Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wędkarstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wczoraj bylem z kumplami od 6 do 13 na rybkach. Nie było czasu na nudę okoni i leszczy niezliczoną ilość żeśmy wytargali. Jak któryś zagapił się lub długo zwlekał z zacięciem musiał robić operację - rybka miała haczyk w tzw du....e :). Szczupak ganiał rybki ale nie chciał uderzyć na blachę :(. W południe przyszedł Rusek ze spiningiem i był w ciężkim szoku, że my każdą złowioną rybę wrzucamy do wody i mamy uśmiech na twarzy. Zabawa była przednia :decayed:

Opublikowano

sczupal.th.jpg

Majówkowy Szczupaczek (pistolecik) :) Zdjęcie i do wody...

Opublikowano

Wczoraj szcupaczki dwa 1,8 kg i 1,5 kg :>

Opublikowano

Cały ranek z blacha i nic koledzy na żywca mieli ładne 60.

Opublikowano

Wczoraj ->Drawno Pojezierze DRAWSKIE 20110507179.jpg

Szczupaczek :)

i Karpik 20110508224.jpg

Opublikowano

rypky zabijają :(

Opublikowano

Kto zabija do jedzenia sa w sklepie.

Opublikowano

....a ja nie wszystkie

Opublikowano

Ja również wszystkich nie wypuszczam, mam prawo zabrać coś czasami i z tego prawa korzystam. Wczoraj jako odstresowanie przed maturką z rosyjskiego :D postanowiłem pogonić za okoniami na paproszka. Efekt: ok. 30 pasiaków największy 32, dwa szczupaki 25 i 50cm, dwa obcięcia. Sprzęt wklejka, żyła 0.14 główka 1.5gr i paproch najmniejszy mannsa w kolorze gencjany. Rybki wymiarowe postanowiłem zabrać i niestety trochę się zawiodłem, gdyż okazało się że szczupak skubaniec miał tasiemca... kurcze pierwszy raz w zębatym widziałem tasiemca, szkoda. Coraz gorzej z tymi jeziorami, dlatego teraz 90% wyjazdów to wyjazdy na rzeki (Łeba, Łupawa, Radunia, Słupia) i szukanie potoków, tęczaków i lipieni, świetna zabawa, dużo chodzenia, a sprzęt bardzo tani i praktycznie żadnych przygotowań :)

Opublikowano

W czwartek 2 klenie,w piątek 1

wszystkie po kilogramie-około 40-42cm

W sobotę około 21.00,było prawie ciemno

pojechałem dosłownie na 5min.

szczupak 1,7kg-61cm :wink4:

Opublikowano

Sobotni sandacz około 40cm na wobka :) Oczywiście wypuszczony do wody ;) Był jeszcze pistolet na 40cm.

sandaczyk.jpg

Opublikowano

Co Wy takie maluchy "kłusole" łowicie :naughty::tongue4: Kurna - jak się czyta ten temat, to mam znów ochotę sobie wolny czas inaczej zorganizować :kox:

Opublikowano

Panowie napiszcie jeśli oczywiście nie jest to tajemnica .... na co łapiecie Szczupaki wymiana doświadczeń może się przydać

W moim przypadku najwięcej szczupaków udaje mi się złapać na tą blachę wahadłową balaha.jpg

gorąco polecam :>

Opublikowano

Ja największego szczupaka złapałem na SALMO SLIDER 12 pływający -> dobija do 1,5 metra.

Teraz bawiłem się trochę gumowymi rybkami -> główka jigowa i rybka powabnie się rusza i dość skutecznie

Jeżeli masz słoneczny dzień teoria mówi by używać złotych i miedzianych blach natomiast gdy pochmurno srebrne.

Używam blach POLSPING ALGA 3, MORS, GNOM

DSC00006.jpg

i cos własnego autorstwa główka jigowa troszkę piór , kawałek nitki i szczupak złowiony :decayed:

DSC00514.jpg

DSC00515.jpg

Opublikowano

SALMO SLIDER 12 60g i 70g występuje.... Jaki sprzęt używasz do takich ciężkich przynęt ??? ja mam kij 10-30g więc raczej nie będzie działać :mysli:

Opublikowano

Salmo slidera 12 zakładam na specjalne okazje. Kij mam do 40g wyrzutu 2.70m ale radzi sobie :) a no i zrezygnowałem z żyłki kupiłem sobie dobrą plecionkę i teraz blachy latają na kosmiczne odległości :)

Cor72z cofnij się o stronę wrzuciłem foty :)

I z innej beczki dziś złowiłem pierwszego pstrąga na muchę. Doświadczenia w tej dziedzinie wędkarstwa nie mam ale wrażenia i emocje :good: Wielki nie był ale walczył jak rekin :polew:

DSC00005.jpg

Opublikowano

Bardzo ładny :good: więc muszę sobie kupić plecionkę i slidera 12 :>

Opublikowano

Kolego jerkbaitami najwygodniej i najefektywniej łowi się zestawem castingowym.

Masz tu filmik krótko ale treściwie

Mam do sprzedania prawie nową echosondę Eagle FishEasy 245 DS może ktoś akurat szuka nie drogiej echo :)

Opublikowano

Cor72z dopasuj sobie slidera do swojej wędki bo 12 cm to już prawdziwy potwór ja go dostałem za free za zakupy w sklepie była jakaś promocja.