Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4efcf9c300aacf95d18c0d54c8c03572.jpg

Dołączam do szczęśliwych posiadaczy ...lift wnętrza ogarnięty [emoji4]

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pali CI sie Alladyn:) Kolezka nad Toba ma emulator zeby pozbyc sie komunikatu. Mam od niego taki u siebie i wkoncu mnie zolty ciec nie wk***ia :decayed:

Opublikowano

Wiem już zamówiony :-D

Opublikowano

Wygląda super :shock3: tylko ile to pracy kosztuje B)

Opublikowano

Wygląda super :shock3: tylko ile to pracy kosztuje B)

Szczerze to wcale nie tak duzo jak się wydaje ale efekt wynagradza wszystko
Opublikowano

szybkie pytanie: czy w przedlifcie kabelek oznaczony w schemacie jako CAT (niebieska kostka) jest ważny? Bo u mnie jest on ucięty......

Opublikowano

szybkie pytanie: czy w przedlifcie kabelek oznaczony w schemacie jako CAT (niebieska kostka) jest ważny? Bo u mnie jest on ucięty......

Czy ważny czy nie to niewiem ale w nowej kostce go nie podłączasz ja robiłem przejściówkę wiec tylko te piny co sa potrzebne robiłem (Cat stara niebieska kostka pin chyba 10 a w nowej brak
Opublikowano

Czy ważny czy nie to niewiem ale w nowej kostce go nie podłączasz ja robiłem przejściówkę wiec tylko te piny co sa potrzebne robiłem (Cat stara niebieska kostka pin chyba 10 a w nowej brak

no tak, to wiem ale jak wracałem do przedliftowego licznika to zauważyłem że ten kabelek mam ucięty i nie wiem czy się tym przejmować czy nie. Może jakąś rolę w przedliftowym liczniku jednak pełni? :eusathink:

Opublikowano

Te Cat to było kontrolka uszkodzenia katalizatora ale tylko w niektórych wersjach silnikowych

Opublikowano

Te Cat to było kontrolka uszkodzenia katalizatora ale tylko w niektórych wersjach silnikowych

Aha, dzięki za info :thumbup1:

Opublikowano

Ile taki emulator kosztuje ?

Opublikowano

O jaki emulator pytasz ??

Jak sensora oleju to kolega prezesik sprzedaje za około 50zl

By HTC Desire 820

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy ktoś w woj. mazowieckim zamontowałby u mnie FIS oczywiście nie za darmo?

Opublikowano

Daj na pw info skąd jesteś. Jaki masz licznik jakie auto i z którego roku

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest może jakiś magik w Warszawie, który ogarnie montaż i zaadaptowanie FIS odpłatnie ? ;)

Opublikowano

Czy czerwona wtyczka od sterownika wysokosci xenonow to to samo co w liczniku 919?

Wyglada identycznie.

Edytowane przez Banan

Opublikowano

Witam panowie mam taki problem zalozylem fis wedlug poradnika no i jak wiadomo jest to licznik angielski 8D0920980A d05 moje pytanie czy ma ktos wsad do tego licznika benzyna 260km/h? Ewentualnie jest w stanie przerobic moj wsad na kmh? Przejzalem dziesiatki stron na forach wlacznie z 1000str cardamp.ru. No i druga kwestia wyswietlania spalania pokazuje 15.9 po czym stopniowo rosnie do 51.9 i tak sie utrzymuje czym to jest spowodowane? Tym ze licznik wspolpracuje z can? Ja w aucie nie posiadam can czy idzie to jakos za adaptowac? Kanal 60 juz probowalem nic nie daje. Z gory dzieki

Opublikowano

Przełożyłeś tarcze, że chcesz zmieniac wsad? Zmieniłeś kodowanie na V6? Bo tak to może zakłamywać spalanie.

Opublikowano

Czyli w adaptacji 60 masz 0? Sprawdź czy masz podciągnięty sygnał spalania z Ecu.

Opublikowano

Tarcze mam Eu kodowanie zrobione 00062. Kabla nie ciagnalem bo polift