slepy Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu Ja u siebie zdejmowałem sufit i ujebałem 3 zatrzaski.. Teraz mi wszystko ćwierka jakby mi się kurfa kanarki lęgły pod kanapą Trza robić sufit bo za jasno w aucie to nie może być nie, ale też chodzi mi po głowie pewien pomysł tylko boje się tego ruszać bo wszystko jak z fabryki, czyste i spasowane, a znając moje szczęście to coś się mocno poyebie przy demontażu jakbyś pociągnął sufit i bre z jednego materiału to by sie fajnie komponowało , no ale wtedy bra tylko na specjalne okazje Taaaaaa.. pupa tak Wam powiem Taka bra to była by funkcjonalna na postoju no i głównie o to by chodziło Mi sie udało sciągnąć sufit w całośći
Reggi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Mi sie też udało jak miałem B5 A teraz mam C5 i misie nie udało
Michał Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 Ja u siebie zdejmowałem sufit i ujebałem 3 zatrzaski.. Teraz mi wszystko ćwierka jakby mi się kurfa kanarki lęgły pod kanapą Trza robić sufit bo za jasno w aucie to nie może być no i właśnie, a dodatkowo wnętrze mocno dostaje po doopie przez gwint i niski profil... sufit mi na łeb spadnie i tyle z tego będzie
!Tommy Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to sprzedaj albo oddaj gwinta potrzebującym
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 to sprzedaj albo oddaj gwinta potrzebującym ni uja żeby nie było, że się nic nie dzieje... biedrony dostały dzisiaj zimówki Pirelli SnowSport, komplet wyszedł śmieszną kasę a kilka sezonów się objeździ z showcarshine.pl przyleciał mały zestaw do szyb, na jesień jak znalazł dodatkowo wytargałem tester CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT - to będzie obowiązkowa pozycja przy następnych zakupach poza tym trochę ją doładowałem i się suka położyła na brzuchu, a jazda bez większych problemów, więc tak będzie wyglądała na wiosnę
Reggi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ej Misiek... ile kosztują te aplikatory z Megsa ? Bo ja kupiłem podobne w Kauflandzie za 2 zł Co do auta..jakbym wygrał w lotka to pomalowałbym Ci te fele na czerwono
jozek726 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 co Ty masz na tej masce :sick3:
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Też myśle o tych felgach na zime jest tego tak sporo że i zapas będzie
Bulczas Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Nie chcę Cię martwić ale jeśli model tych zimówek to 210, to lipa są te oponki i na dodatek głośne Jak kółka odpicujesz to będzie lux
Armi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Biedrony też niczego sobie, i pod 320mm wejdą podobno
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Ej Misiek... ile kosztują te aplikatory z Megsa ? Bo ja kupiłem podobne w Kauflandzie za 2 zł Co do auta..jakbym wygrał w lotka to pomalowałbym Ci te fele na czerwono 7,50zł ale są nie do zayebania, 2 lata używania z różnymi specyfikami i praktycznie zero zużycia co do kółek to nie ma co robić kopii wujka Mrogala, trza być oryginalnym ...myślę o fiolecie co Ty masz na tej masce :sick3: stanik Też myśle o tych felgach na zime jest tego tak sporo że i zapas będzie biedrony są świetne mono są przehuje mono też Nie chcę Cię martwić ale jeśli model tych zimówek to 210, to lipa są te oponki i na dodatek głośne Jak kółka odpicujesz to będzie lux koniec '09... nie strasz ;( Biedrony też niczego sobie, i pod 320mm wejdą podobno nie wiem, ważne że 312 wejdą
Armi Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Był już taki jeden który starał się mrogaliska kopię zrobić, źle się to dla niego skończyło Wzorowanie się na mrogalu to jak kupowanie carbonów z Raggamanowej viagry :> Tylko poler
Bulczas Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 koniec '09... nie strasz W tamtym roku okazyjnie kupiłem komplet 7mm 2009 rok. Po tygodniu zmieniałem je bo nie dało się jeździć. Głośność jeszcze by może uszła w końcu to zimówka ale ja w zakręt bałem się szybciej wejść bo od razu czułem że lecę bokiem. Albo po prostu za szybko jeżdżę Ale później kupiłem okazyjnie UG7+ i całkiem inna bajka [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:29_________________________________________________A mono to widzę w polerce tylko środki bym zrobił jakieś fioletowe albo coś
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Był już taki jeden który starał się mrogaliska kopię zrobić, źle się to dla niego skończyło Wzorowanie się na mrogalu to jak kupowanie carbonów z viagry :> Tylko poler fatum poler, poler, a fiolet we wnękach koniec '09... nie strasz W tamtym roku okazyjnie kupiłem komplet 7mm 2009 rok. Po tygodniu zmieniałem je bo nie dało się jeździć. Głośność jeszcze by może uszła w końcu to zimówka ale ja w zakręt bałem się szybciej wejść bo od razu czułem że lecę bokiem. Albo po prostu za szybko jeżdżę Ale później kupiłem okazyjnie UG7+ i całkiem inna bajka [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 19:29_________________________________________________A mono to widzę w polerce tylko środki bym zrobił jakieś fioletowe albo coś to mnie nie pocieszyłeś pewnie nie wcześniej niż za miesiąc wylądują na aucie, będziem testować muszę sobie zrobić kilka VT z różnymi kolorami wnęk felg i dodatków, na razie faworytem jest fiolet
mrogal Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 co do kółek to nie ma co robić kopii wujka Mrogala, trza być oryginalnym ...myślę o fiolecie rob czerwone fiolet bedzie za ciemny i je pomniejszy, wujek mrogal na nowy sezon ma nowy kolor w glowie :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jechaj je na ciemny fiolet ze srebrnym fajne połaczenie
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 co do kółek to nie ma co robić kopii wujka Mrogala, trza być oryginalnym ...myślę o fiolecie rob czerwone fiolet bedzie za ciemny i je pomniejszy, wujek mrogal na nowy sezon ma nowy kolor w glowie :gwizdanie: wnęki wujek, wnęki Jechaj je na ciemny fiolet ze srebrnym fajne połaczenie myślałem raczej o czymś takim Dopisany: 06 Październik 2011, 19:44_________________________________________________ aaa no i z nowych rzeczy... od jakiegoś czasu drażniły mnie spadki mocy (czasem nawet szarpnięcia) przy pełnym bucie powyżej 3tys obr miałem cichą nadzieję że to pompa mówi papa ale skończyło się na wymianie filtra paliwa
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 U mnie jak były szarpnięcia to przepływka sie kończyła, a filtr lepsze spustoszenie robił :gwizdanie: cały czas błąd czujnika tempertaury paliwa wymieniłem filtr paliwa jak ręką odjął, aż rogal sie dziwił że filtr mógł powodować tego typu problemy :gwizdanie:
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 a mi już w głowie świtało 180+ KM na nowej pompce
Rekomendowane odpowiedzi