Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHolercia tu sie rozowo porobilo... same Andrzeje ryje rozowe :decayed:

az strach cos napisac :whistling:

Szyba a Ty nie rozowy? :wink:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze sie do tej gejo...kiej ferajny nie dopchalem.. :grin: po zlocie sprobuje..

Cwiara Ty sie tu nie reklamuj juz pol forum skroiles wiec juz nikt Ci nie da zarobic.. :grin:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A ile to roboty :grin:

Teraz sie skonczy spam w tym watku. Drżyjcie Andrzeje :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano
A ile to roboty :grin:

Teraz sie skonczy spam w tym watku. Drżyjcie Andrzeje :grin:

To jest nagroda za ten spam.. kierwa :facepalm: taki Cwiara klubowiczem... swiat sie konczy... :whistling:

Opublikowano

Dobrze ze ja Nie Andrzej :decayed:

i Cwiara klubowiczem i Kaju :kox:

ja Grzesiowi zarobic nie dalem (jeszcze) :polew:

Opublikowano

ja też nie :grin:

Opublikowano

Bo jak coś spierdolisz to nawet się juz tego naprawić nie da wiec zarobić nie ma na czym tylko def i def :grin::polew:

Opublikowano
Bo jak coś spierdolisz to nawet się juz tego naprawić nie da wiec zarobić nie ma na czym tylko def i def :grin::polew:

Ty nie badz taki madry bo Ci concerta zdalnie na def przerobie :wink:

Opublikowano

ja też nie :grin:

Ty to sie do końca życia nie odplacisz :grin: Mam 45% udziałów w Twoim padełku :naughty:

Opublikowano

No i przyszedł licznik

Fis tak wyjepany ze więcej martwych lini niż widocznego dobrego pola :grin:

Wyśle foto sprzedawcy ciekawe co on na to :grin: pewnie ze był dobry, będę chciał zeby oddal pol kasy i go sobie zostawię bo radiowy jest

Pojezdze trochę zrobię parę testów jak nie będzie bladl to zrobię w aceef za 100 gra gitarka

No właśnie szyba ten kabelek z tylu radia tak podejrzewałem ze nie tylko od podświetlenia jest :polew:

Opublikowano
Panowie mam problem z połączeniem Vag Commander z autem a dokładnie łączy sie z 01 motor ale nie moge odczytać przebiegu a w 07 nie moge sie w ogóle połączyć (pin) .

kabel mam vag can+k auto z 98r wie ktos moze co zrobić żeby było ok ?

potrzebuje wymienic ecu ...

byłem wczoraj u elektryka powiedział ze mam immoboxx i ze bedzie musiał go wyjać i wstawić emulator ... dobrze mówi ? jest moze możliwość samemu cos zrobić ?

Opublikowano

Tak jak Ci pisalem. Po co robic emu i wywalac immo. Moge odczytac pic z immo box i z ecu silnika i zrobic adaptacje tak jak powinno byc. Majac pin pozniej mozesz sobie dodawac kluczyki z poziomu vaga.

Opublikowano
Tak jak Ci pisalem. Po co robic emu i wywalac immo. Moge odczytac pic z immo box i z ecu silnika i zrobic adaptacje tak jak powinno byc. Majac pin pozniej mozesz sobie dodawac kluczyki z poziomu vaga.

juz zwęszył kasę... :grin:

no jasne trzeba robić jak fabryka nakazała :whistling:

Opublikowano

Pany jak tylna klape ogarnac bo tylko to mi zostalo i nie wiem gdzie to podpiac pin 6 zielona do ???????

Opublikowano
Panowie mam problem z połączeniem Vag Commander z autem a dokładnie łączy sie z 01 motor ale nie moge odczytać przebiegu a w 07 nie moge sie w ogóle połączyć (pin) .

kabel mam vag can+k auto z 98r wie ktos moze co zrobić żeby było ok ?

potrzebuje wymienic ecu ...

byłem wczoraj u elektryka powiedział ze mam immoboxx i ze bedzie musiał go wyjać i wstawić emulator ... dobrze mówi ? jest moze możliwość samemu cos zrobić ?

Ciekawe, gdzie wy w ECU z 1998 r. znajdziecie PIN. :facepalm:

Opublikowano

Kto szuka ten znajdzie :grin::grin:

A tak na powaznie to inna procedura. Sory, moje niedopatrzenie :wink:

Opublikowano

koledzy a ja mam takie pytanie , licznik jaki posiadam to jaeger 1/2 fis z cyfrowym zegarkiem sterowanym z radia . mam chęć wymienić licznik na pełen FIS. czy licznik od Angola podejdzie. czy licznik z A6 C5 podejdzie . Czy po wymianie licznika trzeba dużo roboty aby podłączyć wszystkie czujniki i czy jest sporo rzeźby z tym . oraz w jaki sposób oraz w jaki sposob moge zgrac obecny wsad z licznikow i wgrac do nowego aby auto odpalalo i kluczyki immo pasowały , wiem że było o tym ale trudno już teraz wyłowić ważne wiadomości z 424 stron wątku

Opublikowano

ten spam to tylko wyłącznie zasługa andrzejów ryjów :))))))

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ----------

koledzy a ja mam takie pytanie , licznik jaki posiadam to jaeger 1/2 fis z cyfrowym zegarkiem sterowanym z radia . mam chęć wymienić licznik na pełen FIS. czy licznik od Angola podejdzie. czy licznik z A6 C5 podejdzie . Czy po wymianie licznika trzeba dużo roboty aby podłączyć wszystkie czujniki i czy jest sporo rzeźby z tym . oraz w jaki sposób oraz w jaki sposob moge zgrac obecny wsad z licznikow i wgrac do nowego aby auto odpalalo i kluczyki immo pasowały , wiem że było o tym ale trudno już teraz wyłowić ważne wiadomości z 424 stron wątku

U ciebie to tylko wystarczy zgrać piny zakodować do nowego i będzie wszystko śmigać tylko bierz licznik z a4 bo z a6 to nie będzie pokazywał drzwi itp

Opublikowano

Wie ktoś jak ustawić powiadomienia km/h1 i km/h2 w przedlifcie? Tzn chodzi mi w sumie tylko o km/h2 bo 1 to wiem, trzeba wcisnąć przycisk od ustawiania zegarka ale jak ustawić km/h2?

Opublikowano
Wie ktoś jak ustawić powiadomienia km/h1 i km/h2 w przedlifcie? Tzn chodzi mi w sumie tylko o km/h2 bo 1 to wiem, trzeba wcisnąć przycisk od ustawiania zegarka ale jak ustawić km/h2?

W przedlifcie chyba nie da się drugiej prędkości ustawić chyba że się myle

Wysłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2