krzysiek85 Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Witam wszystkich! Swoją A4 kupiłem niedawno i szukam informacji Na klapie bagażnika mam oznaczenie A4 1.9 TDI ale moja "4" jest "przekręcona" dokładniej mówiąc jest w odbiciu lustrzanym. Kiedyś już widziałem takie coś na innej A4... i tak się zastanawiam czy to ma jakieś swoje znaczenie czy poprostu to tak dla picu/bez powodu Dodam dla ułatwienia, że moje auto zostało sprowadzone z Holandii i jest z 2000 roku. Pozdrawiam
julo23 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja sie nie znam ale zawsze myślałem ze to gej takim jeździ. Oni mają te znaki sygnały swoje :gwizdanie: Bez obrazy ale Ja bym to wywalił.
jasam Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ... Oni mają te znaki sygnały swoje... niezłe spostrzeżenie, nawet się nad tym nie zastanawiałem wcześniej. Gnoje sie organizują... dni człowieka na ziemi policzone...
happyradol Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 krzysiek85 autko z Holandii tam pełno tych......"innych" rozejrzyj się po schowkach może i znajdziesz coś do palenia hehehe a tak na poważnie sądzę że to tylko taki bajerek jest taki optyczny :gwizdanie:
mcm Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 źle naklejony znaczek :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 dokładniej mówiąc jest w odbiciu lustrzanym. nie odbicie lustrzane a obrócona w lewo o kilka stopni
marcin j Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w najgorszym przypadku, klapa była malowana i ktoś , źle przykleił
wojtas-audi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w najgorszym przypadku, klapa była malowana i ktoś , źle przykleił Bo biorac ta 4 do reki nie wiedzial jak przykleic Duzo takich autek widzialem, nezly polew
Hugo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Treba odkleić i przekręcić w lewo o 90' i przykleić
Wąski Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 na pewno chińska wersja :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Zapodaj fotke jak to wygląda bo skoro mówisz ze ta 4 jest tak jak w lustrzanym odbiciu to jest poprostu inna. źle naklejony znaczek :gwizdanie: A jak można nakleić znaczek żle?? taśmą dwustronna na zewnątrz??
krzyniek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 A jak można nakleić znaczek żle?? taśmą dwustronna na zewnątrz?? można i proponuje przeczytać co koledzy wyżej napisali
marcin j Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 w najgorszym przypadku, klapa była malowana i ktoś , źle przykleił Bo biorac ta 4 do reki nie wiedzial jak przykleic Duzo takich autek widzialem, nezly polew dokładnie ja też i zawsze mam
mcm Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 18:34_________________________________________________trzeba "4" przekręcić o 90 stopni w lewo, kumasz kolego Pawlo 2004
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Zapodaj fotke jak to wygląda bo skoro mówisz ze ta 4 jest tak jak w lustrzanym odbiciu to jest poprostu inna. źle naklejony znaczek :gwizdanie: A jak można nakleić znaczek żle?? taśmą dwustronna na zewnątrz?? Taśmę dwustronna właśnie na zewnątrz znaczka "czwóreczki" i wtedy na klapę... Tak między nami to trzeba być magikiem. :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 18:34_________________________________________________trzeba "4" przekręcić o 90 stopni w lewo, kumasz kolego Pawlo 2004 Albo w prawo... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Albo w prawo... :gwizdanie: w prawo wyjdzie do góry nogami :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Albo w prawo... :gwizdanie: w prawo wyjdzie do góry nogami :gwizdanie: No co Ty? Przecież mam taka czwóreczkę przed sobą i obracam sobie nią na prawo i na lewo... :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 wydaje mi sie ze ktos zle naklejil i tyle tak jak chlopaki mowia :>
OLO_GDA Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 od cholery tego jezdzi. mi sie wydaje ze to dlatego ze jak przykladasz prawidlowo to 4 jest mniejsza niz A i naszym kochanym lakiernikom cos niepasuje. a ze jak obroca to cyferka jest tej samej wysokosci co literka to sa zadowoleni ze rowno przyklejone a liczyc to i tak tylko do 3 ich uczyli to skad maja wiedziec jak ma byc;] ;] ;] no albo to jakis spisek...
Rekomendowane odpowiedzi