Opublikowano 28 Kwietnia 201511 l Dołączam do szczęśliwych posiadaczy ...lift wnętrza ogarnięty [emoji4]
Opublikowano 28 Kwietnia 201511 l Pali CI sie Alladyn:) Kolezka nad Toba ma emulator zeby pozbyc sie komunikatu. Mam od niego taki u siebie i wkoncu mnie zolty ciec nie wk***ia
Opublikowano 30 Kwietnia 201511 l Wygląda super tylko ile to pracy kosztuje Szczerze to wcale nie tak duzo jak się wydaje ale efekt wynagradza wszystko
Opublikowano 1 Maja 201511 l szybkie pytanie: czy w przedlifcie kabelek oznaczony w schemacie jako CAT (niebieska kostka) jest ważny? Bo u mnie jest on ucięty......
Opublikowano 1 Maja 201511 l szybkie pytanie: czy w przedlifcie kabelek oznaczony w schemacie jako CAT (niebieska kostka) jest ważny? Bo u mnie jest on ucięty......Czy ważny czy nie to niewiem ale w nowej kostce go nie podłączasz ja robiłem przejściówkę wiec tylko te piny co sa potrzebne robiłem (Cat stara niebieska kostka pin chyba 10 a w nowej brak
Opublikowano 1 Maja 201511 l szybkie pytanie: czy w przedlifcie kabelek oznaczony w schemacie jako CAT (niebieska kostka) jest ważny? Bo u mnie jest on ucięty......Czy ważny czy nie to niewiem ale w nowej kostce go nie podłączasz ja robiłem przejściówkę wiec tylko te piny co sa potrzebne robiłem (Cat stara niebieska kostka pin chyba 10 a w nowej brak no tak, to wiem ale jak wracałem do przedliftowego licznika to zauważyłem że ten kabelek mam ucięty i nie wiem czy się tym przejmować czy nie. Może jakąś rolę w przedliftowym liczniku jednak pełni?
Opublikowano 1 Maja 201511 l Te Cat to było kontrolka uszkodzenia katalizatora ale tylko w niektórych wersjach silnikowych
Opublikowano 2 Maja 201511 l Te Cat to było kontrolka uszkodzenia katalizatora ale tylko w niektórych wersjach silnikowych Aha, dzięki za info
Opublikowano 10 Maja 201511 l O jaki emulator pytasz ?? Jak sensora oleju to kolega prezesik sprzedaje za około 50zl By HTC Desire 820
Opublikowano 2 Czerwca 201511 l czy ktoś w woj. mazowieckim zamontowałby u mnie FIS oczywiście nie za darmo?
Opublikowano 4 Czerwca 201511 l Daj na pw info skąd jesteś. Jaki masz licznik jakie auto i z którego roku Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Czerwca 201511 l Jest może jakiś magik w Warszawie, który ogarnie montaż i zaadaptowanie FIS odpłatnie ?
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l Czy czerwona wtyczka od sterownika wysokosci xenonow to to samo co w liczniku 919? Wyglada identycznie. Edytowane 10 Czerwca 201511 l przez Banan
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Witam panowie mam taki problem zalozylem fis wedlug poradnika no i jak wiadomo jest to licznik angielski 8D0920980A d05 moje pytanie czy ma ktos wsad do tego licznika benzyna 260km/h? Ewentualnie jest w stanie przerobic moj wsad na kmh? Przejzalem dziesiatki stron na forach wlacznie z 1000str cardamp.ru. No i druga kwestia wyswietlania spalania pokazuje 15.9 po czym stopniowo rosnie do 51.9 i tak sie utrzymuje czym to jest spowodowane? Tym ze licznik wspolpracuje z can? Ja w aucie nie posiadam can czy idzie to jakos za adaptowac? Kanal 60 juz probowalem nic nie daje. Z gory dzieki
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Przełożyłeś tarcze, że chcesz zmieniac wsad? Zmieniłeś kodowanie na V6? Bo tak to może zakłamywać spalanie.
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Czyli w adaptacji 60 masz 0? Sprawdź czy masz podciągnięty sygnał spalania z Ecu.
Opublikowano 15 Czerwca 201511 l Tarcze mam Eu kodowanie zrobione 00062. Kabla nie ciagnalem bo polift