szafa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Michał fajnie to wygląda:kox: muszę u siebie ugrać jeszcze trochę bo koza straszna przy Waszych niuniach:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Michał fajnie to wygląda:kox: muszę u siebie ugrać jeszcze trochę bo koza straszna przy Waszych niuniach:facepalm: Widziałem tą kozę, jakieś krótkie nogi miała:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no u mnie w miarę spoko nic nie dociera nawet przy skręcie, także mam zamiar powalczyć jeszcze o centymetry:naughty: mógłbym wyrzucić dystans, ale nie chce bo et33 fajnie wygląda z przodu:wink: w weekend zobaczę co z tymi nadkolami idzie zrobić ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- Michał fajnie to wygląda:kox: muszę u siebie ugrać jeszcze trochę bo koza straszna przy Waszych niuniach:facepalm: taaaaa... Ty i koza, nie ściemniaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 w weekend zobaczę co z tymi nadkolami idzie zrobić ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- Michał fajnie to wygląda:kox: muszę u siebie ugrać jeszcze trochę bo koza straszna przy Waszych niuniach:facepalm: taaaaa... Ty i koza, nie ściemniaj:decayed: Ja jutro jak nie będzie padać to coś wykombinuje:wink: Niestety ale na 19 ciężko uzyskać fajny efekt, dlatego moim zdaniem jest koza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 najlepszy akcent z dzisiaj: patrzę a tam dzieci na parkingu robią sobie fotki w odbiciu felg:polew::polew: +5 do lansu:kox: Szkoda, że nie blondynki koło 25tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Szkoda, że nie blondynki koło 25tki spoko, drugi dzień na nich jeżdżę po cichu liczę na 16-35, no chyba że zadbana 40-stka to też bym nie odmówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 michał koniecznie kupuj progi S4 i dokładki w kolor:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 po cichu liczę na 16-35, no chyba że zadbana 40-stka to też bym nie odmówił Lubisz dobre Milfy..swój człowiek :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 michał koniecznie kupuj progi S4 i dokładki w kolor:naughty: skąd brać powiedz, skąd brać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 michał koniecznie kupuj progi S4 i dokładki w kolor:naughty: skąd brać powiedz, skąd brać... dogadaj się z kowi, on ma progi do sprzedania:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 michał chyba przesadziłeś trochę jak na Twój dojazd do posesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 michał chyba przesadziłeś trochę jak na Twój dojazd do posesji a uwierzysz że nigdzie nie szuram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no to rispekt na dzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nowy sticker:kox: i trochę lepsze foto z dalsza:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nowy sticker:kox:http://img826.imageshack.us/img826/1681/20120424064.jpg i trochę lepsze foto z dalsza:wink: http://img854.imageshack.us/img854/8228/20120424069a.jpg no leży franca ładnie, jakie ty masz Et tych felg? 40? musze coś pokręcić u mnie jescze:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ślicznie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 et33, tył jest idealnie - nic nie trze nawet z doładowanym autem, a felga prawie równo z nadkolem:kox: za to przód mnie drażni bo targa o plastikowe nadkole przy skręcie... dystans 10mm zamiast 15mm załatwiłby pewnie sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 et33, tył jest idealnie - nic nie trze nawet z doładowanym autem, a felga prawie równo z nadkolem:kox:za to przód mnie drażni bo targa o plastikowe nadkole przy skręcie... dystans 10mm zamiast 15mm załatwiłby pewnie sprawę a bo ty masz na dystansie, no i oponka robi trochę roboty, u mnie tył jest et30 i też jest na równo z błotnikiem, przód et35 i póki co nie ma źle zejde na 61 i zobaczymy co bedzie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Michał jak tam moje VT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi