Gracjan Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Uważaj na nie bo jak wciśniesz je za mocno to nie ma uja żebyś je bez zniszczenia wyszarpał, miałem w tamtym roku więc wiem co mówię Ja postanowiłem w tym roku odnowić to co mam Śruby wykapane w kwasie a następnie 3 warstwy cynku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 już przerobiłem ten cycek do wyciągania, nie powinno być problemów:wink: a jak nie to mam obczajone - klucz 21 pięknie pasuje na te nakładki, w razie W na trasie sobie poradzę, a że będą do wyrzucenia to trudno, majątku nie kosztują zawsze to lepiej niż zardzewiałe śrubki:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 już przerobiłem ten cycek do wyciągania, nie powinno być problemów:wink:a jak nie to mam obczajone - klucz 21 pięknie pasuje na te nakładki, w razie W na trasie sobie poradzę, a że będą do wyrzucenia to trudno, majątku nie kosztują zawsze to lepiej niż zardzewiałe śrubki Wiadomo:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 następnie 3 warstwy cynku... Ten cynk to sobie można wsadzić Gracuś Kiedyś malowałem coś OPNem.. G... dała ta robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 auto robi wrażenie kocham te fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 dzięki, dobra patelnia nie jest zła... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nakładki te srebrne z norauto ? mówiłem, odpust pełną gębą:decayed::decayed: będzie chwila to może prysne je w czarny połysk:wink: Michał na Zagórzu gośc sprzedawał ORI nakładki (zakupiłem) po 20 PLN komplet z kluczykiem do ich ściągania, jak coś to mogę spróbować go namierzyc ponownie. Miał dużo nowych ORI gadżetów prosto z salonu Skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 spoko, ori są matowe a ja chciałem bling&shine:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 łaaadnie się dekielki z patelką zgrały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Matowe jak matowe, są grafitowe, jak dekielki od ORI alumków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ogarnąłem dzisiaj z grubsza komorę silnika, bo już dramat był... mycie mocno stężonym APC Nielsena, później lekkie płukanie, rurki IC przetarte Mothersem Mag&Alu Polish i na koniec CarPro Perl na plastiki i gumki:naughty: niedawno wpadł też stanik, fota niestety robiona pilotem od magnetowidu:kwasny: może niebawem ogarnie się jakąś sesję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ładnie.Muszę sobie zapodać podszybie do siebie.Masz pod silnikiem osłonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ładnie.Muszę sobie zapodać podszybie do siebie.Masz pod silnikiem osłonę. Naturalnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Michał zrobiłbyś cos w tym pierwszym poscie:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymek28 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Mi zimą pękła i teraz non stop brut pod maską.Nie może tak być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Michał zrobiłbyś cos w tym pierwszym poscie:banan: nie mam weny, ani koncepcji:unknown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 cos słabe et mają te fele chyba, jakoś tak z przodu się chowają czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 słabe... z dystansami et33 i było idealnie, z jednym małym minusem - nie dało się skręcać ogarnę nadkola i dystanse znów zawitają ---------- Post dopisany 03-06-2012 at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2012 at 19:56 ---------- trochę lepsze foty USA look:decayed: sorry za brudne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 sorry za brudne auto :polew: a co do samochodu to jeden z najfajniejszych Audików na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 na VAGu w Nysie jeden pepiczek przyjechał na takich kołach wypolerowanych ale chyba pastą tempo to robił bo średnio poler mu wyszedł... no i w porównaniu z Twoim wypada ogólnie KIEPSKO Soczyście wygląda z tą BRą, typowy Amerykańczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi