Pucek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Nuudno, felgi w poler, innej opcji nie widzę
slepy Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 może faktycznie wezmę jedną na zapas :gwizdanie: a wejdzie 18" w miejsce ori zapasu?
Gracjan Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Wchodzi, u mnie sprawdzałem i bez problemu...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 może faktycznie wezmę jedną na zapas :gwizdanie: a wejdzie 18" w miejsce ori zapasu? u mnie 17ka siedzi z kapcie 225, podloga sztywniejsza w bagaju
Michał Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 zapas w sensie że jakby się któraś połamała albo pokrzywiła w aucie to wożę stalówkę 15", bo lekka Nuudno, felgi w poler, innej opcji nie widzę będzieee
Michał Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 jak ja się cieszę że mam dystanse
Krycha Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 będzie to padło na scp w kato w sobote?
Michał Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 będzie to padło na scp w kato w sobote?
MAGIC87 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 a wejdzie 18" w miejsce ori zapasu? mysli skoro 195/65/15 wchodzi to 18 na niskim profilu mósi wejsc
!Tommy Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 będzie to padło na scp w kato w sobote? czemu ?
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 może faktycznie wezmę jedną na zapas :gwizdanie: Ja tu widzę czerwony połysk na feli :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 zacnie ale nie trzymasz sie zasady
Michał Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 będzie to padło na scp w kato w sobote? czemu ? na zdrowiu podupadłem, pier*ole nigdzie się nie ruszam może faktycznie wezmę jedną na zapas :gwizdanie: Ja tu widzę czerwony połysk na feli :gwizdanie: a ja widzę front w poler, a wnęki w jaki ciekawy kolor (nie wykluczam czerwonego) + dodatki na aucie w tym samym kolorze + bra :gwizdanie: no i oczywiście węższe opony na tył i gwint trochę niżej - miałem nie zdradzać planów na przyszły sezon, ale co mi tam, pewnie się jeszcze 10 razy zmienią zacnie ale nie trzymasz sie zasady "daj mu" owszem, ale tylko na ciepłym
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 będzie to padło na scp w kato w sobote? czemu ? na zdrowiu podupadłem, pier*ole nigdzie się nie ruszam może faktycznie wezmę jedną na zapas :gwizdanie: Ja tu widzę czerwony połysk na feli :gwizdanie: a ja widzę front w poler, a wnęki w jaki ciekawy kolor (nie wykluczam czerwonego) + dodatki na aucie w tym samym kolorze + bra :gwizdanie: no i oczywiście węższe opony na tył i gwint trochę niżej - miałem nie zdradzać planów na przyszły sezon, ale co mi tam, pewnie się jeszcze 10 razy zmienią zacnie ale nie trzymasz sie zasady "daj mu" owszem, ale tylko na ciepłym Michał a ruszałeś już podsufitkę?
Michał Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu
slepy Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu jakbyś pociągnął sufit i bre z jednego materiału to by sie fajnie komponowało , no ale wtedy bra tylko na specjalne okazje
Michał Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu jakbyś pociągnął sufit i bre z jednego materiału to by sie fajnie komponowało , no ale wtedy bra tylko na specjalne okazje w sumie nie głupie
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu Ja u siebie zdejmowałem sufit i ujebałem 3 zatrzaski.. Teraz mi wszystko ćwierka jakby mi się kurfa kanarki lęgły pod kanapą Trza robić sufit bo za jasno w aucie to nie może być nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu jakbyś pociągnął sufit i bre z jednego materiału to by sie fajnie komponowało , no ale wtedy bra tylko na specjalne okazje Taaaaaa.. d*pa tak Wam powiem Taka bra to była by funkcjonalna na postoju
Rekomendowane odpowiedzi