kombinacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi