zbychzz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa007 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przed chwila moj kot przegryzl kabel od ładowarki do telefonuNo i wiadomo, pierd...ł go prąd... Qurwa nigdy nie widzialem tak puszystego kota:polew::polew: przeżyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przed chwila moj kot przegryzl kabel od ładowarki do telefonuNo i wiadomo, pierd...ł go prąd... Qurwa nigdy nie widzialem tak puszystego kota:polew::polew: przeżyła? Kot Dav'a przeżyłby nawet atak nuklearny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przed chwila moj kot przegryzl kabel od ładowarki do telefonuNo i wiadomo, pierd...ł go prąd... Qurwa nigdy nie widzialem tak puszystego kota:polew::polew: przeżyła? Bez problemu, ale oczy miała wielkie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak wyciągać auto z błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego: - Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję? Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta: - Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc? Student na to: - Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee? Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada: - Ale żeś się kolego wpier*olił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigok Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 kuzwa padlem https://www.youtube.com/watch?v=jvHK6blDJaQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Time for your afternoon workout break!! - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 1 koń "mocy" więcej :grin: Słupsk: Niezwykła sytuacja na ul. Szczecińskiej w Słupsku. Wiózł konia w dostawczaku - 9 czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Czym jeżdżą Japończycy? http://www.zlomnik.pl/index.php/2014/06/09/interkosmos-japonia-ale-taka-prawdziwa/ ?Tapatalk Pro Sony Xperia ®™? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://i50.tinypic.com/2nkj8sg.gif Moja ma ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tuning Seata Cupry Caída Seat Leon Super Copa Telcel plataforma!: http://youtu.be/0E4RUdm_-kA ?Tapatalk Pro Sony Xperia™? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 http://i50.tinypic.com/2nkj8sg.gif Moja ma ten sam problem I co wozisz ja po dołach i zawieszenie często pada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 BMW E36: to już nie tuning, to stan umysłu | www.topgear.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Panowie możecie mi polecić dobrego prywatnego laryngologa?? Mama od prawie miesiąca praktycznie nie słyszy na jedno ucho Pablito,nie jaraj od rana:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Panowie możecie mi polecić dobrego prywatnego laryngologa?? Mama od prawie miesiąca praktycznie nie słyszy na jedno ucho Pablito,nie jaraj od rana:grin: :polew:Myślałem że siedzę na Krakowskich, poje^^ła mi się strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi