wesz82 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Chciałbym się pochwalić Dnia 24.08.09 o godzinie 11.20 urodziła się nam piękna córeczka Wikusia,bo tak dostała na imię waży 3,7 kg przy wzroście 60cm Oczywiście Tatuś był przy porodzie,ale niestety nie mógł przeciąć pępowiny gdyż dzidzia owinęła sobie ją 3 razy w okół szyjki Na całe szczęście poród odbył się naturalnie. O to parę fotek naszego maleństwa Pozdrawiamy.
Kaśka Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Serdecznie gratuluje zdrowej i ślicznej córeczki
jacekm Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Gratki i dużo zdrówka PS Proszę nie pisać "po spożyciu" na forum :polew:
akjam Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dużo zdrowia dla mamy, córy i taty! I... przespanych nocek...
ajax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja juz gratulowalem, ale takiego szczescia to moge jeszcze raz pogratulowac! Tak jak mowilem, nic tylko pozazdroscic! Pozdrowienia dla was wszystkich P.S. Na zdjeciach Wiki nie wyglada jak noworodek Takie otwarte i ciekawe swiata oczka...
akjam Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Ja do dziś pamiętam jak moją córę przywieźli do mnie pare minut po porodzie i też była taka ciekawa świata...
Marpor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Gratulacje :oklaski: Dużo zdrówka dla Wikusi i rodziców
wesz82 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dziękujemy serdecznie za życzenie i gratulację Zobaczcie jaki prezent dostałem od Wikuni
wustyle Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 ile Ty masz obraczek oszuscie matrymonialny??? gratki :>
domjenick Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 to teraz fotelik dla Wikusi by Ci sie przydal z logo Klubu... :gwizdanie: gratki...
wesz82 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gratki i dużo zdrówka PS Proszę nie pisać "po spożyciu" na forum :polew: Nie no,spożywał będę jak moje panny wrócą do domku Na razie musimy przegnać od Wikusi żółte zabarwienie ile Ty masz obraczek oszuscie matrymonialny??? gratki :> Obie od żonki-na lewej dłoni dostałe już dawno,a na prawej to GPS to teraz fotelik dla Wikusi by Ci sie przydal z logo Klubu... :gwizdanie: gratki... Szkoda Dominik że nie mamy jeszcze takowych,ale przecież są naklejki i można by taką na wózek zapodać Dziękujemy raz jeszcze za gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi