Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sławek to już było :gwizdanie:

Opublikowano

f*ck. moglem to juz wkleic jakis czas temu ale nie kciałem robić siary :gwizdanie: dla rodzimego miasta. baba musi byc chora... to smutne - nie smieszne...

Opublikowano

zacięła się z tymi k**wami, śmieszy mnie to bo oglądam to na ekranie monitora ale gdyby mnie tak zaczepiła :evil: to bym jej pokazał sierp i młot. :thumbdown:

Opublikowano

zacięła się z tymi k**wami, śmieszy mnie to bo oglądam to na ekranie monitora ale gdyby mnie tak zaczepiła :evil: to bym jej pokazał sierp i młot. :thumbdown:

a ta zaczepiona dwójka powinna iść na policje z tym filmikiem i powinni babce wjeb.ć taki mandat żeby sie nauczyła kultury :disgust:
Opublikowano

f*ck. moglem to juz wkleic jakis czas temu ale nie kciałem robić siary :gwizdanie: dla rodzimego miasta. baba musi byc chora... to smutne - nie smieszne...

Czym ty sie przejmujesz? Ja mam tak prawie codziennie na osiedlu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Niezła ta "Danka" ale jestem ze Szczecina więc trochę wstyd mi za nią :wallbash:

Opublikowano

E tam ja rozumiem jak by była to krewna , lub byś ją znał ,a tak to nie masz co sie przejmować , w każdym mieście zdarzają sie tacy "aroganci" :wink4:

Opublikowano

Pani w podstawówce zarządziła na lekcji ze bedzie temat o ludzkiej seksualnosci... No i pyta dzieci czy widziały może gdzies w telewizji coś na ten temat??

zgłasza sie Zosia:- ja widziałam jeden film w ktorym pan i pani wzieli ze sobą slub.

Pani: to bardzo dobry przykład Zosiu. ktos jeszcze??

zgłasza sie Krzys:- no ja widziałem w takim serialu jak pan i pani mieli ze soba dziecko.

Pani: o dziekuje krzysiu to bardzo dobry przykład. Ktos jeszcze??

zgłasza sie Jasiu i mowi:- ja widziałem taki western w ktorym grał John Wayne i napadło go w domu 10 indian i 5 z nich od razu zabił

Pani: Jasiu ale jaki to ma zwiazek z seksualnoscia??

Jasiu: no taki ze tych 5 ktorzy przezyli wiedza ze John Wayne sie nie pier.doli :wink4:

Opublikowano

było... wszystko juz było...

Opublikowano
:wallbash:
Opublikowano

no to trzeba czekac aż cos nowego sie w sieci pojawi :gwizdanie: