michal-oracz Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 koledzy potrzebuje silniczek wycieraczki tył sprawny jak najszybciej
krawcu11 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 dudi jak tam vag spot sie rozwinął ?
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Jacek kiedy miałbyś czas żebym do Ciebie z moim dziadem podjechał?! ja znowu w pracy siedzę :wallbash: Dziś ktoś się wybiera?
cajun Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jacek kiedy miałbyś czas żebym do Ciebie z moim dziadem podjechał?! Ech, też miałem z egr'em się wybrać...
mm.max Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja chyba dzis odpadam... jakby co bede was szukał..
dudi75 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dudi jak tam vag spot sie rozwinął ? Nic ciekawego sie nie wydarzylo dobrze ze byl froger to jeszcze troszke pomoklem Nie ma jak nasze spoty dzisiaj mnie tez nie ma
cajun Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Nic ciekawego sie nie wydarzylo dobrze ze byl froger to jeszcze troszke pomoklem Nie ma jak nasze spoty dzisiaj mnie tez nie ma Widzę, że nikogo chyba nie będzie :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 dzisiaj może być słabo ale może Krawcu podjedzie
dudi75 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dzisiaj może być słabo ale może Krawcu podjedzie Nie nawet on dzisiaj nie podjedzie bo byl wszoraj na vag spocie co prawda prze 2.35 min ale byl
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 liczy się obecność :polew: Nie nawet on dzisiaj nie podjedzie bo byl wszoraj na vag spocie co prawda prze 2.35 min ale byl [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 18:47_________________________________________________Dudi jedziesz na Ck w niedzielę?
dudi75 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 liczy się obecność :polew: Nie nawet on dzisiaj nie podjedzie bo byl wszoraj na vag spocie co prawda prze 2.35 min ale byl [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 18:47_________________________________________________Dudi jedziesz na Ck w niedzielę? Wczoraj troche zmoklem ,ale gdy nie bedzie padac to raczej sie wybiore ,froger tez sie wybiera wiec mozemy poleciec razem
krawcu11 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 liczy się obecność prosze sie nie smiac liczy sie wola integracji mam taka propozycje zeby zawiesic spoty na czas niesprzyjającej aury i poczekac albo na snieg albo na słońce czy moze jakas okazje wyjatkowa np: opłatek wigilijny
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Krawcu nie ma się co pogodzie dawać
krawcu11 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no to musimy zmienic parking na ten kolo chinczyka co by nie stac na deszczu tylko od razu walic do knajpy na sajgonki :>
Pikuś Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Chłopaki jakbyście robili jakiegoś spota na weekendzie to ja mogę wpaść, bo co jakieś dwa tygodnie bywam w Ostrowcu przykladowo w ten bede. Posiadam VAG-a, wiec jakby ktoś coś potrzebował to gadać.
MARCIN607 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 w niedzielę w Kielcach jest spot duży a w poniedziałek u nas Chłopaki jakbyście robili jakiegoś spota na weekendzie to ja mogę wpaść, bo co jakieś dwa tygodnie bywam w Ostrowcu przykladowo w ten bede. Posiadam VAG-a, wiec jakby ktoś coś potrzebował to gadać.
Pikuś Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 w niedzielę w Kielcach jest spot duży a w poniedziałek u nas Chłopaki jakbyście robili jakiegoś spota na weekendzie to ja mogę wpaść, bo co jakieś dwa tygodnie bywam w Ostrowcu przykladowo w ten bede. Posiadam VAG-a, wiec jakby ktoś coś potrzebował to gadać. Kielce to nie Ostrowiec, a poniedziałek to nie weekend Ale może kiedyś się tak złoży, że zawitam. :>
Rekomendowane odpowiedzi