Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoko bo juz myślałem ze zabrałeś sianko i pojechałeś do Ingolstadt z żołnierzami walczyć :kox:

Zadzieram kiece i lece na poczte :decayed:

Piotr dzieki za reklame :grin:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ok, dobra na chomiku znalazłem zdjęcia z rozpiskami kaja, potrzebuje foto wtyczki manetki fis które kable dołożyć i które będą które ?

Opublikowano
wlacza sie tak jak wskazówka wchodzi na rezerwe

a dlaczego zmieniasz na inny?

Na niewypalony fis.

Ten będzie albo do testów albo na sprzedaż. Poza wypalonymi liniami wsio sprawne :D

Kupie tarczke predkosciomierza jesli europejska:decayed:

Daj cynk PW

Opublikowano

panowie który pin i która kostka w liczniku idzie od czujnika otwarcia maski przód ? Bo u mnie w starym dziadku nie ma wcale ;/ a w poliftach widziałem są ... i w którym to dokładnie miejscu jest.

Opublikowano

jaki kolor ma kabelek czujnika temp oleju we wtyczce zielonej PIN 21? w wiazce silnika biało-niebieski, a przy liczniku?

Opublikowano

wtyczka.jpg

to jest wtyczka kaja, pin 21 zaznaczony strzalka ( chyba :kox:)

Opublikowano

Pioteros pyta o licznik z 98 roku, czyli analogowy zegarek z cyferkami ;)

Opublikowano

A to sory bo myślałem ze w tych z I liftu wtyczki niebieska i zielona były takie same

Opublikowano

bediks szybka poszła :decayed: pany tak btw, nie chce ktoś gwintu do ośki? :wink:

Opublikowano

Daj jakiś nr przewozowy do śledzenia

Wolałbym concerta II za poldarmo :kox:

Opublikowano

00259007730210385401 :wink: ile chcesz dać za concerta? :wink: aaa chłopaki liczniki z fisami mogę też załatwić :decayed:

Opublikowano
bediks szybka poszła :decayed: pany tak btw, nie chce ktoś gwintu do ośki? :wink:

Pisz do mrogala, rano odjechał moją B5, z tyłu jest prawy wylany, więc będzie szukał. Tylko promocje mu zrób, bo to do mojej ex by szło...

Opublikowano

Tak jak napisałem półdarmo :kox:

A co szyba masz ? Daj foty na pw i cenę rzecz jasna i gdzie ono jeździło no bo musi mieć po 22 cm i gora i dol

Opublikowano

Pisz do mrogala, rano odjechał moją B5, z tyłu jest prawy wylany, więc będzie szukał. Tylko promocje mu zrób, bo to do mojej ex by szło...

To co teraz rezasz? Licznik do roweru na analogu? :decayed:

Opublikowano

dosyć dobry gwint mam więc slabo Ci powiem z tą promocją.. :whistling:

co do concerta zobacze czy moge mieć ale jutro dam znać... wiem wiem że 22 cm mam takie samo :wink:

Opublikowano

no to sie dowiedz bo jak odpale ten k**ewski licznik to napewno bede na powaznie myslal o concercie

Opublikowano

panowe ratujcie :D

VAG-K+CAN Commander odpaliłem dałem airbags i potem Clear pomieliło :D:D błędów brak a poduchy swiecą:D jak to cofnąc ?

Opublikowano

a może masz odwrotnie sterowany sygnał z sterownika airbaka na kontrolkę licznika...

jaki miałeś wcześniej licznik?? VDO??

Opublikowano

tak vdo wczesniej tylko mrugał teraz swieci błędów brak na 2 licznikach to samo

Opublikowano
tak vdo wczesniej tylko mrugał teraz swieci błędów brak na 2 licznikach to samo

Maciek też tak miał... a u mnie kilka liczników po II lifcie i na żadnym nie mruga, a świeci jedynie jak faktycznie jakiś błąd jest w sterowniku...

sprawdzcie czy macie taki sterownik Airbaga jak w mojej A4 97' rok 8D0 959 655 / 0 285 001 176