tomcrack27 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja posiadam ten bagaz juz od dobrych paru lat:decayed: no i musze powiedziec ze nie nazekam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja niestety panowie też jestem w Polsce w ten długi norweski weekend, lecę na wesele ale możemy ustawić się na jakiś inny termin, dla mnie najlepiej pasują soboty bo w piątki i niedziele często pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Macie moze vaga ? I robicie na nim Krzysiek ma tylko do 2003r Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja mam, ale bez CAN, tylko kkl. zapytam sie jeszcze kumpla on mial podobno. Imię Andrzej Miejscowość Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromnen Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jest moze ktos z okolic Haugesundu procz mnie? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ja jestem ze stavanger :decayed:a tak sie sklada ze bede w sobote w haugesund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja rowniez bede w sobote w haugesund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadyma1991 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jestem caly czas w stavanger wiec jak cos to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ja moge wpasc do haugesund, napiszcie tylko kiedy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 O ilę się nie mylę Norki robia spoty co niedzielę lub poniedziałek pod McDonalds w Lorenskog:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Spoty norkow sa oglaszane przez fb, trzeba sie tylko wkrecic w srodowisko Ale z regóły, miejsca spotkań te same, w dni piątek/sobota wieczór czyli: Nyygardskrysset, Ryen, Skedsmohallen/Plantasjen, Drammen(pod mostem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ale pogoda:pali:, ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ale pogoda:pali:,ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N, Tak t5 16000 +mva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 to co? :a4fan: dzieję się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 dokladnie:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 ogarniał ktoś temat kosztów oklejenia auta w jednym kolorze w Oslo, N, A ile w Polandi za osobowke z dobrym materiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Coś koło 3 dużych, zależy w dużej mierze od materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiGsu Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 spotujecie gdzieś w Oslo na bieżąco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi