Skocz do zawartości
Szczęśliwego Nowego Roku🥂🎇 ​
IGNOROWANY

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomeks czarnuchu mam nadzieje że jesteś przygotowany bo Cię czeka sparing w BE sprzęt już czeka ....:decayed:

P1040841.jpg

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

Ja już zrzuciłem 6 kg mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu jakieś 1kg-2kg zjadę wagę mam k**wa jak za dawnych lat ...:naughty:

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tylko żebyś mnie kaloryferem nie próbował za***ać....................jak w bukowinie:whistling:

sparing w piwnicy,niee,przygotuj co niezbędne,spray,butelke po wodzie i pozłotko:naughty:

Opublikowano

Do kaloryfera to chcieliśmy Cię z Poziem przykuć abyś się uspokoił bo miotało tobą jak szatan pobożnym.... :decayed:

Opublikowano

widziałem walke na YT

końcówka i podawanie wyników przypominało komedie Barei :facepalm:

w/g mnie Adamek powinien przegrac te walke na punkty....

Opublikowano

robią sie jaja jak na KSW :grin:

Opublikowano

Nawet nie ogladałem tej "walki", bo od razu zalatywało mi to jakimś badziewiem, ale po waszych komentach rzuciłęm okiem.

Miał rację Albert Sosnowski. Adamek dostał już prezent na Święta...

Niestety jestem zdruzgotany tym, co dzieje się w świecie bokserskim. Dzisiaj walki wygrywają zawodnicy, nie w ringu, tylko tym, co rokują na przyszłość, czyt. jakie zyski wygenerują.

Opublikowano

takie gadanie- wszyscy widzieli walkę i było widać, kto jest lepszy...

Opublikowano

Media w PL maja nadzieje że Adamek się jakoś prześlizgnie boczkiem(nabijając bilans) i się uda zarobić na walce z Kliczką.Panowie przecież k**wa każdy wie że teraz Adamka się stawia w czołówce tylko i wyłącznie według bilansu walk z wagi półciężkiej i juniorcięszkiej, Adamek w obecnie tak słabej kategorii ciężkiej nic nie osiągnął ....:thumbdown:

Załóżmy że dojdzie do walki z Władkiem i czego się spodziewacie, Adamek nie jest w stanie znieś tyle co Wach na dopingu....:facepalm:

Moim zdaniem Adamek powinien sobie dać spokój bo już łapie się wszystkich możliwych sposobów aby jak najdłużej się utrzymać w tym fachu i zarabiać pieniądze ale to już robi się nie smaczne ....:thumbdown:

Opublikowano

powinien wrócić do cruser i tam nabijać statystyki, potem walka o tytuł, ale wszyscy dobrze wiemy, ze najlepszy chajs jest w ciężkiej i dlatego on tam siedzi...

Opublikowano

szkoda ze nie jest tak mocny w ringu jak w gębie do Zoo z nim :thumbdown:

Opublikowano

Ale jazda , będzie mocne mordobicie :banan:

Opublikowano
:grin::grin:
Opublikowano
Ale jazda , będzie mocne mordobicie :banan:

Jak przeżyje 1 lutego walkę z Mollo....:wink:

Mollo uwielbiał w ringu bijatykę jaki po za ringiem na konferencjach i ważeniu, wiec niech szpilka będzie ostrożny.

Ta walka z Mollo coś mi śmierdzi,Szpilka zachowuje się jakby miał walczyć z niewidomym starcem, przerywa treningi pokazuje się na jakiś głupich konferencjach i robi z siebie debila a przednim najtrudniejsza walka...:eusathink:

No chyba że jego promotor wiec coś o Mollo czego my nie wiemy i jest taka totalna zlewko a walka to tylko formalność....:naughty:

Opublikowano

Nie ma sie czym podniecać, walka w PPV kosztuje 40 zł więc trzeba było ją nagłośnić.

Opublikowano

jak zwykle w internecie na żywo obejrze ją za 0 zł .:wink:

Opublikowano

...i znów powraca temat PPV-opłata jest za całą Galę, a nie za jedną walkę-więc bez przesady Panowie-40 zł za całą galę 9-ciu walk-to nie jest majątek, który doprowadzi do ruiny finansowej połowę populacji Polski...:facepalm: ktoś, kto chce zobaczyć te walki-zapłaci, a ktoś, kto nazwie to "cyrkiem", czy "walką emerytów"-nawet za darmo tego nie będzie chciał oglądać- więc po co ta rozmowa w ogóle...