Biszczan Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie powinni dawać Szpilce takich przeciwników Wach dostał pastora=boksera-policjanta, ale koleś nie był ociężały jak ten murzyn i wytrwał dłużej żadne sapanie go nie powaliło
wypsiu Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Co do Szpilki to on na razie walczy jak chłopek po festynie...zero obrony i bardzo jeszcze słaba techniki tyle tylko że jest młody i silny. Media trochę go za szybko promują i robią z niego wybitnego pięściarza,aby nie było tak jak z Adamkiem... Majewskiego jest szkoda ale moim zdaniem nie powinie się zgodzić na zmianę zawodnika trzy dni przed walką i jeszcze na takiego jak Torres (21 (19 ko's) + 5 + 0 = 26) rozumiem jeśli w rezerwie wychodzi jakiś kelner... Joe Frazier nie żyje
Gość mmcv Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Widzialem to dzis . Przy okazji obejrzalem obie walki z Alim
ALBINEK Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Andrew wraca na ring ,teraz będzie boksował dwoma rękoma . Ponoć od 1999 roku lewa ręka nie była sprawa po wypadku samochodowym.
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Andrew wraca na ring ,teraz będzie boksował dwoma rękoma . Ponoć od 1999 roku lewa ręka nie była sprawa po wypadku samochodowym. już mi go szkoda- ale z tą ręką to jakaś masakryczna głupota jest- jaki bokser walczy z niesprawną ręką? nauczył się wyprowadzać cios po prostu a nie jakieś bajki opowiadają (z resztą teraz to nawet trzy sprawne ręce nie pomogą mu wygrać żadnej walki)
wypsiu Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Andrew wraca na ring ,teraz będzie boksował dwoma rękoma . Ponoć od 1999 roku lewa ręka nie była sprawa po wypadku samochodowym. już mi go szkoda- ale z tą ręką to jakaś masakryczna głupota jest- jaki bokser walczy z niesprawną ręką? nauczył się wyprowadzać cios po prostu a nie jakieś bajki opowiadają (z resztą teraz to nawet trzy sprawne ręce nie pomogą mu wygrać żadnej walki) wystarczy się trochę interesować karierą sportowca i później można go oceniać,no ale czego można się spodziewać polski naród lubi krytykować i narzekać.... od wypadku Gołoty po każdej jego walce lewa ręką własnie tak wyglądała.... http://www.sportfan.pl/artykul/5054/spuchnieta-i-posiniaczona-zobacz-reke-goloty-mocne/0 http://www.golota.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=205
Gość mmcv Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Do Andrzeja mam najwiekszy sentyment , na walki wstawalem na Adamka nie wstaje ANDREW!!!
ALBINEK Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Wierzę w to że Andrew jeszcze coś pokaże i nas zaskoczy. Który z polskich bokserów zaszedł tak daleko i tyle razy walczył o tytuł mistrza świata ???
Biszczan Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Już od dłuższego czasu wiadomo, że Andrew wraca! czekamy na pojedynek, tylko z kim? Plotki głoszą, że Solis miałby walczyć z Andrzejem, ale to pewnie bzdury na resorach . Kilka pojedynków ze stopniowo lepszymi przeciwnikami i walka o tytuł byłaby czymś fantastycznym ... No i kolejna nieprzespana noc
Gość mmcv Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Ja bym chcial rewanzu z Adamkiem ale ...niech Andrew popracuje nad szybkoscia , bo inaczej znow bedzie knockdown
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 W nocy z soboty na niedzielę będzie wielkie bombardowanie i pokaz boksu .... Juanem Manuelem Marquez - Manny Pacquiao
Gość mmcv Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Wynik z gory znany... ja czekam na walke Moneya z Pacmanem .
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 Wynik z gory znany... ja czekam na walke Moneya z Pacmanem . no nie byłbym taki pewien ... pierwsza ich walka zakończyła się remisem i słusznym ... następną walkę Marquez z Mannym Pacquiao przegrał ale tylko oczami sędziów bo wielu specjalistów, komentatorów i widzów uznało ten wynik za kontrowersyjny... chyba chodzi Ci o walkę Moneta z Pacmanem jeśli chodzi o Mayweathera to jest jednym z najlepszych pięściarzy na świecie ale jego styl walki jest jaki jest, dużo fauluje i klinczuje można by powiedzieć nie ważne jak walczy ale skutecznie i wygrywa... sam Pacquiao powiedział że woli walczyć z takimi zawodnikami jak Marquez bo on walczy i podobna była wypowiedz na ten temat Marqueza
Biszczan Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Marquez wygra! , nie przepadam za Pacquiao, ale jestem pełen podziwu tego co prezentuje w ringu. Jego umiejętności są na takim poziomie, że tylko Mayweather miałby z nim szanse. Clottey za bardzo się bronił, a De la Hoya nie był przygotowany i zrzucanie wagi odbiło się w pojedynku na nim z Mannym... Gołota gdyby nie wniosł do ringu tak dużej wagi to mógł pokonać Adamka wtedy...
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 W sobotę mamy jeszcze polską gale Paweł Kołodziej z Mauro Adrian Ordiales, o pas WBA International 16 listopada zobaczymy walkę młodego 21 letniego Saula Alvareza z bilansem (38-0-1, 28 KO) uwielbiam tego chłopaka skromny nie pajacuje i robi to co do niego należy,jego promotor to sam Oscar Delahoya gdzie zapowiada że to będzie prawdziwy złoty chłopak..... 3 grudnia czeka nas dobre widowisko ...
Biszczan Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 W sobotę mamy jeszcze polską gale Paweł Kołodziej z Mauro Adrian Ordiales, o pas WBA International 16 listopada zobaczymy walkę młodego 21 letniego Saula Alvareza z bilansem (38-0-1, 28 KO) uwielbiam tego chłopaka skromny nie pajacuje i robi to co do niego należy,jego promotor to sam Oscar Delahoya gdzie zapowiada że to będzie prawdziwy złoty chłopak..... 3 grudnia czeka nas dobre widowisko ...
truckmaniac Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 W sobotę mamy jeszcze polską gale Paweł Kołodziej z Mauro Adrian Ordiales, o pas WBA International O. Dobrze, że napisałeś, bo nie wiedziałem, a Kołodziej bardzo lubię Będzie na jakimś POlsacie Sport, czy cóś ?
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Będzie na jakimś POlsacie Sport, czy cóś ? tak
truckmaniac Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Będzie na jakimś POlsacie Sport, czy cóś ? tak POzwól mi się rozleniwić do końca i podaj godzinę
Biszczan Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Gala rozpoczyna się od 20:) : http://www.polsatsport.pl/Program_TV,5842/index.html
Rekomendowane odpowiedzi