komar865 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 to chyba trzeba szukac powypadku i wyrwac z deski
Reniu Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Muszę obczaić na żywca i w razie czego się uśmiechnę do Ciebie o garaż z prądem
f16mysliwiec Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 czyli szukamy białych lampek
manny90 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Muszę obczaić na żywca i w razie czego się uśmiechnę do Ciebie o garaż z prądem No problem Dzisiaj robię drzwi pasażera.
mrogal Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Muszę obczaić na żywca i w razie czego się uśmiechnę do Ciebie o garaż z prądem No problem Dzisiaj robię drzwi pasażera i jak czasu starczy klapę bagażnika Tylne drzwi jeszcze muszę przemyśleć, ale na pewno też lampki będą EDIT! Dzisiejszy mod, czyli lampki w klapie bagażnika. EDIT! Lista modów się powiększyła Może na wiosnę zawitają nowe kółka. No i doszło dzisiaj radyjko od KANALa Zmiana z Gammy na Concerta bardzo mile mnie zaskoczyła. Dźwięk jest zdecydowanie lepszy niż na Gammie. Teraz jeszcze emulator zmieniarki i będzie malina. kolego nawin gdzie sie tam w klapie z tymi lampkami podlaczyles?
manny90 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Na pocztku chciałem pociągnąć z czujnika w klapie, ale tam jest tylko masa, a w całej klapie nie znalazłem stałego plusa nigdzie. Trzeba było pociągnąć kabel z lampki w bagażniku... EDIT! Wpadła dzisiaj zmieniarka, a raczej emulator zmieniarki USB/SD/AUX. Świetna sprawa, polecam wszystkim Już po montażu, działanie: http://www.youtube.com/watch?v=jjPaM-d6Lvs
cichy s4 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 ładny fis, dawno nie widziałem fisa bez padnientych linii
manny90 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 ładny fis, dawno nie widziałem fisa bez padnientych linii Jedna linia przepalona Zaraz nad linią która przedziela RDS od Spalania itp. Prawie nie widać... no manny rozkrecasz sie Jeszcze długa droga przede mną, jeszcze ze 2 lata i może mnie do Battalionu przyjmą
przemciotorun Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 manny gdzie montujesz emulator? ja mam w schowku, wyciolem w gornym rogu dziure zeby przeszla wtyczka i jest git nic niewidac a dostep b dobry, a ten twoj emulator ma opcje przewijania?
manny90 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 manny gdzie montujesz emulator? ja mam w schowku, wyciolem w gornym rogu dziure zeby przeszla wtyczka i jest git nic niewidac a dostep b dobry, a ten twoj emulator ma opcje przewijania? Na razie leży na półce pod kierownicą, nic nie musiałem wicinać ani odkręcać, żeby kable przełożyć. Nawet nie wiem, czy będę ją gdzieś przekładał, bo też jej nie widać, łatwy dostęp jest, więc pewnei tak zostanie Emulator ma funkcję przewijania. Karty do 8Gb, podobno do 99 folderów, ale muszę to sprawdzić. Czytałem, że radio i tak tylko 6 odczyta...
przemciotorun Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 manny gdzie montujesz emulator? ja mam w schowku, wyciolem w gornym rogu dziure zeby przeszla wtyczka i jest git nic niewidac a dostep b dobry, a ten twoj emulator ma opcje przewijania? Na razie leży na półce pod kierownicą, nic nie musiałem wicinać ani odkręcać, żeby kable przełożyć. Nawet nie wiem, czy będę ją gdzieś przekładał, bo też jej nie widać, łatwy dostęp jest, więc pewnei tak zostanie Emulator ma funkcję przewijania. Karty do 8Gb, podobno do 99 folderów, ale muszę to sprawdzić. Czytałem, że radio i tak tylko 6 odczyta... odczyta 6 po 99 utworow w concercie II jest 10 po 99
manny90 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 manny gdzie montujesz emulator? ja mam w schowku, wyciolem w gornym rogu dziure zeby przeszla wtyczka i jest git nic niewidac a dostep b dobry, a ten twoj emulator ma opcje przewijania? Na razie leży na półce pod kierownicą, nic nie musiałem wicinać ani odkręcać, żeby kable przełożyć. Nawet nie wiem, czy będę ją gdzieś przekładał, bo też jej nie widać, łatwy dostęp jest, więc pewnei tak zostanie Emulator ma funkcję przewijania. Karty do 8Gb, podobno do 99 folderów, ale muszę to sprawdzić. Czytałem, że radio i tak tylko 6 odczyta... odczyta 6 po 99 utworow w concercie II jest 10 po 99 Właśnie to sprawdziłem, do 6ciu płyt/folderów czyta, tak jak mówisz. Ale to i tak od cholery 6x99=594utwory w super jakości, nie to co przy transmiterze FM
slepy Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 który ten emulator kupiłeś? i za ile? pod Symphony to bedzie działać?
manny90 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Kupiłem od użytkownika Marbol, wziąłem ostatnią, ale mówił, że będzie miał dostawę w przyszłym tygodniu. Odezwij się nie niego. Nie wiem jaka jest wtyczka w symphony, ale są różne wersje tych emulatorów(z różnymi wtyczkami). Emulator niemieckiej produkcji - ARCS czy jakoś tak. Jestem bardzo zadowolony. EDIT! BOSE dogadane i zapłacone, czekam na przesyłkę. Czeka mnie rozbieranie całego wnętrza Kratki podświetlane powinny już być, ale coś się spóźniają...
Reniu Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Do mnie też przyszła paczuszka... ale jeszcze nie otworzyłem
Rekomendowane odpowiedzi