m3e30 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 sporo siana włożone... Fajnie bo trzyma to się kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 pieniądze to nie wszystko:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 fajna ta Twoja Audina, jakie masz kapcie na tych kołach? to są 7,5J fele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 niestety tylko 8J, a opony 215/40 ale może na przyszły sezon wpadną 205/40:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 niestety tylko 8J, a opony 215/40 ale może na przyszły sezon wpadną 205/40:wink: no dobrze by było, można by jeszcze zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 aaa idź z tym schodzeniem... osłona pod silnikiem ostatnio poszła się yebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 aaa idź z tym schodzeniem... osłona pod silnikiem ostatnio poszła się yebać po co osłona po zglebowaniu auta i zgubieniu osłony nawet nie podejmuję się zakładania kolejnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 aaa idź z tym schodzeniem... osłona pod silnikiem ostatnio poszła się yebać po co osłona po zglebowaniu auta i zgubieniu osłony nawet nie podejmuję się zakładania kolejnej wiecej śrub i nie do zerwania:banan:nawet jak zawiśniesz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tu bym się nie zgodził mi osłona sie poprostu przetarła na mocowaniach i nie było do czego jej przyczepić Michał fura kosmos:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tu bym się nie zgodził mi osłona sie poprostu przetarła na mocowaniach i nie było do czego jej przyczepić Dlatego pisze wiecej śrub:wink: jak sie ma FMIC to jedzie sie paroma śrubami z szeroką podkładką do starej rury dolotu w pasie czołowym:decayed: i nawet w takiej sytuacji osłony nie wyrwie, jak traktor szarpnie:grin: śliskie drogi na wschodzie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 KOZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 wyślij coś w końcu bo do piątku zgłoszenia przyjmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 aaa idź z tym schodzeniem... osłona pod silnikiem ostatnio poszła się yebać po co osłona po zglebowaniu auta i zgubieniu osłony nawet nie podejmuję się zakładania kolejnej wiecej śrub i nie do zerwania:banan:nawet jak zawiśniesz:wink: poratowałem starą osłonę blachami, nitami, kątownikami i jest spoko:wink: do tego oczywiście milion trytytytek:kox: ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- wyślij coś w końcu bo do piątku zgłoszenia przyjmuję do tej pory nie ustrzeliłem nic wartego uwagi:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jakby nie trytytki tuning by nie istniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Przez weekend odświeżyłem nieco lakier na srebrnej:wink: -mycie -Nielsen Tar&Glue Remover -glinkowanie Bilt Hamber Soft -cleaner Ultimate Polish Megs'a na finishowym waflu -IPA -świeża warstwa Coli s476 Teraz pozostaje tylko uzupełniać powłokę wosku i może jakoś przetrwa zimę (foty oczywiście według starej dobrej szkoły KA:decayed:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Halogen na ścianę musi być Dobra robota Też mnie to czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Lakier mimo że srebrny to jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 wszystko kwestia fotek:whistling: Jest kilka rzeczy na lakierze które naprawdę mnie drażnią, ale co zrobić, jeżdżąc autem na co dzień nie da się utrzymać lakieru w idealnym stanie. Już nie mówię tu o uszkodzeniach z mojej winy bo tych prawie nie ma, ale o wszechobecnych idiotach którzy np parkują na styk i walą drzwiami po moim aucie... Ostatnio auto na parkingu, cały czas pod nosem, a jednak jakiemuś debilowi udało się zrobić coś takiego. Prawdopodobnie zahaczone zegarkiem:wallbash: mimo prób nie udało się tego pozbyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Lekka zaprawka, papier i zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi