Maniusiek28 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 witam montowałem u siebie ostatnio FIMIC i zdziwiłem sie ponieważ u mnie nie było elementu zaznaczonego na foto.....czemu ???widziałem u pozia że on ma/miał w swoim AVJ. Za co jest odpowiedzialny ten element i czemu u mnie tego nie ma?
Dev Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 termometr.... :polew: :polew: :polew: :polew: to nie jest termometr tylko chłodnica :wallbash: w zalezności od kraju gdzie został sprzedany ten element wystepuje bądz nie
bartek213 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jezeli chodzi ci o ta cała rurke to jest to chlodnica plynu od wspomagania
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jezeli chodzi ci o ta cała rurke to jest to chlodnica plynu od wspomagania zgadza sie :> ja tez mam tak krzywo
Maniusiek28 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Opublikowano 30 Października 2009 jezeli chodzi ci o ta cała rurke to jest to chlodnica plynu od wspomagania to znaczy że nie mam chłodnicy od wspomagania , czy co?
Mario Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 to znaczy że nie mam chłodnicy od wspomagania , czy co? Widać ktoś naprawiał po taniości...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 oł fakkkkkkkkkk hehehe ale sprawdz czy nie masz moze miedzy chlodnicami moze miala fura gonga i go wsadzili miedzy chlodnica klimy a wody :-)
GRazny Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 ej... a na tym plastiku to nie jest czujnik temperatury zewnętrznej? bo o to mi chodziło...
Dev Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 ej... a na tym plastiku to nie jest czujnik temperatury zewnętrznej? bo o to mi chodziło... dobrze popatrz na foto co masz zaznaczone
domjenick Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 na tym plastiku-tak,czujnik temperatury,ale tu o chlodnice chodzilo...
czaki22 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 tak chlodnica plynu wspomagania + termomentr umieszczone ma byc w dolnej czesci chlodnicy
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 tak chlodnica plynu wspomagania + termomentr umieszczone ma byc w dolnej czesci chlodnicy zgadza sie :> niektorzy maja tak krzywo ze wzgledu na umieszczony cooler z przodu
Rekomendowane odpowiedzi