Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] pomoc przy zakupie felg mam 7 19 "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

planuje kupic na wiosne felgi mam 7 19 cali,zaczynam wiec ich szukac ale na allegro nie ma 19 sa 17,czy moze mi ktos podac namiary na sklepy ktore sprzedaja takie felgi

z gory dziekuje za info :hi:

Opublikowano

planuje kupic na wiosne felgi mam 7 19 cali,zaczynam wiec ich szukac ale na allegro nie ma 19 sa 17,czy moze mi ktos podac namiary na sklepy ktore sprzedaja takie felgi

z gory dziekuje za info :hi:

http://www.hpt.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2227&category_id=755&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=30

Opublikowano

mam 7 ładne jednak ja wole mam 8 i sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

Opublikowano

mam 7 ładne jednak ja wole mam 8 i sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

mam 8 sa juz opatrzone pelno audi passatow golfow je "nosi" :gwizdanie:

dzieki za linki,sam napisalem maile do 2 sprzedawcow z allegro i zapytalem czy maja 19 to napisali ze sa dostepne po 2900-3000 tys,zl

Opublikowano

Te co masz http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_asa_revolution_licencja_bbs_19_chromowane-t100916.0.html;msg1158194#new

Są dużo ładniejsze :kox: :kox: :kox:

Jak Ci się znudziły to środki przemalowac a rant zostawic i jest lans pełną piz*eczką :cool1::kox: :kox:

Opublikowano

... sa na allegro po tysiąc polerowane 19-tki okazyjna cena

ale to nie jest cena KUP TERAZ tylko licytacja :gwizdanie:

Opublikowano

Te co masz http://www.a4-klub.pl/smf/all_felgi_asa_revolution_licencja_bbs_19_chromowane-t100916.0.html;msg1158194#new

Są dużo ładniejsze :kox: :kox: :kox:

Jak Ci się znudziły to środki przemalowac a rant zostawic i jest lans pełną piz*eczką :cool1::kox: :kox:

Każdy wybiera to, co mu się bardziej podoba. Ja osobiście też bym raczej wybrał MAM7, zwłaszcza do B6.

Jak widać poziom cen porównywalny, więc zamiana nie powinna być problemem.

Opublikowano

napisalem do kilku sprzedawcow z allegro czy jest mozliwosc zamiany moze sie uda :) jesli nie sprzedam to na wiosne bede musial te zalozyc...ja bede szedl z autem w czarne-biale zero chromu,tnz czarne auto bialy dach w srodku czarno biala skora i jakies fajne duze felgi bez chromu.

raggaman jak nie sprzedam to pomysle nad pomalowaniem :mysli: ile taka operacja malowania felg moze kosztowac i co mam uderzac z tym do lakiernika czy serwisu z felgami ?

Opublikowano

raggaman jak nie sprzedam to pomysle nad pomalowaniem :mysli: ile taka operacja malowania felg moze kosztowac i co mam uderzac z tym do lakiernika czy serwisu z felgami ?

Kumaty lakiernik pewnie sobie z tym poradzi. Co do felg to ja też uważam że ten wzór co masz teraz jest fajniejszy (patrząc na sam wzór) :wink4: Jednak do B6 to MAM 7 będzie lepszy.

Opublikowano

Jednak do B6 to MAM 7 będzie lepszy.

Nigdy w życiu :decayed:

asa-ar1-black.JPG:kox: :kox:

Jak chcesz się pozbyc wogóle chromu to ranty też można na czarno i śrubki w złoto :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

powiem Ci ze te z czarnym srodkiem :kox: jak nie sprzedam bede myslal :mysli: jeden sprzedawca za mam 7 19" zawolal 2900 i to narazie najnizsza cena. drogo czy tanio ??

Opublikowano

jeden sprzedawca za mam 7 19" zawolal 2900 i to narazie najnizsza cena. drogo czy tanio ??

Typowa cena za nówki.

Opublikowano

jak nie sprzedam bede myslal :mysli

Dla Twojego dobra życzę Ci abyś nie sprzedał :P:decayed:

Ja to w sumie nie wiem..dużo ludzi spuszcza się nad tym aby ściągnąc ASA z US bo nie chcą szmelcu z allegro ( w dodatku drogiego szmelcu )..a Ty masz za***iste toczydła, typowo oryginalne i chcesz zamienic na masówkę, która jest klepana do wszystkiego co jeździ po ulicach :decayed: