mastapi Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jakieś niedoinformowane to Twoje ASO. Po stokroć pisano że Ori to AVON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaleryzMoldawii Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No takje ASO... I nie mówią ze nie AVON. Ale ruwniez nie obiacuia tego AVONA. Est ori i tyle. Audi gwarantue jakoscz. Czy ktos ostatnio kupowal firmowe poduszki? I to byl avon? Przez 15 lat VW nie zmienil producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ja kupowałem obie i obie są AVON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1977andrzej Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Potwierdzam. Mam dwie nowe z ASO i sa AVONa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaleryzMoldawii Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Za ile? jaka est cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Drogi kolego, cofnij się stron parę i masz całkiem świeże info. Obie kosztują około 1k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaleryzMoldawii Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Estem po wymiane tej poduszki. Nic się nie zmieniło, wszystko tak jak wcześniej. Chiba ze drgania w zakresie 1800-2000 są spowodowane czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik23 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Odbój na pasie przednim sprawdź,( czy sie nie opiera o pas silnik) poduche pod skrzynią, plecionka dwumasa pompki wałek i jeszcze bóg wie co tam jeszcze, zrób sobie logi 13 23 004 popatrz czy nie odbiegaja od normy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaleryzMoldawii Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie za duzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Walery skoncz juz ten OT. Skoro wymiana poduszki nie pomogla to szukaj przyczyn w czym innym nik23 naświetlił Ci sprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaleryzMoldawii Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ok, dzekue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zobaczcie co się dzieje przy wywalonych poduszkach silnika. A potem się dziwić dlaczego pada jeszcze łącznik elastyczny czy poduszka skrzyni biegów. https://drive.google.com/file/d/0B_ptcn1DGkUwaElGQlpGWXFzWU0/preview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik23 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zobaczcie co się dzieje przy wywalonych poduszkach silnika. A potem się dziwić dlaczego pada jeszcze łącznik elastyczny czy poduszka skrzyni biegów. https://drive.google.com/file/d/0B_ptcn1DGkUwaElGQlpGWXFzWU0/preview Twój to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Nie mój, nawet tam widać po rejestracjach, że to nie PL. Znalazłem przy szukaniu info o wymianie poduszki skrzyni i pomyślałem,że warto pokazać co się dzieje z silnikiem przy padnietych poduchach...Szkoda,że już nie wrzucił po wymianie, ale pisał, że jest już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vario2g Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam.Koledzy jak zakołyszę moim silnkiem na boki w poduszcze od pasażera słychać chlupanie oleju a w drugiej cisza .Która jesr do wymiany?Poszukuje przyczyn buczenia w zakresie od 1700-2100.obr.dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jak slychać chlupanie, to na bank poducha do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Witam, mam w moim AWX'ie błąd: Zawór magnetyczny zawieszenia silnika strona 1 i 2 - zwarcie do plusa brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY. Błąd powraca po skasowaniu. Mechanik oglądał poduchy, są suche i nie widać spękań. Wpinał ponownie czujnik, to samo. Poduchy silnika stwierdził wizualnie w dobrym stanie. Po otwarciu maski widać telepanie silnikiem, odczuwalne są również delikatne wibracje na kierownicy oraz gałce zmiany biegów podczas postoju i jazdy. Czy poduszka może być w jakiś sposób uszkodzona wewnątrz, że nie widać na niej tego uszkodzenia patrząc na nią z zewnątrz? Edytowane 12 Maja 2016 przez Kazim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik23 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Moze być uszkodzona a nie wylana, mi tak teraz lewa zdechła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Moze być uszkodzona a nie wylana, mi tak teraz lewa zdechła. Dzięki! nie pozostaje mi nic innego jak wyjąć je z auta i się upewnić a później zamówić nowe. Oby wymiana pomogła rozwiązać problem Edytowane 13 Maja 2016 przez Kazim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dla upewnienia możesz też zważyć poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi