PABLO Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Telewizja przez internet, Telewizja na żywo - WEEB.TV - tvn cplus gol Tu macie walkę, sms za 3 zł i po problemie.
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Po co płacić jak łoś 40zł za PPV choć by po to, by obejrzeć to i posłuchać w polskim języku, dać zarobić zawodnikom, bo też mają z tego prowizje, pewnie znalazło by się jeszcze kilka powodów... Władek sra na system PPV i helmuty nic nie muszą płacić RTL który ma kontrakt z kliczkami i każdy kto tylko ma ochotę może walki Kliczków u nich oglądać .... Tylko w PL jak zwykle chcą wykorzystać każdą chwilę aby sobie zarobić i to jeszcze nie na swoim zawodniku.Bo rozumiem jeśli Wach byłby chociaż w połowie takim pięściarzem jak Władek to jak najbardziej. Ja osobiście nie płaciłem za walkę Adamka i nie zapłacę za walkę Wacha lukam na RTL ...
PABLO Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Raz zapłaciłem za walkę Adamka i nigdy więcej
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Panowie jak myślicie jak walka się zakończy . Ja mam odczucie że walka zakończy się przed czasem. Tylko teraz pytanie kto znokautuje koga,wszystko przemawia na korzyść Władka ale w tej wadze przy takich gabarytach wszystko może się zdarzyć ....
Tabasko Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Myślę że łatwiej będzie boksować Wachowi. Ale do doświadczenia Kliczki bardzo mu daleko. Stawiam na wygrana Kliczki. Czuje tez ze ta walka zakonczy sie przed czasem. ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- Wiecie gdzie mozna walke obejrzec za free ? chodzi mi o internet.
grzes1150 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Panowie jak myślicie jak walka się zakończy .. Kliczko ze strachu dostanie rozwolnienia i nawet na ring nie wyjdzie ... ma coś dosypane do bidonu
Rafi78 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Panowie orientujecie się czy na szwajcarskim RTLu też będzie transmisja z walki ( niestety tylko taki mam na cyfrowym polsacie )
prezesik18 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Telewizja przez internet, Telewizja na żywo - WEEB.TV - tvn cplus golTu macie walkę, sms za 3 zł i po problemie. Polecam, sprawdzony sposób.
cougarr2 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Oficjalne ważenie.Wladimir Klitschko vs Mariusz Wach: Official weigh in - YouTube! Link do dzisiejszej gali Boks na żywo - Mecze na żywo w internecie - Transmiej online proszę o której walczą ??
Kowi87 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Odnosnie RTL Na N-CE - kanał 246 Polsat - kanał 248 cyfra - 302 Jesli polaczki nie zakodują tego jakos to jest obejscie tych złodzei
Gość Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 a po kiego mam dawać 40 dzisiaj skoro jutro za darmo zobaczę na necie zwłaszcza że wynik jest mi obojętny, owszem walczy Polak ale Panowie Kliczko są wg mnie cholernie inteligentnymi Facetami, gadają w 3 językach i są bardzo kulturalni co w boksie raczej się nie zdarza a o Panu Wachu usłyszałem po raz pierwszy w Życiu kilka dni temu
Tabasko Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Mariusz Wach - Władimir Kliczko (opcja 2) -> Mecze Na Żywo.TV ?Mariusz Wach - Władimir Kliczko online za darmo, Telewizja na żywo, Skróty meczów ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- tu oczywiście za darmo !!
Robertos Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Władimir Kliczko - Mariusz Wach (Flash-castto.me) - DrHTV.com.pl proszę bardzo
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Szymański już w pierwszej rundzie znokautował Harkimova. Teraz Jackiewicz walczy
cougarr2 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 o której godzinie walka wieczoru ?? ile jeszcze walk ??
wojtas-audi Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 na cyfrowym polsacie rtl mam na 1185 kanale
wypsiu Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Na RTL już się zaczęło ...
Rafi78 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Na RTL już się zaczęło ... Dokładnie - na cyfrowym polsacie 248 - dzięki chłopy
Rekomendowane odpowiedzi