krawcu11 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 tylko ze to bedzie trwalo ze 6 godzin chyba tam umre z nudow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Tak jak mówiłem negocjowałem ceny dla naszych A-czwórek w serwisie Seata w Kielcach tutaj daje przykładowe info http://www.a4-klub.pl/smf/swietokrzyskie/oferta_dla_forum_audi_a4_w_aso_seatasubaruoleje_motul_solo_kielce-t100737.0.html;new Jednocześnie krawcu bedzie pierwszą ofiarą tego serwisu wiec aby nie umarł przedwcześnie chyba z nim pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 krwacu wiesz ile może bedzie kosztować pompka do spryskiwaczy lamp bo u mnie jest padnięta i myslę nad zakupem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 w serwisie jak pytałem to okolo 200 zl na allegro jak szukalem to byly nawet po 70 zl ale nie wiem czy beda dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Krawcu a co ty właściwie bedziesz robił w serwisie: rozrząd spryski reflektorów i coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 noi to piszczace wspomaganie albo co tam piszczy jakis pasek łożysko ?? sprzęgiełko alternatora qtwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 zanim pojedziemy do Serwisu musimy spotkać sie w warunkach innych niż nocne i zerknąc na to zeby mieć wstępną diagnoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 sie strasznie tłucze na postoju a jak dodam gazu to przestaje i piszczy przy kreceniu kierownica od poczatku do konca zreszta słyszales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jest cos jutro, jakies sekretne spotkanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jak zwykle tylko jutro zaduszkowo albo hallowen-owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 jak zwykle tylko jutro zaduszkowo albo hallowen-owo Wszyscy przebierają się za dynie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mówicie chłopaki ze po 19 dzis ? A pozniej co robimy bo dreptanie na mrozie średnio mi sie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mnie się mróz nie widzi tym bardziej, że jakieś przeziębienie złapałem Ale postaram się dotrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 to moze do tesco na lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Lody są w porządku, ale w Tesco? Osobiście lubię bardziej kameralne otoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Panowie dzis znowu mnie nie bedzie, jestem chory i leze w łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 krawcu co to za nie obecność dziś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Spot był.... fotografa brak Dudi dojechałeś "po zakrętach" bezpiecznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 wymierzam sobie kare i obiecuje poprawe max jade dzisiaj do seata bo kolega kupuje ibize to sie troche potarguje przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Spot był.... fotografa brak Dudi dojechałeś "po zakrętach" bezpiecznie ? :> dojechalem,jak ja kocham zakrety krawcu byles dzisiaj w komisji na próbnej maturze bo zona dzisiaj miala z matmy i mowila ze cie widziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi