Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja w końcu kupuję ten kabelek, ale będę go miał dopiero po niedzieli. Dzisiaj natomiast zamówiłem to: Czeka mnie wizyta u naszego pilskiego magika od Vagów. Czas wyłączyć drugą sondę. Mam nadzieję, że ogarnie temat. pzdr, monti
Tomson Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 gdzie macie takiego kozaka od vagów? bo ja bym sobie musiał w końcu logi zrobić :> szczególnie, że chipa planuje jest u niego możliwość zrobienia logów? jeżeli tak to ile taka przyjemność kosztuje?
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czołem Piła .... widzę że ruch się zrobił
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A co Ty, Madas, myślałeś Wiosna idzie Tomson - nie znam cen tego magika, ale wiem, że ogarnia różne tematy, w tym logi. Musiałbyś podjechać do niego na teren byłego WOSu w Pile (skręt z Podchorążych) i pogadać. pzdr, monti
Madas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 nie no ja się cieszę że wiara ze snu zimowego się budzi ... jak będzie cieplej to trzeba w końcu tego wspólnego spota zrobić
Tomson Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 siemano Madas ano tłok się zrobił i to fest zima minęła to trzeba pousuwać wszystkie usterki, a trochę się nazbierało przed chwilą odebrałem z ASO zestaw naprawczy fotela i idę działać ps jak zrobimy tego wspólnego spota to na 100% wpadnę, bo już obiecałem i na pilskich i na poznańskich spotach, że wpadnę i wszystko jak krew w piach jeszcze nigdzie nie podjechałem pozdro
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ty Leniu Ty, zabieraj dupsko i wpadaj w niedzielę monti
leszek82 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no panowie i panie mam nadzieje ze jutro pogoda chociaż trochę dopisze
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Myślę, że będzie i pomimo tragicznych okoliczności, fajnie spędzimy czas. Do zobaczenia jutro. monti
Hubi24v Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Siema Łajzy i Łajdaki hehe to mówicie ,że jutro u Lech-a ogień w szopie tylko i don`t now co z pogodą bo dziś dmucha halny jak na halach w górach P.S.Panowie z Chodzież-y co pisali się na spocika ,że wlecicicie itp. co jest z wami?? hehe ja za was usprawiedliwienia czy listy obecności nie będe pisał czy podpisywał Pozzdro 4All
Pe Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jeszcze Fiatem (mam nadzieję jutro sprzedać ) ale wjadę z moją drugą połową :>
leszek82 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzięki panie i panowie za spota całe szczęście pogoda dopisała pozdrawiam
marcys Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 MARCYS, KASIA I MAŁY KUBA też dziekuje za spotkanko, co złego to nie ja,oby takich więcej i w licznejszym gronie,do następnego ,czas w droge do jutra pozdro.
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dzięki Wszystkim za niedzielnego spota! Kasia&Marcyś - dzięki, że Wam się chciało. pozdr, monti
marcys Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzięki Wszystkim za niedzielnego spota! Kasia&Marcyś - dzięki, że Wam się chciało. pozdr, monti cała przyjemność z naszej strony,było
leszek82 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 witam pany co tu tak cicho?? kiedy robimy następnego spocika?? pozdrawiam
leszek82 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kurcze 25-04-2010 jestem cały dzień w pracy a może troszkę wcześniej w piątek 23-04-2010
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dla mnie bez różnicy, jestem cały czas w Pile. W pn przyjeżdża kabelek vag, więc trzeba wybrać taki dzień i godzinę, by móc spokojnie porobić logi. pzdr, monti
Rekomendowane odpowiedzi