ba$ior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Spot w Rosji: http://benzclub.ru/forum/showthread.php?p=676976&posted=1#post676976
GRazny Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 no cóż... biedni Ci rosjanie ten mat na RS6 boski... ciekaw jestem jak to się użytkuje...
truckmaniac Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ostatnio tak czytam, że Elberoth ma problemy ze znalezieniem godnego przeciwnika Może czas na spocik na wschód...
marcin j Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 dziwni ci rosjanie , redbula piją przez rurke, i chyba nie mają tam słońca, bo takie białasy, podejrzewam , że w garażach przesiadują
KOval81 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A mi się tam podoba Challenger - mniam mniam A ten mat na Audi zajebioza wygląda
Wąski Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jeden koleś na czapeczkę Roberta Kubicy
augustA4 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 tak piękny spocik bogatych dzieciaków i cwaniaków z byłego KGB! :gwizdanie: Jedynie czego pozazdrościc to pięknych fur!! Wiecie co? moga tylko pozazdrościć spontonu na naszych zlotach!!! LANS BALANS za wszelka cenę!!
NUTI Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moga tylko pozazdrościć spontonu na naszych zlotach!!! Skąd wiesz czy oni go nie mają
augustA4 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moga tylko pozazdrościć spontonu na naszych zlotach!!! Skąd wiesz czy oni go nie mają Sądząc po minach wszystko robione jest żeby się pokazać jaki kto jest Kozak
truckmaniac Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moga tylko pozazdrościć spontonu na naszych zlotach!!! Skąd wiesz czy oni go nie mają Sądząc po minach wszystko robione jest żeby się pokazać jaki kto jest Kozak Na fotkach nie widziałem, żeby latali z Kałachami :polew:
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 przecudne furki - takie sztuki w takiej ilości w jednym miejscu
Tomeks Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 przecudne furki - takie sztuki w takiej ilości w jednym miejscu no ...prawie jak na spotach 3city :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 moga tylko pozazdrościć spontonu na naszych zlotach!!! Skąd wiesz czy oni go nie mają Sądząc po minach wszystko robione jest żeby się pokazać jaki kto jest Kozak Sądząc po minach, to jeszcze 99% jest trzeźwych - może dlatego taka powaga :>
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 czytając niektóre wypowiedzi az mi sie odechciewa ich komentować. Ja widze to tak, że maja kase, lubia motoryzacje, spotykają się tak samo jak i my i może mają nawet fajniejszy klimat niz u nas. Ja osobiście chętnie znalazłbym się tam jako zwykły obserwator bo większości z tych aut nie widziałem na żywo z takiego bliska, nie słyszałem dzwięku silnika. A założe się ze okazałoby się, że i ludzie są tam zarabiści. Z mojej strony gratulacje za zebranie tylu ludzi w jednym miejscu
ba$ior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Są pieniądze, jest fantazja, są mega furki po tuningu Życzę wszystkim forumowiczom takiej fantazji i furek Dziś widziałem ADUI RS6 Czarny mat - kierunek Piaseczno. Takie samo jak na spociku w Rosji
Gard Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Dziś widziałem ADUI RS6 Czarny mat - kierunek Piaseczno. Takie samo jak na spociku w Rosji Nie miała przypadkiem po prawej stronie na rejestracji '96' - Sverdlovskaya Oblast?
malik Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Takiemu ryjowi to nawet RS6 nie pomoże :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi