truckmaniac Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Gala rozpoczyna się od 20:) : http://www.polsatsport.pl/Program_TV,5842/index.html o. I to mi się podoba. Jeszcze niech ktoś browara zapoda i będzie git.A c**j tam. Browara sam se wezmę. THX guys
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 A ch*** tam. Browara sam se wezmę. THX guys to jak bedziesz przechodził koło lodówki-wez i dla mnie przy okazji... :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 A ch*** tam. Browara sam se wezmę. THX guys to jak bedziesz przechodził koło lodówki-wez i dla mnie przy okazji... :gwizdanie: OK. Czeka
domjenick Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 ...tak samo, jak moje na Ciebie...
Tomeks Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A ch*** tam. Browara sam se wezmę. THX guys to jak bedziesz przechodził koło lodówki-wez i dla mnie przy okazji... :gwizdanie: :polew:
Gość mmcv Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 chyba chodzi Ci o walkę Moneta z Pacmanem Floyd "Money" Mayweather , moze byc monet jak go tak nazywasz.
wypsiu Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 chyba chodzi Ci o walkę Moneta z Pacmanem Floyd "Money" Mayweather , moze byc monet jak go tak nazywasz.
Biszczan Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ciekawe jak zaprezentują się pięściarze na poszczególnych galach Pacquiao-Marquez to musi być widowisko- oni zawsze dają z siebie wszystko i mają technikę dla której przyjemnie ogląda się walki:)
wypsiu Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 O 20:00 zaczyna się gala w Gdyni zobaczymy Andrzeja Wawrzyka i Pawła Kołodzieja ... jeśli chodzi o te ważniejsze walki A o 3:00 gala w Las Vegas Timothy Bradley - Joel Casamayor Mike Alvarado - Breidis Prescott Luis Cruz - Juan Carlos Burgos a na główne danie ...
truckmaniac Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 O 20:00 zaczyna się gala w Gdyni zobaczymy Andrzeja Wawrzyka i Pawła Kołodzieja ... jeśli chodzi o te ważniejsze walki Zdaje się, że jeszcze Jackiewicz będzie walczył
wypsiu Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Co do Rafała to już szybko nie dostanie ważnej walki,pewnie teraz będzie coraz gorzej z jego boksowaniem ... Jeszcze będzie warto obejrzeć Izuagbe Ugonoh (5-0, 4 KO)... polski murzynek jest dobry .... !
truckmaniac Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Moim zdaniem za szybko chcieli z niego zrobić gwiazdora. Może taki kopniak w tyłek pomoże mu twardo stanąć na nogach [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:51_________________________________________________Jackiewicza niestety przegapiłem. Wawrzyk pięknie znokautował Argentyńca
ALBINEK Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Wszystkie walki wygrane przez naszych . Jackiewicza walka nie podobała mi się. Pierwsza runda dla niego , ale później bym się sprzeczał . Szwab był aktywniejszy .Walka Wawrzyka trwała za krótko nie zdążyłem się nacieszyć !,
truckmaniac Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Izu nie miał okazji się wykazać, turas bodajże żadnego ciosu nie wyprowadził [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________No i zaczynamy walkę wieczoru [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:29_________________________________________________Jestem mocno zniesmaczony. Spodziewałem się ostrej batalii, a tu nuda. Kontrola od początku do szybkiego końca. Cios nokautujący po prostu za***isty
domjenick Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 to juz po walce??? k**wa nawet kawy sobie nie zrobiłem...
truckmaniac Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Obejrzyj teraz powtórkę walki Pacmana z Clotteyem. Pamiętam. za***ista walka
Biszczan Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Ugonogh jest dobry! Powinien być też przykłądem dla Polaków którzy nie potrafią posługiwać się jezykiem polskim!
wypsiu Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 walka miała zakończenie biznesowe gdzie niby wygrywa Pacquiao jest to żałosne ... :thumbdown:
truckmaniac Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 walka miała zakończenie biznesowe gdzie niby wygrywa Pacquiao jest to żałosne ... :thumbdown: W pełni się zgadzam
Rekomendowane odpowiedzi