Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle, po ślubie kończy się sielanka, a zaczynają się problemy. Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy i okazuje się, że kran w domu przecieka. Żona pyta:

- Może byś naprawił kran?

Mąż na to:

- A co ja, hydraulik?

Na drugi dzień mąż miał się zająć pracą w ogrodzie. Żona przypomina:

- Może byś skopał w końcu ogródek?

- A co ja, ogrodnik?

Na trzeci dzień mąż wraca do domu: krany nie ciekną, ogródek przekopany. Mąż się pyta żony:

- Kto to wszystko zrobił?

A żona:

- Sąsiad powiedział, że zrobi to za Ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię.

- No i co? Upiekłaś?

A żona:

- A co ja, cukiernik?

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
[h=5]Polska armia leci do Afganistanu. Na pokład samolotu odlatującego z Warszawy wchodzą żołnierze z kapitanem. Samolot startuje, kapitan zauważa smutek w oczach żołnierzy. Myśli sobie - k***a, rozklejają mi się, z takich żołnierzy nie będzie pożytku. Kapitan więc postanawia ich umotywować i krzyczy:

- Żołnierze! W Afganistanie albo my ich albo oni nas Daję k***a 100 dolarów za każdą głowę Afgana.

W oczach żołnierzy pokazuje się radość, ekstaza i chęć walki Zaczynają wznosić wojenne okrzyki i razem się nakręcać.

Samolot powoli zniża się do lądowania, a żołnierze drą sie jak zwierzęta, w oczach amok.

Kapitan coś tam do nich jeszcze krzyczy, ale oni już nie słuchają, chcą krwi.

Tylna część samolotu się otwiera, żołnierze wypadają i jak charty poszli w pola .....

Kapitan myśli:

- Co to k***a było?!

Po godzinie wracają, worki pełne głów, na bagnetach głowy. Kapitan aż przysiadł .... Krzyczy:

- Co wyście k***a narobili?!

A żołnierze - Ale panie kapitanie sam pan mówił 100 za głowę.

Kapitan przerażony - To było k***a dopiero międzylądowanie w Krakowie...[/h]

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

24621_10151515701123431_1484486938_n.jpg

:decayed:

Opublikowano

opalasz się.:decayed:

Opublikowano
opalasz się.:decayed:

relaksuję :grin:

---------- Post dopisany at 16:44 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

podkradzione z YAFUD.PL

Historia dotyczy dwóch znanych mi pań w późnym kwiecie wieku, czyli wczesna 60-tka, i pokazuje że osoby starsze mogą być równie niewinne i nieświadome jak małe dzieci. Owe damy, Anna N. i Anna L. po różnych przejściach w Polsce zdecydowały się szukać lepszej starości w Anglii. Pracowały jako pomoc do domowa, sprzątaczki, opiekunki do dzieci. Pewnego dnia, po dłuższym okresie uśpienia naszej znajomości zdzwoniliśmy się wreszcie i umówiliśmy na kawę. Rozmawiamy sobie, wspominamy stare czasy, mimo sporej różnicy wieku zawsze traktowałem je jak fajne kumpelki. W pewnym momencie jedna z nich pochwaliła się że kilka dni wcześniej zdecydowały się pracować na własną rękę i właśnie zakładają własną, dwuosobową (na razie) firmę sprzątającą. Ba! Nawet już wydrukowały sobie ulotki i zaczęły rozdawać potencjalnym klientom! Szczerze pogratulowałem przedsiębiorczości i wyciągam rękę po wręczaną mi ulotkę. I nie wierze własnym oczom - moje drogie businesswomen chciały najwyraźniej nazwać firmę własnymi inicjałami wiec działają teraz jako "ANAL Cleaning Services". Nie byłem w stanie opanować śmiechu ani nie miałem odwagi powiedzieć im co oznacza nazwa ich firmy. Poradziłem jedynie wygooglować, po czym się szybko zmyłem. Dla starszych pań z pewnością YAFUD

Więcej... Demoty: Najnowsze zabawne wtopy. Codziennie nowe smieszne wpadki na poprawę humoru. #2 [Yet Another F*cked Up Day]

Opublikowano

Idzie żyd po ulicy, znalazł pieniądze, przeliczył.....brakuje

:polew:

Opublikowano

[h=5]Pani pyta się dzieci w szkole co jest najszybsze na świecie:

- Samochód!

- Samolot!

- Rakieta!

W końcu do głosu dochodzi Krzysiu:

- Myśl! Bo kiedy pomyślę o Paryżu, to już tam jestem!

Pani bardzo spodobał się pomysł Krzysia i już zaczyna go chwalić, kiedy wcina się Jasiu:

- Mój ojciec! Bo wczoraj podsłuchałem jak mówił do mamy w sypialni, że się spuścił szybciej niż myślał.[/h]

---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

[h=5]Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi:

- Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem![/h]

---------- Post dopisany at 18:18 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

[h=5]Facet próbuje wyrzucić teściową przez balkon.

Pod balkonem przechodzi sąsiad i krzyczy:

- Panie, zabijesz pan człowieka!

- To się pan odsuń![/h]

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

[h=5]Spotyka się na ulicy dwóch kolegów. Jeden mówi do drugiego:

- Ty, ty lubisz trójkąty?

- Wiesz, no pewnie że lubię...

- To zapieprzaj do domu, może jeszcze zdążysz.[/h]

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:21 ----------

[h=5]Spadki na giełdach, szalejący kryzys ekonomiczny, przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek.

Tatuś na to:

- Nie mogę Ci kupić rowerka, bo zaciągnęliśmy duży kredyt na dom, a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę.

Następnego dnia tatuś wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać, więc go pyta dlaczego?

Synek na to:

- Wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem, jak mama powiedziała, że już odlatuje, a ty za chwilę powiedziałeś, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo pie**olnięty, żeby zostać tu sam, z takim wielkim kredytem i bez rowerka.[/h]

Opublikowano

Zona mowi do meza:

-Wiesz co mi sie dzisiaj snilo?

-Co?

-Cala beczka k*tasow. Roznych. Do wyboru do koloru. Duze, dlugie,

krzywe, zylaste a na samym wierzchu jeden krociutki, malutki i cieniutki. Chcesz wiedziec czyj byl?

-Czyj?

-Twoj

Nastepnego ranka maz mowi do zony:

-A wiesz co mi sie dzisiaj snilo?

-Co?

-Beczka cipek. Byly rozne, czarne, rude, malutkie, waziutkie a na samym

wierzchu byla jedna malutka i wygolona? Chcesz wiedziec czyja byla?

-Pewnie moja

-Nie w Twojej stala beczka! :grin:

Opublikowano

[h=5]Na jednej z uliczek olsztyńskiej starówki straszliwy Bazyliszek, ciemną

nocą złapał posła na Sejm RP i studenta z UWM.

- Aaaaaaa - ryknął - Jednego z was muszę zjeść. Ale żeby było

sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Ratusz?

Macie pobiec co siłtam i z powrotem. Zjem tego, który przybiegnie ostatni.

Ustawił wystraszonych na środku ulicy, machnął ogonem i wystartowali. Po jakimś czasie przybiega zdyszany poseł.

- A gdzie student? - pyta smok

Parlamentarzysta ciężko dyszy:

- Powiedział, że on to pie*doli i poszedł do domu.[/h]

---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------

[h=5]Rozmawia dwóch pilotów w kabinie samolotu o nowej stewardesie, zapominając, że mikrofon jest włączony: - Najpierw wypijemy kawę, potem przelecimy tę nową stewardesę. Stewardesa słysząc to biegnie do kabiny pilotów, aby im powiedzieć, że mają włączony mikrofon. Potyka się i upada na podłogę.

Na to siedzący obok pasażer: - Spokojnie ku*wo, przecież powiedzieli, że najpierw wypiją kawę...[/h]

Opublikowano
1365615822_by_arbi81.jpg
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::facepalm::facepalm:
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
Opublikowano
ef1fc97e0d28e48694048cb90c4f4e2f.jpg