Danny Way Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Witka, oto moja niczym niewyróżniająca się z tłumu audiczka Mam ją już kilka miechów, obeszło się bez żadnych niemiłych przygód Jestem z niej zadowolony, tylko silnik troche mały. Jest jedna rzecz której mi w niej brakuje...aż boje się to napisać...lpg To może kilka słow o aucie: A4 b5 1.6 101KM 1997r. wyposażenie: klimatronik, elektryczne szyby, lusterka, 4x airbag, ksenony, alarm, radio CD plany jesli kiedys będą fundusze: felga 17', gleba, demontaż spojlera, lampy zespolone z przodu, no..i chyba tyle Komentarze i sugestie każdej maści mile widziane
lucabianco Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Ładna seria tylko szkoda że taki silniczek mały.
Armi Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Gdzie ksenony do starych lamp :doh1: To bardzo samolubne, tylko oślepiasz innych kierowców. Nie powinieneś być zdziwiony jak ktoś Ci będzie świecił długimi albo jak będą Cię na cb wyzywać od idiotów. Poza tym ładne auto, dobra podstawa do modów. Przede wszystkim kup lampy soczewkowe
Michuck Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Popieram przedmówcę, zajoba można dostać o takich "xenonów" w starych lampach. Silniczek Drewno reszta btw. nie wyzywali Cię na CB za te "xenony"?
Skyliner89 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jeżdże już ponad 2 lata samochodem po polskich "drogach" i ok. 80% kierowców ma źle wyregulowane światła . Tym by się kur zajeli , a nie jak zbierać kase na fotoradarach... Ogólnie ładna Audiczka, ale za mały silnik... spojler mógł by zostać, ale jak zrobisz te zmiany o których piszesz to Twoja Audi będzie . Nie do poznania .
aju Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 te xenony to prożka w takiej lampie :gwizdanie: silnik wiadomo mały.... lotka też mi się nie widzi kolor fajny, lubię go
Danny Way Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 najbliższym modem który wykonam to będzie zmiana lamp przednich
.Szczepan. Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Jak widze auto z na przeciwka na ksenonie w zwykłych lampach, to se myślę "ale se tuninga zawalił" jedzie dumny i oślepia wszystkich. Tylko wziąć młoteczek i po lampach mu.
lapek85 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 fajny ten szaraczek, ładna seria
Armi Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 najbliższym modem który wykonam to będzie zmiana lamp przednich :oklaski: Wtedy xenon jak najbardziej.
Rekomendowane odpowiedzi