wojtas-audi Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czekamy na filmiki z "męskiej jazdy"... Takiej jak wasza ?? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 no no no piękna niunia i ma odpowiedniego woźnice :mrgreen: naprawdę niezła jazda na filmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Bokami lata świetnie :twisted: Tylko patrząc na jazdę to chyba jeszcze sporo jazdy przed Tobą bo auto nie zawsze jest w 100% opanowane i lata szerokimi łukami, ale wiem, że to nie jest łatwe i dlatego wielki respect dla Ciebie za taką fajną jazdę Adrenalinka pewnie Cię nie opuszcza Co na to samo autko, gdy wszystki 4 kółka się śmieją ? :mrgreen: PS. przy wyglądzie bym nic nie ruszał (mowa o lampach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo84 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 nie no bryka niezla i jazda tez. Widze ze doganiasz Polodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 rzadko podoba mi sie Avant ale ten jest spooooko.Naprawde wszytsko zrobione z glowa. Gratulacje autka i jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 jazda niezła,swietnie sobie radzisz. furka niziemska , kolorek i wogóle , gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goran Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Klasyka na zdjęciach ładne i nie zniszczone :564: kolego Goran, pisałem Ci już w poście żebyś się przywitał, pisałem Ci PM, żebyś się przywitał proszę to zrobić tutaj by pre_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Temat odgrzany to i ja się wypowiem Auto miód. Duży szacun dla właściciela który jak widać z s4'eczką obchodzić się umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieruś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 zeby weszla nowsza klima musisz miec najlepiej nowy tunel zeby wszystko milo rece i nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jestem za serią a ty już skalałeś te piękne auto ... Jedno co bym zmienił to zapodał mocno przyciemnione szybki przy tym kolorze auta by to się świetnie prezentowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czekamy na filmiki z "męskiej jazdy"... hahha padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 hell yeah! '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michua4 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Bestja jakich malo!!!!! naprawde swietne autko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 super, orginał bez zbędnego festynu, bardzo mi sie podoba :!: podpisuję się pod opinią Kolegi no i poza tym kombi wyścigówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Całkiem, całkiem . Przynajmniej widać, do czego Quattro się przydaje. Bardzo ładna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasin01 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 a mi nie chce odtwarzac tych filmow tez bym obejrzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carny Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 na maxa dobre autko..... z lamp tylnych zadowolony?? masz jakies fotki?? w dobrym swietle?? znalazlem gdzies na forum ale slabo bylo widac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ale sprzecior mmmm ten silniczek robi robote! Nastepna audica kupie z takim silnikiem ;D ale to za 3-4 lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a ja slyszalem ze sa problemy z tymi diodowymi lampami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi