OKOjr Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 witam oto moja Audiola 2.0 multitronic wyposarzenie: -podgrzewane i pompowane fotele -kontrola trakcji ESP -6 biegowa skrzynia (multitronic) -centralny zamek sterowany z pilota + domykanie szyb z pilota -duza Navi Plus -climatronic dwustrefowy -nagłośnienie w miare OK:P
filip1001 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak dla mnie . + za xenon, fotele, multi kiere, Wymień przyciski opuszczania/podnoszenia szyb, bo chyba obdarte są, a przynajmniej jeden z nich , i brzydko to wygląda
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 mozesz pomalowac dokladki dolne jeszcze..a wogole srodek
maxim Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak dla mnie . A tapicerka zaje........
dzejk Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 dokładki w kolor, większa fela i może zmiana drewna na alu A tak to
Azunia Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Fajna, ale fele można by zmienić i pomalować dokładki a będzie jeszcze lepiej wyglądać
kubson Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Super że masz multi i skóre Bezawaryjności życze
Wandej Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 motor i kolorek jak moja No a tapicerka powala i do tego navi i multi Edit: Bose to chyba ona nie ma tylko zwykle 10 glosnikow :gwizdanie:
retrikal Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 fajny furacz a no i piątka za fotkę w podpisie! JP :good:
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 B ladna audi. Szukam caly czas takiej skory jak masz...ale ciezko mi idzie...
Bart-S Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ładna Nie podchodzi mi tylko "drewno" - dokładki w kolor i będzie gitara. Nie wiem czemu się felgi czepiacie - jedna z ładniejszych ori 16", przynajmniej komfortowo po naszych drogach pojeździ BTW - nie widzę tam BOSE (brak loga na blendach głośników). Jeśli wnioskujes,z że to BOSE z ekranu powitalnego na navi to może być zonk. Sprawdź lepiej w bagażniku jaki wzmacniacz tam siedzi. Jak Ci się jeździ multi ? :> Sprawdziłeś czy olej ATF w skrzyni był regularnie wymieniany?
OKOjr Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 rzeczywiście nie mam jednak Bose ( ) zwykłe 10 głośników a ja głupi szukałem wzmachola:((((.... na multi jeździ sie za***iście poprostu ogień - olej wymieniany co 50 tys....ale i tak zajede do p.Sopy aby sprawdzic ta skrzynke.
antonio Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 kolorek chyba taki jak mojej fajne fotele
Rekomendowane odpowiedzi