ktokolwiek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No to jestem po wizycie we Wroclawiu, akurat po drodze mialem do Monachium na Octoberfest I skusilem sie na mala modyfikacje Seria Mod Silnik calkowita seria, i niestety coolery przyduszaja sie w wyzszych partiach obrotow, bynajmniej na hamowni, na probie drogowej duzo lepiej to wygladalo. W planach zmiana na wieksze :gwizdanie: no i cos z wydechem obowiazkowo :gwizdanie: Ale wrazenia z jazdy niesamowite. Na niemieckich autostradach mozna poszalec :kox: O np :gwizdanie: :gwizdanie: Coolery wstawione, korekta zrobiona
A3 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Obowiązkowo Colery z RS4 albo jakiś centralny , wydech no i będzie ponad 300KM nie zapomnij przy okazji o sprzęgle z RS4
Tukan Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 No ładnie ładnie,collery bardzo przydatne,a jak temp oleju przy ostrej jezdzie? teraz na zime to moze nie potrzeba ale na lato by sie zdala chlodnica dodatkowa .A sprzeglo z RS4 to nie ma potrzeby jak to sie trzyma
Maciek pm-motorsport Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Zgłos sie do Sida on ostatno pokazywał mi wielkie kulery pasujace do s4.A tak wogóle to zawsze wierzyłem w Jetronika I Bobika.Daliscie rade
ktokolwiek Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 Chlodnica oleju dodatkowa bedzie na dniach montowana, chociaz jestem nad wyraz zaskoczony ze nie grzeje sie olej nawet jak zapier.... Z sidem juz sie zgadywalem, cos wymyslimy :gwizdanie:
2fast4you Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 a ja pewnie rozpetam wojne ale szalu nie ma . coolery bym wsadzil ori rs4 chyba ze to nie koniec modow . Spokojnie starczaja w rs4 wiec w s4 bedzie idealnie . Poporos o swoja serie i mi wyslij zobacze .
ktokolwiek Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 Eee, jaka wojne Wiem ze szalu nie ma ale ja prosty chlopak jestem i na razie mi styknie chyba ze to nie koniec modow . Heh, czas pokaze ale na to wyglada ze ze cos jeszcze porezam :kox: Poporos o swoja serie i mi wyslij zobacze . Nie kumam
2fast4you Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Bobik robiac moda najpierw sciagnal twoj seryjny soft a pozniej go modyfikowal , popros go o oryginal i mi przeslij jesli to nie problem . Moze wymysle ci lepsze cyferki
ktokolwiek Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 Bobik robiac moda najpierw sciagnal twoj seryjny soft a pozniej go modyfikowal , popros go o oryginal i mi przeslij jesli to nie problem . Moze wymysle ci lepsze cyferki Wroce z Octoberfestu to pomyslimy, bo aktualnie siedze w Monachium i przelewam przez siebie hektolitry piwa :kox: Pozdrowienia :kox:
Maciek pm-motorsport Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Adam bedziesz rysował cyferki markerem :>
2fast4you Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 nie ostatnio ogarnalem wkonca painta dam mu softa z gotowym wykresem bedzie mogl sie chwalic ze ma 3.xx i 5.xx
Maciek pm-motorsport Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 No juz myslałem ze ogarnołes strojenia aut.Nauka w tak krótkim czasie to cos
poziek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Hej dziewczyny Luzik jest nie ?
2fast4you Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 no pewnie przeciez my sie znowu lubimy ..... prawda killer
Maciek pm-motorsport Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Luz blus w niebie same dziury.Poziu nie podskakuj
gregory Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Łłłłooooo......, ale góra momentu, faktycznie te coolery nadają się na śmietnik bo się gotują u góry i u góry lipa.
kosiniak Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Obowiązkowo Colery z RS4 albo jakiś centralny , wydech no i będzie ponad 300KM nie zapomnij przy okazji o sprzęgle z RS4 sprzeglo nie jest potrzebne jezeli te jest sprawne, seryjne ogarnie spokojnie 400ps/600Nm, no chyba ze ktos umie je skutecznie zabijac
ktokolwiek Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Coollery od SIDa już czekają, Czas pokaże czy coś jeszcze w tym roku się dłubnie, czy dopiero na wiosne Temperatury jak na razie sprzyjające chłodzeniu
SID Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no te IC są wielkie - RS4 przy nich wygladaja śmeisznie :> do 300 PS są i tak za duże - masz teraz powód aby robić więcej
Rekomendowane odpowiedzi