bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spędziłem 5 godzin na pucowaniu samochodu - glinkowanie, deep crystal car polish oraz na koniec nxt generation tech wax 2.0 - efekt
david_n Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spędziłem 5 godzin na pucowaniu samochodu - glinkowanie, deep crystal car polish oraz na koniec nxt generation tech wax 2.0 - efekt pieknie wyszlo, wiecej fotek slicznotki prosim :gwizdanie:
OLO_GDA Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jak ciemność to obowiazkowo powinienes rozebrac lampe i pomalowac ten chrom na dole na czarno... efekt bedzie :kox:
bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jak ciemność to obowiazkowo powinienes rozebrac lampe i pomalowac ten chrom na dole na czarno... efekt bedzie :kox: Myślałem nad tym jednak jeszcze się wstrzymuję
Wandej Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Piękna robota :good: To co kolega napisał o lampach faktycznie by tutaj elegancko pasowało
Piero Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co do lampek popieram - OLO tak ma u siebie a niedługo i u mnie taki MOD zagości zapewne... wygląda :kox: PS. Dawaj więcej fotek fury po pucowaniu!
bajk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Znalazłem jeszcze wideo z zeszłego roku jak nagrałem Millteka - szału nie robi, nie da się ukryć.. zobaczymy jak po downpipe'ie i zmianie kata będzie. 5zhOseXxQlM
mystic.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ale słodziak bajk, turdzi, gdzie można dorwać więcej zdjęć tej sztuki ? Efekt po pucowaniu robiłeś ręcznie czy masz jakąś mimośrodówkę ?
bajk Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale słodziak bajk, turdzi, gdzie można dorwać więcej zdjęć tej sztuki ? Efekt po pucowaniu robiłeś ręcznie czy masz jakąś mimośrodówkę ? oj niestety nie pomogę co do innych zdjęć tego samochodu - nie pamiętam już :> robiłem wszystko ręcznie - 5 godzin ponad zaparowała mi totalnie lampa jedna tak więc czeka mnie rozbiórka - wygląda na to, że chrom z lamp wyleci [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 10:47_________________________________________________Ok, samochód idzie na sprzedaż. Jeśli ktoś zainteresowany - priv.
turdzi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 bajk, turdzi, gdzie można dorwać więcej zdjęć tej sztuki ? ja mam u siebie na kompie
mystic.pl Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie szkoda Ci ? Sporo pracy włożyłeś w niunię nie liczę 5h pucowania blachy
bajk Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Szkoda. Długo się nosiłem z tą myślą, jednak doszedłem do wniosku, że potrzebuję samochodu skierowanego do innego odbiorcy [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 11:17_________________________________________________Jednak zostaje Do upalania będzie składana druga fura Nowe poduchy silnika i skrzyni dzisiaj dostał, świece Denso oraz zmieniony płyn hamulcowy na Motula dot 5.1
bajk Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Wyrezaj Q + kup sobie GieTeka Dokładnie takie jest założenie
Flyer Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Znajomy sprzedal pomodzonego WRX'a, kupil B5 TDI + GTka i jest mega zadowolony. Ma auto na co dzien + swietne auto do upalania, o ktore sie nie martwi... jak urwie zderzak to trudno
bajk Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 U mnie akurat trochę inna kwestia się pojawiła - będę musiał trochę więcej kilometrów teraz robić i jeżdżenie STI czy EVO w trasę trochę bez sensu by było z punktu ekonomicznego Jako, iż zostaje w tym tygodniu podjadę do El-tec, żeby mi katalizator 100 zrobili :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 15:28_________________________________________________Stary katalizator wyjechał - pojawił się nowy by el-tec.. z wrażen z jazdy - pojawiło się więcej momentu na niższych obrotach oraz milltek lepiej brzmi [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 13:13_________________________________________________Hm.. Rozmyślam właśnie czy nie kupić dokładki zderzaka Hofele.. albo taka, albo s-line + oklejenie 3m di-noc..
Flyer Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ta dokladka to kupsko, zobacz jak jest "pofalowana" i jak wystaje... juz lepiej wyrezac cos a'la S4/RS4 B7.
Rekomendowane odpowiedzi