SoMeS Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dokładnie tak... nie powinno świstać na biegu jałowym
tom2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ten post mówi co innego: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_prosze_o_ocene_logow_passat_b5_egr_n75_odglos_odkurzacza_gwizdanie-t99282.0.html
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja widziałem już kilka afnów bez samego kata i żaden nie gwizdał na jałowym
tom2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja widziałem już kilka afnów bez samego kata i żaden nie gwizdał na jałowym Że nie widziałeś to nie znaczy że może gwizdać
malinamm1 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 U mnie jest dokładnie tak jak kolega napisał czyli: kiedy EGR zostanie zamknięty a N75 otwarty słychać odglos że tak powiem odkurzacza (gwizdanie) kiedy EGR sie otworzy a N75 zamknie jest cisza..
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja widziałem już kilka afnów bez samego kata i żaden nie gwizdał na jałowym Że nie widziałeś to nie znaczy że może gwizdać owszem ale sugeruje to że coś chyba nie gra prawda
Zaakoo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Też sobie zamówię takie ustrojstwo. Możecie mi napisać jakie uszczelki tam są potrzebne?
tlumiki-gruchot Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 uszczelkę do turbiny to posiadam proszę przy zamówieniu przypomnieć to dołożę 7 zł z drugiej strony będę miał za 2 tygodnie
Michał Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja widziałem już kilka afnów bez samego kata i żaden nie gwizdał na jałowym Że nie widziałeś to nie znaczy że może gwizdać owszem ale sugeruje to że coś chyba nie gra prawda wszystko gra Tomaczku zależy od egzemplarza, u mnie np miło świszczy bez kata
tom2009 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja widziałem już kilka afnów bez samego kata i żaden nie gwizdał na jałowym Też tak myślę Że nie widziałeś to nie znaczy że może gwizdać owszem ale sugeruje to że coś chyba nie gra prawda wszystko gra Tomaczku zależy od egzemplarza, u mnie np miło świszczy bez kata
Pretor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 W moim autku też przy wstawionej rurce zamiast kata słychać ciche gwizdanie turbinki na biegu jałowym.
japkool Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kilka dni temu zalożylem zamiennik od Pana Andrzeja (tlumniki-gruchot) i musze przyznac ze wszystko jest solidnie wykonane a spasowanie idealne. Co do glosnosci turbiny po wypruciu kata a wstawieniu tego zamiennika to musze przyznac ze u mnie jest teraz ona mniej slyszalna ale to dlatego ze od poczatku jak zakupilem auto za katalizatorem byla dziura
fiedor Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ten zamiennik jest ok sam kupiłem i wstawiłem i jestem bardzo zadowolony
lukasz83007 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ta[mod]bardzo wyczerpująca wypowiedz...za następną taką,w dziale technicznym-dostaniesz ostrzeżenie[/mod]
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 koledzy wiem że mam 1.6 i nie poraża to mocą więc od razu mówię darujcie sobie te komentarze decayed ale mam takie pytanie nie wiecie jak to jest w tym 1.6 tzn można coś takiego przeprowadzić i nie będzie jakiś problemów z sondą lub przeglądem? http://www.allegro.pl/item904078639_strumienica_katalizator_audi_a4_passat_antpol.html warto to by było wsiąść czy lepiej zwykła rurkę wstawić. Ogólnie tak bym sobie chciał troszkę w tym kierunku pomodzić jak nadejdzie wiosna cheesy mocy to nie doda ale przynajmniej troszkę odetchnie po tylu latach tongue4
mech15 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 witam ta pucha w zamienniku od Gruchota to co to jest? jakieś wygłuszenie? z czego to jest zrobione? Ktoś tu zapodał zdjęcie i tam jakaś "mata" jest w środku?? Pan Andrzej może coś więcej naświetlić??
Szymonss Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Właśnie odebrałem ten zamiennik i wygląda to dość solidnie, ładnie spawane itd. a w środku puszki jest wygłuszenie jak w normalnym tłumiku:)
KROPEK Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 hejka ten zamienik jest ok ja kupilem u gruchota tylko sama rure bez tego wygluszenia wstawilem i smiga autko odrzylo pozdrawiam
tlumiki-gruchot Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 witam cały zamiennik wykonany jest z materiału z domieszkom aluminium co wydłuża żywotność w środku jest rura dziurkowana i owinięte jest matą wyciszającą i to jest zaciśnięte i ob spawane pozostałą część zamiennika to widać gołym okiem . W przyszłości rozważam robić z kwa sówki .
Rekomendowane odpowiedzi