!Tommy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 efekt na żywo fajny super Ci to wyszło
Klajtekkk21 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Naprawdę wyszło zajebi..... :kox:
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Michał fajnie wyszło jest nieźle najssssssssssss efekt na żywo fajny super Ci to wyszło Naprawdę wyszło zajebi..... :kox: :notworthy: staram się jak mogę
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ile jeszcze dni do najważniejszego można powiedzieć że godziny ale nie liczę na wiele, żeby później się nie rozczarować :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No jak na szpreja ładnie to wyszło I wreszcie zacznie to jeździć jakoś
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ile jeszcze dni do najważniejszego można powiedzieć że godziny ale nie liczę na wiele, żeby później się nie rozczarować :gwizdanie: ja wiem ile bedzie już pisałem, zobaczymy czy przewidze
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja wiem ile bedzie już pisałem, zobaczymy czy przewidze zobaczymy Ali ostatnio mówił że na 1,6 bara powinno to jakoś jeździć
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja wiem ile bedzie już pisałem, zobaczymy czy przewidze zobaczymy Ali ostatnio mówił że na 1,6 bara powinno to jakoś jeździć To ja mam już swoje cyfry w głowie
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To ja mam już swoje cyfry w głowie A Twoje ile dmucha?
Bulczas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To ja mam już swoje cyfry w głowie A Twoje ile dmucha? 1,5 bo j**any map w kompie nie pozwala na więcej
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i doopa Podczas hamowania 2 razy spadł mi wąż między turbo a IC i nie wystroiliśmy padła do końca ;( Mimo zapewnień Bakusia niestety przy 1,6 bara puszczają łączenia, jednak trzeba obspawać krawędzie rur FMIC"a, ehhh całe życie pod górę... ale za to na serii wypluło prawie 148KM i 296Nm na mocnym sofcie 181KM i 385Nm :evil: :evil: :evil: ...i wtedy spadł wąż z tym że już mocno kopcił, Wojtek mówi że trzeba będzie zrzucić trochę koksu, ale ogólnie nie będzie najgorzej
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nieźle wydojona :oklaski: :oklaski: :oklaski: , bezdymny bedzie na 170 na bank :evil: kiedy go ogarniecie finalnie
mrogal Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i doopa Podczas hamowania 2 razy spadł mi wąż między turbo a IC i nie wystroiliśmy padła do końca ;( Mimo zapewnień Bakusia niestety przy 1,6 bara puszczają łączenia, jednak trzeba obspawać krawędzie rur FMIC"a, ehhh to co Ty masz za ruły ze spada :/ mi na home made rurach nic nie pospadalo
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i doopa Podczas hamowania 2 razy spadł mi wąż między turbo a IC i nie wystroiliśmy padła do końca ;( Mimo zapewnień Bakusia niestety przy 1,6 bara puszczają łączenia, jednak trzeba obspawać krawędzie rur FMIC"a, ehhh to co Ty masz za ruły ze spada :/ mi na home made rurach nic nie pospadalo kupowane nie mo to jak projekt niskobudżetowy kurfa chyba pojade do witka na korekte z większym mapem
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nieźle wydojona :oklaski: :oklaski: :oklaski: , bezdymny bedzie na 170 na bank :evil: kiedy go ogarniecie finalnie prawdopodobnie w przyszły poniedziałek to co Ty masz za ruły ze spada :/ mi na home made rurach nic nie pospadalo no właśnie moje kończą się na gładko, nie ma żadnego frezu czy pierścienia ogarnę to i zrobimy drugie podejście
_Solar_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no sysiek ostro jedziesz załozyłes już hemple
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no właśnie moje kończą się na gładko, nie ma żadnego frezu czy pierścienia ogarnę to i zrobimy drugie podejście jak za taką kase za customa to sie nie postarał tyle powiem :gwizdanie: michał nie czytałeś watku o FMICach, a pare razy ktos pisał żeby robić pierścienie Ale nie ma co masz Ty zdrowe padło 380 niutona :jerk:
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no sysiek ostro jedziesz załozyłes już hemple co Ty, nie mam czasu może w przyszły weekend je ogarnę, przy okazji założę gwint i wymienię kilka wahaczy [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 14:29_________________________________________________ jak za taką kase za customa to sie nie postarał tyle powiem :gwizdanie: michał nie czytałeś watku o FMICach, a pare razy ktos pisał żeby robić pierścienie Ale nie ma co masz Ty zdrowe padło 380 niutona :jerk: fakt, za tą kasę mogłoby być lepiej, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, ogarnie się A niuton mnie też mile zaskoczył :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi