A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 A poza tym ciekawe jak będzie wyglądał lakier po roku z tą folią,na bank bedzie inny odcień lakieru o flache ze nie bedzie? no chyba ze przez caly rok auto bedzie wystawione na dzialanie sloneczne w temp powyzej 30 stopni
bakuś Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Oczywiście, że nie będzie. Pisałem o tym kilka postów wcześniej.
boseron Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ciekawy pomysł z tym oklejaniem tylko ze według mnie mozna to zrobic jezeli ktoś chce zmienić diametrlanie kolor samochodu a z granatowego robić czarny to chyba średnio sie opłaca.
HiRide Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 A jak to sie ma do koloru auta?Czy do mojego koloru folia czarna na dach bedzie pasowac ?(Mam ori szyberdach)
bakuś Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 A jak to sie ma do koloru auta?Czy do mojego koloru folia czarna na dach bedzie pasowac ?(Mam ori szyberdach)
Dibo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 A jak to sie ma do koloru auta?Czy do mojego koloru folia czarna na dach bedzie pasowac ?(Mam ori szyberdach) Zdecydowanie Ten kolor ładnie się komponuje z czernią
akjam Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 A jak to sie ma do koloru auta?Czy do mojego koloru folia czarna na dach bedzie pasowac ?(Mam ori szyberdach) No bajkowo...
HiRide Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 dzieki za pomoc teraz nie bede sie zastanawial tylko zakladal
soolek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi. Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. Wtedy to jakoś będzie wyglądało, a u ciebie Hiride, nic takiego nie widzę. Chyba, że masz dalsze plany ...
David Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi. Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. Wtedy to jakoś będzie wyglądało, a u ciebie Hiride, nic takiego nie widzę. Chyba, że masz dalsze plany ... 100% racji ewentulnie jeszcze maske obkleic co powiecie tak obkleic ? piekna jest ta a3 co ona ma za felgi ktos wie ?
duffy Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.autokrata.pl/artykul/audi-bs3-o-ct-5571 byla tez na furious.pl ale nie umiem jej tam znalezc na felach jest napis "MOZ" i to az 20"
akjam Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi. Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. Wtedy to jakoś będzie wyglądało, a u ciebie Hiride, nic takiego nie widzę. Chyba, że masz dalsze plany ... Z tego co wiem to kolega HiRide ma ciemne szybki i to wszystkie...
_Bartek_ Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Z tego co wiem to kolega HiRide ma ciemne szybki i to wszystkie... łał :kox:
Wąski Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A jak to sie ma do koloru auta?Czy do mojego koloru folia czarna na dach bedzie pasowac ?(Mam ori szyberdach)
HiRide Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi. Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. Wtedy to jakoś będzie wyglądało, a u ciebie Hiride, nic takiego nie widzę. Chyba, że masz dalsze plany ... ciemne szyby sa wszystkie a poza czarna folia na dach mysle jeszcze o felgach z chromowanym szerokim rantem i czarnym srodkiem ale nie wiem czy szybciej auta nie zmienie
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi.Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. dokladnie. czarny dach to juz troszke powazniejsza zmiana w wygladzie samochodu i raczej smiesznie to bedzie wygladac bez ingerencji w zawieszenie i odpowiednie kola
HiRide Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Ale sam czarny dach raczej szału nie zrobi.Powinny być jeszcze jakieś inne elementy czarne na samochodzie, chociażby felgi lub ciemne szyby. dokladnie. czarny dach to juz troszke powazniejsza zmiana w wygladzie samochodu i raczej smiesznie to bedzie wygladac bez ingerencji w zawieszenie i odpowiednie kola po raz kolejny pisze ze mam ciemne wszystkie szyby a teraz jeszcze dopisze ze zawieszenie mam ori s-line -20mm
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Tak przeczytalem ten tamat, obejrzalem kilka fotek srebrnych aut z czarnym dachem i tez chyba bede na przyszly sezon letni obklejal dach czarnym polyskiem. Do tego albo te felgi co sa albo bedzie jakis inny wzor ale na pewno pomalowany na jakis ciemny grafit lub czarna perle
_Bartek_ Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Szkoda, że nie ma takiej folii. Ja to miałem malowane... Efekt był
HiRide Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Szkoda, że nie ma takiej folii. Ja to miałem malowane... Efekt był szczeze ? wyglada to tak,jakby auto stalo pod malowanym budynkiem -ni ladu ni skladu nie obraz sie takie mam zdanie bo nie widze celu w kolorowych kropkach na dachu cywilnego auta,chyba ze jezdzilo w jakiejs reklamie czy cos gdzie taki wyglad mial jakas role
Rekomendowane odpowiedzi