Opublikowano 1 Maja 201313 l Robert Lewandowski Mąż wraca do domu i zastaje żonę w łóżku ze swoim przyjacielem. Wyjmuje pistolet i strzela mu prosto w głowę. Na to odzywa się żona: - Rób tak dalej, a niedługo bez przyjaciół zostaniesz...
Opublikowano 1 Maja 201313 l Memy po meczu Real Madryt - Borussia Dortmund - Ofsajd w Onet ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:50 ---------- http://wiadomosci.onet.pl/wideo/miller-przemawial-podczas-pochodu-pierwszomajowego,126883,w.html
Opublikowano 2 Maja 201313 l chyba nie było a do strefy śmiechu pasuje Robert Burneika vs Dawid Ozdoba Cała Walka - YouTube
Opublikowano 3 Maja 201313 l Świeża żona mówi do męża: - Teraz, kiedy jesteśmy po ślubie, lepiej przestań grać w golfa. Sam zobacz – jak sprzedasz sprzęt, będziemy mogli sobie pozwolić na nowe meble do kuchni. - Gadasz jak moja była żona. - Była?! Nie mówiłeś mi, że byłeś żonaty! - Bo nie byłem.
Opublikowano 3 Maja 201313 l Masakra :polew: ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- Pewnie większość widziała w TV ale
Opublikowano 4 Maja 201313 l Ktoś od nas?Różowe fele hehello kici - Fotosy - 63/11312 - Fotosy - Poboczem.pl
Opublikowano 4 Maja 201313 l Wraca prosto z wyścigów DTM - Fotosy - 66/11312 - Fotosy - Poboczem.pl o Qurwa ale fura jak ma taki zderzak i spojler to musi dobrze popitalać bo spojler i i zderzak to kucy dają eSsssiasz Yebany
Opublikowano 6 Maja 201313 l Co pijesz?-koniak! - a jak? No jakto jak? Jak koń! Suchar miesiąca Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 6 Maja 201313 l Pościg polskiej policji za Audi - Śmieszne filmiki, wpadki, wypadki, ukryta kamera - YouTube Pewnie klubowicz
Opublikowano 6 Maja 201313 l [h=5]Jaka jest różnica między narzeczeństwem a małżeństwem? Jak między polowaniem a świniobiciem [/h]