Michał Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Fajne gumy Gumowce, extra pasują. Ciekawe czy petexy też tak będą wyglądać no gumiaki dają radę w zimie, mogłyby mieć trochę wyższe krawędzie, ale poza tym jestem bardzo zadowolony, świetnie dopasowane drugi minus to wygląd, ale odkąd jeżdżę serią przestało mi to przeszkadzać Btw Arek fota którą miałem Ci kiedyś pokazać, nie wiem co helmuty wymyśliły za dywaniki ten co ja mam wygląda dokładnie tak samo jak u ciebie i w tym samym miejscu mi nie pasuje, a niby jest ori podejrzewam że są z B6, ale nie mam możliwości sprawdzić tego fizycznie
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Gdzie kupiłeś te gumowe dywaniki ? do wo welurów..ja na wiosnę zrobie sobie sam dywaniki i walę płacić palantom z allegro za ten ich szit
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Gdzie kupiłeś te gumowe dywaniki ? do wo welurów..ja na wiosnę zrobie sobie sam dywaniki i walę płacić palantom z allegro za ten ich szit gumiaki są ori z ASO brałem je jeszcze od rtockiego po jakichś tam rabatach welury zresztą też ori :gwizdanie:
Nelson Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja wziąłem petexy i dla mnie są ok. Pasażerowie zawsze wsuwali mi dywaniki pod siedzenie, cały syf zbierał się na wykładzinie.
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 A wszystko to chooj... srebrna przerysowana ;( ;( ;( może dostanie jakiś prezent za kasę z ubezpieczalni
Kowi87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 boom matka tunnigu, albo inaczej sponsorem pokaż co Ci tam zbroili
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 fura już w garażu, jutro zrobię foty w sumie nic strasznego się nie stało, przerysowany zderzak, błotnik + lekkie zagięcie i troszkę ryśnięte drzwi mam nadzieję że jakoś fajnie to policzą :naughty:
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 michal_s87 jak dla mnie jedna z najlepszych b5 na forum Proste jest piekne Ale na tych rs`ach i mnoblockach(chyba) auto wygladalo duzo lepiej Było czarne :kox:
Michał Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 michal_s87 jak dla mnie jedna z najlepszych b5 na forum Proste jest piekne Ale na tych rs`ach i mnoblockach(chyba) auto wygladalo duzo lepiej Było czarne :kox: miło mi monoblocki to aktualne felgi chociaż gryzę się czy nie założyć flat five - 8,5J i opona 215/40 fajnie by wyglądała BTW jutro powinienem wiedzieć co dokładnie z tymi RSami
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 michal_s87 jak dla mnie jedna z najlepszych b5 na forum Proste jest piekne Ale na tych rs`ach i mnoblockach(chyba) auto wygladalo duzo lepiej Było czarne :kox: miło mi monoblocki to aktualne felgi chociaż gryzę się czy nie założyć flat five - 8,5J i opona 215/40 fajnie by wyglądała BTW jutro powinienem wiedzieć co dokładnie z tymi RSami spoko do wiosny daleko Flat five jesli już to extremalna gleba Gwint masz wiec mozesz kombinować
konus Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 widziałbym u Ciebie żółte albo pomarańczowe Flaty i mega glebę :gwizdanie: Robiły by robotę przy srebrnej budzie :kox:
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 michal_s87 jak dla mnie jedna z najlepszych b5 na forum Proste jest piekne Ale na tych rs`ach i mnoblockach(chyba) auto wygladalo duzo lepiej Było czarne :kox: miło mi monoblocki to aktualne felgi chociaż gryzę się czy nie założyć flat five - 8,5J i opona 215/40 fajnie by wyglądała BTW jutro powinienem wiedzieć co dokładnie z tymi RSami spoko do wiosny daleko Flat five jesli już to extremalna gleba Gwint masz wiec mozesz kombinować co to za felga?
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A wszystko to chooj... srebrna przerysowana ;( ;( ;( może dostanie jakiś prezent za kasę z ubezpieczalni bylo bum bedzie tjun
Michał Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 widziałbym u Ciebie żółte albo pomarańczowe Flaty i mega glebę :gwizdanie: Robiły by robotę przy srebrnej budzie :kox: jest już taka w jueseju, nie będziem robić xero co to za felga? flat five w pełnej okazałości bylo bum bedzie tjun kto wie, może PZU zasponsoruje jakie audio :naughty:
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 A ile masz nalotu bo u mnie nie byli hojni jak spisali przebieg, starczyło na pomalowanie dokładek :gwizdanie:
Michał Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 na liczniku chyba niecałe 170tys :polew:
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 na liczniku chyba niecałe 170tys :polew: no to bedzie gotówka
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 co to za felga? flat five w pełnej okazałości fajna ale te koła co teraz masz rules
Michał Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 spy foto na razie zdjąłem lakier z jednej felgi i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie przelecieć chociaż kawałka papierem :naughty:
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 spy foto na razie zdjąłem lakier z jednej felgi i nie mogłem się powstrzymać, żeby nie przelecieć chociaż kawałka papierem :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi