HaVoK Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Michał ile miałeś tego preparatu WOLF'Sa? 100 ml czy zamówiłeś więcej? I tego Poorboy'sa też ile miałeś? Zamawiałeś testery czy nie bawiłeś się i zamówiłeś po normalnym opakowaniu?
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 PS: Jak dla mnie efekt miazga. Wiadomo- srebrny to nie czarny i łba nie urywa. Ale i tak. Warte zachodu. dzięki wiadomo, kolor niewdzięczny... Michał zeby mi się tak chciało nie ma źle, kilka desperadosów i weekend w garażu Michał ile miałeś tego preparatu WOLF'Sa? 100 ml czy zamówiłeś więcej? I tego Poorboy'sa też ile miałeś? Zamawiałeś testery czy nie bawiłeś się i zamówiłeś po normalnym opakowaniu? brałem testery na próbę 100 i 150ml
HaVoK Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie kupowałeś glinkę? Bo szukam to wszędzie jest dużo = drogo
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 showcarshine.pl z tym że ja brałem 200g, bo część dla kumpla
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie kupowałeś glinkę? Bo szukam to wszędzie jest dużo = drogo wejdz sobie kolego na Kosmetykaaut.pl, zarejestruj się, i na starcie masz niezłe rabaty w sklepach z kosmetykami , do showcarshine.pl dostajesz 10% rabatu, a przy tym dają całkiem niezłe gratisy , na forum które Ci podałem goście odsprzedają 50g, kostki glinki i można coś dorwać w dobrej kasie
szafa Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 lakier kosa tez musze pomyslec o jakis porzadnych kosmetykach !! Wogole tak sobie ostatnio mysle moze zebrac ekipe z slaska i ustawic jakas grupowa sesje?
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kropelki i nowy sticker kurcze a mi zapomnieli stickersów wrzucić , ciekawe ile ten NXT się utrzymuje na lakierze , mój DoDo już trzeci tydzień i daje radę jeszcze, ale trzeba pomyśleć nad jakimś woskiem na zimę
HaVoK Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie kupowałeś glinkę? Bo szukam to wszędzie jest dużo = drogo wejdz sobie kolego na Kosmetykaaut.pl, zarejestruj się, i na starcie masz niezłe rabaty w sklepach z kosmetykami , do showcarshine.pl dostajesz 10% rabatu, a przy tym dają całkiem niezłe gratisy , na forum które Ci podałem goście odsprzedają 50g, kostki glinki i można coś dorwać w dobrej kasie Łee a ja dzisiaj zrobiłem zakupy już Ale w sumie zostały mi do kupienia Ultimate Compound, Polish, i NXT WAX 2.0... Czyli chyba najdroższe Dzięki za linka Za miesiąc zbiorę resztę gratów i będziem działać! W ogóle dzisiaj strzeliłem sobie samobója bo zamiast porównać ceny, zacząłem zamawiać na mrcleaner, potem zajrzałem na showcarshine.pl a tam wszystko taniej
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gdzie kupowałeś glinkę? Bo szukam to wszędzie jest dużo = drogo wejdz sobie kolego na Kosmetykaaut.pl, zarejestruj się, i na starcie masz niezłe rabaty w sklepach z kosmetykami , do showcarshine.pl dostajesz 10% rabatu, a przy tym dają całkiem niezłe gratisy , na forum które Ci podałem goście odsprzedają 50g, kostki glinki i można coś dorwać w dobrej kasie Łee a ja dzisiaj zrobiłem zakupy już Ale w sumie zostały mi do kupienia Ultimate Compound, Polish, i NXT WAX 2.0... Czyli chyba najdroższe Dzięki za linka Za miesiąc zbiorę resztę gratów i będziem działać! W ogóle dzisiaj strzeliłem sobie samobója bo zamiast porównać ceny, zacząłem zamawiać na mrcleaner, potem zajrzałem na showcarshine.pl a tam wszystko taniej właśnie dlatego poleciłem CI forum kosmetyki, tam masz oferty wszystkich sklepów internetowych i można sobie dokładnie porównać oferty
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Michał gdzie masz RSy 19stki?
Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wogole tak sobie ostatnio mysle moze zebrac ekipe z slaska i ustawic jakas grupowa sesje? niezły pomysł swego czasu chciałem się ustawić z Bucem i Tomkiem, ale jakoś się rozeszło po kościach kurcze a mi zapomnieli stickersów wrzucić , ciekawe ile ten NXT się utrzymuje na lakierze , mój DoDo już trzeci tydzień i daje radę jeszcze, ale trzeba pomyśleć nad jakimś woskiem na zimę następnym razem zrobię 50/50 na masce, DODO vs NXT Michał gdzie masz RSy 19stki? w podpisie
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wogole tak sobie ostatnio mysle moze zebrac ekipe z slaska i ustawic jakas grupowa sesje? niezły pomysł swego czasu chciałem się ustawić z Bucem i Tomkiem, ale jakoś się rozeszło po kościach kurcze a mi zapomnieli stickersów wrzucić , ciekawe ile ten NXT się utrzymuje na lakierze , mój DoDo już trzeci tydzień i daje radę jeszcze, ale trzeba pomyśleć nad jakimś woskiem na zimę następnym razem zrobię 50/50 na masce, DODO vs NXT Michał gdzie masz RSy 19stki? w podpisie ja na zimę dokupię chyba Colli 476, chyba że sie szarpnę na 915
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wogole tak sobie ostatnio mysle moze zebrac ekipe z slaska i ustawic jakas grupowa sesje? niezły pomysł swego czasu chciałem się ustawić z Bucem i Tomkiem, ale jakoś się rozeszło po kościach panowie no to kiedy robimy Battalionowego spota ślązaków :?: ostatni czy przed ostatni weekend sierpnia :?: znacie jakieś fajne miejsce w okolicach Katowic, Zabrza, Dąbrowy :?: swego czasu fajna miejscówka była za Muchowcem w Katowicach ale nie wiem czy ten parking tam nadal istnieje
Gracjan Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja napewno się melduje na takim spocie A kiedy to się dostosuje, choć chyba lepiej przed ostatni weekend sierpnia.
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no to już jest dobra ekipa reszte rozmów przenosimy na Battalion
Lubi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No jest efekt , na lajfie lepiej wygląda :cwaniak1:
jozek726 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Michał i jak tam z tymi Wahaczami Ruville ? mozesz coś więcej o nich powiedzieć ?
Michał Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Michał i jak tam z tymi Wahaczami Ruville ? mozesz coś więcej o nich powiedzieć ? za mało na nich przejechałem żeby coś sensownego powiedzieć, jak na razie są OK
Rekomendowane odpowiedzi