Michał Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jasna sprawa że lepiej mieć płaski moment I masz już podkład pod większe moce bo tylko wrzucasz 11-kę i 190 spokojnie pęka pęka... razem z korbowodami wpadnę wpadnę, tylko muszę jeszcze zrobić kilka drobiazgów, jakby co to dam znać Talibowi że będę no to niezłe cyferki... ciekaw jestem teraz małej kreseczki z kreski niemożliwe, oszczędzam sprzęgło
!Tommy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 no to niezłe cyferki... ciekaw jestem teraz małej kreseczki z kreski niemożliwe, oszczędzam sprzęgło kreska kreska michal daj znac to moze zabiore sie z toba na spota kiedys
Michał Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 michal daj znac to moze zabiore sie z toba na spota kiedys spy foto z rezania i małe porównanie
szafa Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 widze lecisz z koksem wachacze ruville dobrze wypatrzyłem? Daj znać potem na jak długo starczają po naszych śląskich dróżkach, bo myślę, że na jesień będzie trzeba wymienić co nie co i zapodaj zdjęcia środka z wszystkimi dekorami, bo mnie też korci :gwizdanie:
Michał Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wahacze ruville dobrze wypatrzyłem? dobrze też jestem ciekaw, bo to taki w sumie kompromis, nie chciałem wydawać 1,5k na Lema bo drogi mamy jakie mamy Jeśli ruville zrobił wahacze podobnej jakości co pompy itd to jestem spokojny, czas pokaże... fotka wnętrza reszta będzie niebawem
szafa Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wahacze ruville dobrze wypatrzyłem? dobrze też jestem ciekaw, bo to taki w sumie kompromis, nie chciałem wydawać 1,5k na Lema bo drogi mamy jakie mamy Jeśli ruville zrobił wahacze podobnej jakości co pompy itd to jestem spokojny, czas pokaże... fotka wnętrza reszta będzie niebawem okaze sie po czasie wnetrze kosmos
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 wahacze ruville dobrze wypatrzyłem? dobrze też jestem ciekaw, bo to taki w sumie kompromis, nie chciałem wydawać 1,5k na Lema bo drogi mamy jakie mamy Jeśli ruville zrobił wahacze podobnej jakości co pompy itd to jestem spokojny, czas pokaże... fotka wnętrza reszta będzie niebawem Mniam mniam , im bardziej rozbabrane tym lepszy efekt po złożeniu
Gracjan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ładnie to wygląda Pamiętajcie żeby przykręcić wahacze w pozycji roboczej
SoMeS Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Michaś co to za gwint? bo jestem w trakcie poszukiwania jakiegoś nowego
Michał Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mniam mniam , im bardziej rozbabrane tym lepszy efekt po złożeniu otóż to Ładnie to wygląda Pamiętajcie żeby przykręcić wahacze w pozycji roboczej wiem, wiem już nie pierwszy raz rozkręcam ten zawias :gwizdanie: Michaś co to za gwint? bo jestem w trakcie poszukiwania jakiegoś nowego ten co w zeszłym roku KW INOX V2 zimę przeleżał w ciepłej piwnicy, a teraz jest znowu na aucie przy okazji wymieniłem wahacze, końcówki drążków, łączniki stabilizatora, jarzma i tarcze na 312
mrogal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Teraz rezaj FIS tez o tym pomyslalem ze tam jakas bida w tym wnetrzu
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Łyknąłbym poliftowy z A6, ale kasa chora... nie mam na to ciśnienia, wolałbym dołożyć do jakiegoś nowego koła
Krycha Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Łyknąłbym poliftowy z A6, ale kasa chora.. ee tam
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Łyknąłbym poliftowy z A6, ale kasa chora.. ee tam właśnie o Tobie myślałem przypomnij mi parametry tych Twoich byłych kółek z RS6 19", wchodziły bez większych problemów?
Krycha Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 wiem że kasa chora ale i tak pójdzie na allegro, a nie tutaj 9j et 44, wejść weszły i nawet się kręciły
Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 9j et 44, wejść weszły i nawet się kręciły szerokie suki bez dystansów i innych udziwnień?
Krycha Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bez, co ori to ori. Te plasteliny z allegro mają różne wymiary i czasem lubią nie wejść o czym się przekonałem ostatnio.
jozek726 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 co masz za wahacze tam ? i czym Ty czyściłeś ten gwint? [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 17:44_________________________________________________przeoczyłem ze to ruville ale pierwszy raz slysze o nich
Rekomendowane odpowiedzi