Adrian-A4 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ten przełącznik nie wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Ten przełącznik nie wygląda dobrze ten od regulacji świateł? w 2001-2002 wiadomo czym były pokryte plastiki... na spokojnie zrobie i to, wahacze wymienione, gwint przód skręcony ale jeszcze nie tak jak chce... jeszxze jakies 5-7 mm w doł przy okazji kupiłem wreszcie zderzak na przód s-line jeszcze na tył dokładke z B7 sline wspawac i do lakiernika Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Pięknie a jakieś lepsze foty masz jak to jest spasowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Magic ogarnij jakaś sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) tył z bliska a to wersja w 4 osoby przechodzi na 2 mm od rantu błotnika zderzak s-line lezy juz u goscia od klejenia zderzaków. robie gładki front, a auto jutro idzie to lakiernika, domalowania 2 błotniki przód, maska i nowy zderzak+ poprawki na progach, bo niestety zjechały sie od gleby co myślicie o zrobieniu bez środkowej kratki? zeby było widać FMIC? Edytowane 11 Maja 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 lepiej z kratką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Lepiej zzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Również jestem tego samego zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 moim zdaniem nie dość że ładniej to i na pewno bezpiecznej dla IC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 2 foty z neta z rozpoczęcia sezonu, teraz auto na 1,5 tyg idzie w odstawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) moze bys raczyl zaplacic najpierw za zderzak ktory ci wyslalem bo czekam juz poltora tygodnia na przelew a ty widze olewasz moje wiadomosci, dopiero pozniej sie chwal co robisz ze zderzakiem Edytowane 13 Maja 2015 przez andr3i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) wyslałem Ci skan z przelewem i nie 1,5 tyg miszczem andrei jestes ryj powoli sie robi, Prawe nadkole niestety było do wymiany. Ruda zrobiła swoje i nie było sensu ratować trupa Edytowane 13 Maja 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 moze bys raczyl zaplacic najpierw za zderzak ktory ci wyslalem bo czekam juz poltora tygodnia na przelew a ty widze olewasz moje wiadomosci, dopiero pozniej sie chwal co robisz ze zderzakiem Nigdy się nie wysyła towaru bez zapłaty... niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 moze bys raczyl zaplacic najpierw za zderzak ktory ci wyslalem bo czekam juz poltora tygodnia na przelew a ty widze olewasz moje wiadomosci, dopiero pozniej sie chwal co robisz ze zderzakiem Nigdy się nie wysyła towaru bez zapłaty... niestety. Przeciez nie wysyłał obcemu dostał skan przelewu i nie wiem dlaczego szedł chwile dłuzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-A4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 dokładke ze zderzakiem spawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dokładka to oryginał czy zamiennik, bo wygląda na "gołe" tworzywo? Pytam bo przydałaby się mi taka "goła", a oryginały nawet nowe są chyba w gruncie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dokładka to oryginał czy zamiennik, bo wygląda na "gołe" tworzywo? Pytam bo przydałaby się mi taka "goła", a oryginały nawet nowe są chyba w gruncie już. orginał w srebrnym kolorze zdjecie robione telefonem i moze to tak wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 miszcz drugiego planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Lakiernik czekał aż Magic skończy sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) na razie bez kratek jak to w Polszy bywa, trzeba niestety troche hajsu odłożyć i dopeiro wpadną kratki, dokładka z Cupry wpadnie pewnie jutro, musze wyczyścic i dopasować Edytowane 24 Maja 2015 przez MAGIC87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi