bartek1351 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Audi A4 B6 3.0 V6 Quattro 162kW/220KM silnik ASN Rok 2001 - Kola 19" - Napęd Quattro - sportowe, podgrzewane i pompowane fotele z pamięcią ostawień - Fotochromatyczne lusterka boczne + elektrycznie składane - Navi w FISie - Oryginalny bixenon - Nagłośnienie BOSE (wraz z wooferem) - 6xAirbag - Climatronic dwustrefowy - Pełna elektryka - Zawieszenie S-line - Kontrola trakcji ESP (ABS, EBV, ASR, EDS) - Skórzana trójramienna kierownica - Duży FIS - tzw. pakiet oświetlający - wydech chyba APEXI itd. Kilka zdjęć na szybko, wszelkie sugestie mile widziane Na dniach dojdzie wiekszy dystans na przod i negatyw na tyl... Obecnie jest tak......... zostalo jeszcze z 5cm gwintu, na poczatku byl skrecony do polowy to oparla sie buda na oponach nei dalo sie zjechac z podnosnika i pekl mi zbiorniczke od spryskiwaczy pewnie dlatego ze ten gwint jest do a4 b6 od 1.8-3.0....
KOval81 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Bardzo ładny egzemplarz - ładna fela, led'y, bix no i Quattro - wszystko co potrzeba to jest, jak dla mnie brakuje tylko multifunkcji, RNS-E (o wiele ładniej BOSE łupie) oraz zewnętrznego S-Line Wtedy było by już miodzio na maxa
fireman tom Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 No, no jest się czym pochwalić
wuju Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 z@jebi@szcz@ tylko ten wydech jak dla mnie
Młody Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ładna szkoda że nie ma podłokietnika i RNS-e :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Furka miodzio Gratki za 19" Pare detali i będzie jeszcze lepiej. Jak dla mnie w pierwszej kolejności wydech do wymiany na coś bardziej normalnego ps. zmodyfikuj tytuł wątku na "Moje pierwsze AUDI 3.0 V6 ; 19"
bartek1351 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 Podlokietnik to pierwszy mod a duza navi to drugi Spokojnie wszystko bedzie Moze mi ktos pomoc odnosnie Navi na fisie ?jest jakas plyta ale tylko niemiecka i nawet jak wlaczam to cos po niemiecku naskrobane i nic nie da sie zrobic
dzejk Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 to zmien język przez menu. Furka 1 klasa Szybko prowadzaj mody numer 1,2 a później wydech i może dokładki w kolor
Korzeń Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 piekny egzemplarz znaczek 3.0 zdejemij
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 piekny egzemplarz znaczek 3.0 zdejemij i quattro
bartek1351 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 piekny egzemplarz znaczek 3.0 zdejemij Myslalem o tym ale podwojny wydech zdradza ze jest tam V6 w srodku W poprzednim aucie w tdi mialem 190kucy i 4motion ale znaczek SDI
bartek1351 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Zapowiedz wczorajszej sesji By vagradom By vagradom
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Wygląda trochę jak Poźka były rumak o imieniu Siwek
truckmaniac Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Hehehe. Fajnie wygląda ten zaparowany BiZenon Jakby brewki miała
bartek1351 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 BTW głośny ten wydech? To zalezy, bez silencerow jest naprawde glosny
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 BTW głośny ten wydech? Pewnie drze ryja niewąsko Wydech kompletny Apexi czy tylko same końcowe ? Wydechy końcowe N1 style czy coś innego ? W środku te listwy to chyba nie węgiel
bartek1351 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Komplet Apexi, ktory model to nie wiem W środku te listwy to chyba nie węgiel :no:
ilo Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam i pozdrawiam następnego właściciela ASN-a . Plus za kółka, tylko nie wyobrażam sobie jazdy na naszych drogach. Ja mam 17 i trzęsie. Mi to osobiście nie przeszkadza tylko moja połowa się dąsa jak dowiedziała się że jest obniżone
Rekomendowane odpowiedzi