Opublikowano 17 Marca 201016 l Czyli Witek zrobił Ci full tuning - mechaniczny 131->148 i elektroniczny 148 ->167 KM hehe GRATY !!
Opublikowano 17 Marca 201016 l nieźle trzeba było się odezwać ze już chcesz robić te ramki to byśmy podmienili
Opublikowano 17 Marca 201016 l Autor Dzięki Panowie! Czyli Witek zrobił Ci full tuning - mechaniczny 131->148 i elektroniczny 148 ->167 KM hehe GRATY !! No widziałeś co zrobili mi z serią po wymianie rozrządu fachamani z ASO! Tragedia! :wallbash: Jak odebrałem furkę to mówiłem im, że coś słabszy jest... No i teraz wiem co było! Rogalotti po nich naprawił! nieźle trzeba było się odezwać ze już chcesz robić te ramki to byśmy podmienili No łukasz myślałem, że się rozmyśliłeś... P.S. Mam wszystkie graty więc może się dogadamy. Jak coś to pisz.
Opublikowano 17 Marca 201016 l No łukasz myślałem, że się rozmyśliłeś... P.S. Mam wszystkie graty więc może się dogadamy. Jak coś to pisz. a ja że ty bo się nic nie odzywałeś :gwizdanie: napisz pw ile za graty
Opublikowano 17 Marca 201016 l Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 2 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty
Opublikowano 17 Marca 201016 l Autor Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 3 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty Najbardziej mnie wkur... to, że fachowvy a ASO tak spier....! :wallbash: No teraz furka leci choć nie wiem czy to koniec...
Opublikowano 17 Marca 201016 l a moze w serii tyle bylo możliwe Brakowało 2KM! Po tym jak Mistrz naprawił robotę po fachowcach z ASO! Wymiana rozrządu kosztowała mnie stratę 9KM do serii! No szkoda słów! Wymienili rozrząd ustawiając go 6,5 stopnia albo wogóle go nie ustawiając! :wallbash: Mistrz zaradził temu ustawiając rozrząd optymalnie naprawiajać serię na 148KM i później wgrał lekkiego wirusika. Zaraz wrzucę wykresik. No i proszę bardzo. Zobaczcie co zrobili mi z serią przy wymianie rozrządu! :wallbash: Na szczeście trafiłem do mistrza i po 4 minutach pracy i skorygowaniu ustawień rozrządu wszystko wróciło do normy... 148KM, później mały wirus i jest jeszcze lepiej... Na tą chwilę mistrz zaoferować mógł mi tyle bo muszę zerknąć do pewnych gratów w silniku... :gwizdanie: Wrażenia z jazdy... kurna ale te BLB sie zbieraja z dolu , moj BRD to przy tym c**jnia z cipnia , brak mi w tym aucie troche tego dolu ktory mialem w BLB ;( - piekny wykresik
Opublikowano 17 Marca 201016 l Autor a moze w serii tyle bylo możliwe Brakowało 2KM! Po tym jak Mistrz naprawił robotę po fachowcach z ASO! Wymiana rozrządu kosztowała mnie stratę 9KM do serii! No szkoda słów! Wymienili rozrząd ustawiając go 6,5 stopnia albo wogóle go nie ustawiając! :wallbash: Mistrz zaradził temu ustawiając rozrząd optymalnie naprawiajać serię na 148KM i później wgrał lekkiego wirusika. Zaraz wrzucę wykresik. No i proszę bardzo. Zobaczcie co zrobili mi z serią przy wymianie rozrządu! :wallbash: Na szczeście trafiłem do mistrza i po 4 minutach pracy i skorygowaniu ustawień rozrządu wszystko wróciło do normy... 148KM, później mały wirus i jest jeszcze lepiej... Na tą chwilę mistrz zaoferować mógł mi tyle bo muszę zerknąć do pewnych gratów w silniku... :gwizdanie: Wrażenia z jazdy... kurna ale te BLB sie zbieraja z dolu , moj BRD to przy tym c**jnia z cipnia , brak mi w tym aucie troche tego dolu ktory mialem w BLB ;( - piekny wykresik Oby tylko to BLB wytrzymało jak najdłużej... Odpukać póki co bez problemów.
Opublikowano 17 Marca 201016 l Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 3 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty Najbardziej mnie wkur... to, że fachowvy a ASO tak spier....! :wallbash: No teraz furka leci choć nie wiem czy to koniec... dalsza moc to juz troszke wieksza kasa :gwizdanie:
Opublikowano 17 Marca 201016 l Autor Gratki Grzesiek! :oklaski: Miałeś naprawdę dobry tydzień No jestem bardzo zadowolony z przebiegu sytuacji! Ale to może jeszcze nie koniec na ten tydzień...
Opublikowano 17 Marca 201016 l Autor Ciekawe coś Ty tam jeszcze wymyślił No jest parę gratów w domu ale nie mam czasu tego wszystkiego ogarnąć! Może znajdę chwilę i coś się jeszcze w tym tygodniu wymodzi.
Opublikowano 18 Marca 201016 l Akjam jakbym stanął swoją A4 koło Twojej, to moglibyśmy pomylić wozy. Nawet fele te same
Opublikowano 18 Marca 201016 l Autor Akjam jakbym stanął swoją A4 koło Twojej, to moglibyśmy pomylić wozy. Nawet fele te same Ja Już się nie mogę doczekać wiosny w pełni bo fele właśnie trzeba zmienić na coś większego... :gwizdanie: Ładnie kiedy zaczynami kreski na spotach w SK ? :evil:
Opublikowano 18 Marca 201016 l Ładnie kiedy zaczynami kreski na spotach w SK ? :evil: no właśnie, może w końcu dasz mi radę
Opublikowano 18 Marca 201016 l Ładnie kiedy zaczynami kreski na spotach w SK ? :evil: no właśnie, może w końcu dasz mi radę :mysli: jak założysz 17' to cie wciągnę