Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLB By Akjam S-Line/S4...RECARO S4B7, KIERA TTS, CARBON RS4, HEBLE S4, ISPIRI ISR8, DETAILING/KWARC/FOTKI! AIR RIDE CZESŁAW CUSTOMIZER!/ str.132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ładnie, 10Nm więcej ode mnie :good:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 198 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli Witek zrobił Ci full tuning - mechaniczny 131->148 i elektroniczny 148 ->167 KM hehe GRATY !!

Opublikowano

Akjam :mysli: musisz mnie przewieźć :kox:

Opublikowano

nieźle :kox:

trzeba było się odezwać ze już chcesz robić te ramki to byśmy podmienili :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie! :kox:

Czyli Witek zrobił Ci full tuning - mechaniczny 131->148 i elektroniczny 148 ->167 KM hehe GRATY !!

No widziałeś co zrobili mi z serią po wymianie rozrządu fachamani z ASO! Tragedia! :wallbash: :wallbash: Jak odebrałem furkę to mówiłem im, że coś słabszy jest... :disgust: No i teraz wiem co było! Rogalotti po nich naprawił! :notworthy:

nieźle :kox:

trzeba było się odezwać ze już chcesz robić te ramki to byśmy podmienili :wallbash:

No łukasz myślałem, że się rozmyśliłeś... P.S. Mam wszystkie graty więc może się dogadamy. Jak coś to pisz. :good:
Opublikowano

No łukasz myślałem, że się rozmyśliłeś... P.S. Mam wszystkie graty więc może się dogadamy. Jak coś to pisz. :good:

a ja że ty bo się nic nie odzywałeś :gwizdanie:

napisz pw ile za graty :mysli:

Opublikowano

Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 2 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty :good:

Opublikowano
  • Autor

Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 3 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty :good:

:notworthy: Najbardziej mnie wkur... to, że fachowvy a ASO tak spier....! :wallbash: :wallbash: No teraz furka leci choć nie wiem czy to koniec... :kox::evil:
Opublikowano

a moze w serii tyle bylo :wink4:

możliwe :naughty:

Brakowało 2KM! :tongue4: Po tym jak Mistrz naprawił robotę po fachowcach z ASO! Wymiana rozrządu kosztowała mnie stratę 9KM do serii! No szkoda słów! Wymienili rozrząd ustawiając go 6,5 stopnia albo wogóle go nie ustawiając! :wallbash: :wallbash: Mistrz zaradził temu ustawiając rozrząd optymalnie naprawiajać serię na 148KM :kox: i później wgrał lekkiego wirusika. Zaraz wrzucę wykresik. :kox:

No i proszę bardzo. Zobaczcie co zrobili mi z serią przy wymianie rozrządu! :wallbash: :wallbash: Na szczeście trafiłem do mistrza i po 4 minutach pracy i skorygowaniu ustawień rozrządu wszystko wróciło do normy... 148KM, później mały wirus i jest jeszcze lepiej... :kox: Na tą chwilę mistrz zaoferować mógł mi tyle bo muszę zerknąć do pewnych gratów w silniku... :gwizdanie:

2433c7fe7712760a.jpg

Wrażenia z jazdy... :cool1:

kurna ale te BLB sie zbieraja z dolu :blink: , moj BRD to przy tym c**jnia z cipnia , brak mi w tym aucie troche tego dolu ktory mialem w BLB ;( - piekny wykresik :cool1:

Opublikowano
  • Autor

a moze w serii tyle bylo :wink4:

możliwe :naughty:

Brakowało 2KM! :tongue4: Po tym jak Mistrz naprawił robotę po fachowcach z ASO! Wymiana rozrządu kosztowała mnie stratę 9KM do serii! No szkoda słów! Wymienili rozrząd ustawiając go 6,5 stopnia albo wogóle go nie ustawiając! :wallbash: :wallbash: Mistrz zaradził temu ustawiając rozrząd optymalnie naprawiajać serię na 148KM :kox: i później wgrał lekkiego wirusika. Zaraz wrzucę wykresik. :kox:

No i proszę bardzo. Zobaczcie co zrobili mi z serią przy wymianie rozrządu! :wallbash: :wallbash: Na szczeście trafiłem do mistrza i po 4 minutach pracy i skorygowaniu ustawień rozrządu wszystko wróciło do normy... 148KM, później mały wirus i jest jeszcze lepiej... :kox: Na tą chwilę mistrz zaoferować mógł mi tyle bo muszę zerknąć do pewnych gratów w silniku... :gwizdanie:

2433c7fe7712760a.jpg

Wrażenia z jazdy... :cool1:

kurna ale te BLB sie zbieraja z dolu :blink: , moj BRD to przy tym c**jnia z cipnia , brak mi w tym aucie troche tego dolu ktory mialem w BLB ;( - piekny wykresik :cool1:

Oby tylko to BLB wytrzymało jak najdłużej... :wink4: Odpukać póki co bez problemów. :good:
Opublikowano

Akjam fura nareszcie zaczela miec porzadna moc i widze ze 3 KM wiecej od mojego ci wyszlo no graty :good:

:notworthy: Najbardziej mnie wkur... to, że fachowvy a ASO tak spier....! :wallbash: :wallbash: No teraz furka leci choć nie wiem czy to koniec... :kox::evil:

dalsza moc to juz troszke wieksza kasa :gwizdanie:

Opublikowano

Gratki Grzesiek! :oklaski: Miałeś naprawdę dobry tydzień :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Gratki Grzesiek! :oklaski: Miałeś naprawdę dobry tydzień :decayed:

No jestem bardzo zadowolony z przebiegu sytuacji! :kox: Ale to może jeszcze nie koniec na ten tydzień... :wink4:
Opublikowano

Ciekawe coś Ty tam jeszcze wymyślił :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe coś Ty tam jeszcze wymyślił :decayed:

No jest parę gratów w domu ale nie mam czasu tego wszystkiego ogarnąć! :disgust: Może znajdę chwilę i coś się jeszcze w tym tygodniu wymodzi. :slina:
Opublikowano

Akjam jakbym stanął swoją A4 koło Twojej, to moglibyśmy pomylić wozy. Nawet fele te same ;)

Opublikowano

Ładnie :hi: kiedy zaczynami kreski na spotach w SK ? :evil: :evil:

Opublikowano
  • Autor

Akjam jakbym stanął swoją A4 koło Twojej, to moglibyśmy pomylić wozy. Nawet fele te same ;)

:good: Ja Już się nie mogę doczekać wiosny w pełni bo fele właśnie trzeba zmienić na coś większego... :gwizdanie:

:mysli::evil::kox:
Opublikowano

no właśnie, może w końcu dasz mi radę :kox::good::polew::wallbash:

Opublikowano

no właśnie, może w końcu dasz mi radę :kox::good::polew::wallbash:

:mysli: :mysli: :mysli: jak założysz 17' to cie wciągnę :kox: