samurajjack Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Co sądzicie?? dodałem zdjęcie. ALe światła chyba drogie jak ori. Bo inne słyszałem że kicha
ykk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Z przodu to tylko mi sie eSowy grill podoba
A-rek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zwykla A4 w ktorej widze dwie zmiany na minus: brewki i dokladka pod zderzakiem i tylko jedna zmiana na plus: grill
Kowi87 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A mi sie ta dokładka własnie podoba u mnie jeżdzi czerowna z taka dokładką tyle że zaszpachlowaną że nie widać łączeń i musze przyznać że źle to nie wygląda Zmieniaj lampki to i brewki znikną Plus za kolor taki jak mój
pablo_9 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 brewki i dokładka - aut grill - do tego ładna felga i już będzie wrzuć też fotki wnętrza...
samurajjack Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ale co wy chcecie od brewek. Mi się podobają hehehe
pablo_9 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 To tylko nasze opinie odnośnie brewek mi osobiście nie podobają się, najważniejsze że tobie się podobają w środku widać, że zadbane auto podobnie jak u mnie
suhy Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jeśli Ci się podobają takie "brewki" to przedłóż maskę i zrób "bad lock" ale te brewki wyglądają jak byś "golfem" jeździł a nie OOOO;p ogólnie samochodzik ładny;)
Kowi87 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tylko nie Bad lock w A4, takie rzeczy to w passacie sie sprawdzają :gwizdanie: już lepeiej niech zostana te brewki a najlepiej załóż światełka poliftowe
topor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 siemanko;) autko widizalem niejednokrotnie gdzies w miescie:) wpadla mi w oko prtzez grill od eski;) -sledz watek spotow lubuskich i wpadaj do nas!!. ogolnie autko okejas;)
Armi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tymi brewkami to chyba chcesz zakryć nierówne spasowanie maski z reflektorami dramat. Dokładka mi się podoba bo nie jest oklepana jak inne tuningowe dodatki. Ogólnie ładnie (grill ) ale szału nie ma przez tani tuning w postaci brewek.
Skyliner89 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ogólnie fajna Audiczka, ale brewki bym zdjął i założył jakieś fajne 17", a tak to .
lucabianco Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Fakt brewki i dokładka do wyrzucenia ale to jest jego auto i jemu ma się podobać. Każdy ma inną wizje swojega auta
A-rek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Każdy ma inną wizje swojega auta zgadza sie ale zakladajac temat na forum musimy liczyc sie takze z krytyka obrazic nikogo nie chcialem
samurajjack Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie czuję się obrażony. Nawet ciesze się konstruktywną krytyką. Po zatym zastanawiam się nad sprzedazą A4 i kupnem A6. Ale to narazie tylko plany
topor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 zostales kolegi dzisiaj namiezony na ul podgórnej:d jechales w strone pomorskiego;) grill od esy wpada jednak w oko;)
samurajjack Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie no fajnie słyszeć. Ale czy użytkownicy tej strony mają jakieś powitanie - nie wiem mrugacie okiem i kiwacie glową do tyłu lub pokazujecie środkowy palec do góry nogami. Tak żeby jakoś się rozpoznać. Jest coś takiego??
Rekomendowane odpowiedzi