junior_tdi Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Fajne nie?Gladki zderzak to jest to... Wysłane z mojego GT-I9070 gładki zdeś robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 żeby nie było że się nic nie dzieje, powoli dorzucam bajery do wnętrza:naughty: -i tak oto wpadł emulator zmieniarki, fajna sprawa bo obsługuje karty pamięci, pendrive i AUX-in, sterowanie z poziomu radia szkoda tylko że stary poczciwy concert nie ma CD-text'u:kwasny: -interfejs OBD bluetooth, bajer do podłączenia smartfona:kox: temp w dolocie, ciśnienie doładowania, wartości przepływki, czasy 0-100km/h, czasy na 400m itd - wszystko na ekranie telefonu https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=pl -no i manetka tempomatu, zrobi się trochę cieplej to wpadnie do auta:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Michał ile kosztował Cie ten emulator? Bo sam myślę o czymś takim bo fajny gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Michał sprawdź ten programik czy wskazuje to samo co na normalnym vagu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Michał ile kosztował Cie ten emulator? Bo sam myślę o czymś takim bo fajny gadżet 50-60pln nie pamiętam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mnie zastanawia inna rzecz:grin: Czy climatronic podszedłby do a3 8l fl:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Michał sprawdź ten programik czy wskazuje to samo co na normalnym vagu:wink: jeszcze się nie bawiłem tym, sprawdziłem tylko czy się łączy i czy działa:wink: powinien wskazywać dokładnie to samo co vag, bo przecież odczytuje info po ODB - bajer bo wiadomo że nie będę z tym jeździł non-stop, ale do sprawdzenia co jakiś czas parametrów powinien się nadać Buba to już chyba testował ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- Mnie zastanawia inna rzecz:grin:Czy climatronic podszedłby do a3 8l fl:decayed: a nie łatwiej zamontować ori z a3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Michał ile kosztował Cie ten emulator? Bo sam myślę o czymś takim bo fajny gadżet 50-60pln nie pamiętam:wink: gdzie Ty go dorwałeś za taka kasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 "ELM 327" na allegrze i masz kilkanaście stron:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 "ELM 327" na allegrze i masz kilkanaście stron:wink: on pytał o emulator:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jozkowi chodziło o emulator zmieniarki:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 :grin: koorfa sorry panowie:doh: leże chory od kilku dni, wszystko wolniej do mnie dociera:decayed: emulator oczywiście 250pln na allegrze:wink: ale jest na forum kolega który tym handluje, znalazłem go już po tym jak kliknąłem aukcję, jak znajdę to Ci Jozek podrzucę nicka na pw:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 emulator, emulator ok będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 To mi też możesz podrzucić bo na rns-e narazie mnie nie stać a przerzucanie cd jest męczące:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 to wrzucę tutaj:wink: http://a4-klub.pl/members/tommy01-35425/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 żeby nie było że się nic nie dzieje, powoli dorzucam bajery do wnętrza:naughty:-i tak oto wpadł emulator zmieniarki, fajna sprawa bo obsługuje karty pamięci, pendrive i AUX-in, sterowanie z poziomu radia szkoda tylko że stary poczciwy concert nie ma CD-text'u:kwasny: http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/mody/20121214_144159_zps34478096.jpg bardzo ładnie prezentuje się ta konsola 1din, aż mi sie odechciało 2din:decayed: jaka jakość z tego emulatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 fajnie że nie tylko mi się podoba:decayed: Pytasz o jakość wykonania? To zwykłe czarne pudełeczko wielkości paczki fajek, 4 złącza, kabel i tyle - żadnej filozofii:wink: Jeśli chodzi o jakość dźwięku to wydaje mi się że jest minimalnie gorszy niż z CD, ale biorąc pod uwagę szumy powietrza, opon, odgłos silnika itd to skutecznie niwelują różnicę. Jakby ktoś się zdecydował to sprawdźcie najpierw kostkę mini iso w aucie, jeśli nie jest 3-kolorowa to nie da się jej podzielić i trzeba będzie dokupić taką przejściówkę Można też, tak jak ja, przełożyć piny do ori kostki, ale więcej z tym zabawy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 fajnie że nie tylko mi się podoba:decayed:Pytasz o jakość wykonania? To zwykłe czarne pudełeczko wielkości paczki fajek, 4 złącza, kabel i tyle - żadnej filozofii:wink: Jeśli chodzi o jakość dźwięku to wydaje mi się że jest minimalnie gorszy niż z CD, ale biorąc pod uwagę szumy powietrza, opon, odgłos silnika itd to skutecznie niwelują różnicę. Jakby ktoś się zdecydował to sprawdźcie najpierw kostkę mini iso w aucie, jeśli nie jest 3-kolorowa to nie da się jej podzielić i trzeba będzie dokupić taką przejściówkę http://foto.glosniki.co/ZRS/cd-adapter.011.jpg Można też, tak jak ja, przełożyć piny do ori kostki, ale więcej z tym zabawy:wink: kolega ma w a3(2006r) własnie takie radio, to gra nieziemsko, jeszcze musiał bym coś dokupic pod wzmacniacz: wiem, że concert od a3 bez rzeźby nie podejdzie, od czego jest najbardziej kompatybilny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-concert-cd-can-adaptera-196836/#post2330386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dzięki wielkie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi