Spartan_Wroc. Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Moja tesciowa zamiast na wadze stanela dzisiaj rano na laptopieOkazalo sie ze mamusia wazy 2999zł :polew::polew: :shock3: :polew::polew::polew:
Damian Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Dev powiedz mi , ze to jest jakis joke:polew::polew::polew:
PiterA4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Moja tesciowa zamiast na wadze stanela dzisiaj rano na laptopieOkazalo sie ze mamusia wazy 2999zł dzis rano mowili ten kawal na rmfie
Damian Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Moja tesciowa zamiast na wadze stanela dzisiaj rano na laptopieOkazalo sie ze mamusia wazy 2999zł dzis rano mowili ten kawal na rmfie Devvvvv????? :facepalm::facepalm::facepalm:
Dev Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 źle napisałem smsa, schodziłem wqu..... po schodach zawiozłem go do kumpla, musi mi wyssac zawartosc HD bo mam tam wszystkie firmowe projekty
POWER-KRIS Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Moc klaksonu . ;-) http://m.youtube.com/watch?v=UgVLDaN8qsY http://m.youtube.com/watch?v=UgVLDaN8qsY#
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1625471_513861888724836_698385122_n.jpg ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 09:04 ---------- . Szokujące efekty zderzenia Ferrari ze Smartem! - Motoryzacja w INTERIA.PL
Tomeks Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Smart to jeden z najbezpieczniejszych samochodów,zadziwiające
melman_zyrafa Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Smart to jeden z najbezpieczniejszych samochodów,zadziwiające No właśnie nie do końca. Owszem- jego konstrukcja opiera się na mocnej klatce wytrzymującej uderzenie (przez co nie ulega zgnieceniu), ale poprzez brak jakichkolwiek stref zgniotu, przy większych prędkościach człowiek ma tyle obrażeń wewnętrznych, że i tak ginie... Żeby nie był pełnego off-topa: Sequential Art Polecam
Tomeks Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Smart to jeden z najbezpieczniejszych samochodów,zadziwiające No właśnie nie do końca. Owszem- jego konstrukcja opiera się na mocnej klatce wytrzymującej uderzenie (przez co nie ulega zgnieceniu), ale poprzez brak jakichkolwiek stref zgniotu, przy większych prędkościach człowiek ma tyle obrażeń wewnętrznych, że i tak ginie... No właśnie nie do końca:wink: W czołowym,poza udami,lepiej chroni kierowce,niż B8,a od B6/B7 jest lepszy,takze mniej mialbys obrażeń,niż w swoim:wink: wlasnie dzięki konstrukcji "piłki",siła uderzenia rozchodzi sie promiennie ps.moze to OT,ale w końcu to forum motoryzacyjne:decayed:
melman_zyrafa Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Smart to jeden z najbezpieczniejszych samochodów,zadziwiające No właśnie nie do końca. Owszem- jego konstrukcja opiera się na mocnej klatce wytrzymującej uderzenie (przez co nie ulega zgnieceniu), ale poprzez brak jakichkolwiek stref zgniotu, przy większych prędkościach człowiek ma tyle obrażeń wewnętrznych, że i tak ginie... No właśnie nie do końca:wink: W czołowym,poza udami,lepiej chroni kierowce,niż B8,a od B6/B7 jest lepszy,takze mniej mialbys obrażeń,niż w swoim:wink: wlasnie dzięki konstrukcji "piłki",siła uderzenia rozchodzi sie promiennie ps.moze to OT,ale w końcu to forum motoryzacyjne:decayed: Tylko co z tego, gdyby wewnątrz mnie była mielonka :grin: "Uczestnik wypadku nie miał żadnych obrażeń... zewnętrznych..." lub "Uczestnik wypadku zginął mimo braku widocznych obrażeń..." lub (moje ulubione) "Uczestnik wypadku przeżył(by) ale nie żyje..."
Rekomendowane odpowiedzi