Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] Lichtsilber Madafaka by Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby nie było że się nic nie dzieje, powoli dorzucam bajery do wnętrza:naughty:

-i tak oto wpadł emulator zmieniarki, fajna sprawa bo obsługuje karty pamięci, pendrive i AUX-in, sterowanie z poziomu radia

szkoda tylko że stary poczciwy concert nie ma CD-text'u:kwasny:

20121205_162705_zpsc1a0faf4.jpg

20121205_162643_zps79d5d7d5.jpg

20121206_173656_zps56cc55fb.jpg

20121214_144159_zps34478096.jpg

20121214_144148_zpsca38fc3a.jpg

-interfejs OBD bluetooth, bajer do podłączenia smartfona:kox:

temp w dolocie, ciśnienie doładowania, wartości przepływki, czasy 0-100km/h, czasy na 400m itd - wszystko na ekranie telefonu

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque&hl=pl

20121214_144331_zpsc50cb013.jpg

IElU7AcmrAvI8yDW1YEPVrDfxuizWKSLkUtWyIDaZScE2jwlDvxyKG2z2PD5yu1jEgHkd4cH3xiiCGXddoS27UAB_lTLO2FwYFPz35j7ZA96TMi8y3kC3c-5kVNZwyLNYrZ5k

-no i manetka tempomatu, zrobi się trochę cieplej to wpadnie do auta:wink:

20121214_150043_zps064b8f45.jpg

Opublikowano

Michał ile kosztował Cie ten emulator? Bo sam myślę o czymś takim bo fajny gadżet :decayed:

Opublikowano

Michał sprawdź ten programik czy wskazuje to samo co na normalnym vagu:wink:

Opublikowano
Michał ile kosztował Cie ten emulator? Bo sam myślę o czymś takim bo fajny gadżet :decayed:

50-60pln nie pamiętam:wink:

Opublikowano

Mnie zastanawia inna rzecz:grin:

Czy climatronic podszedłby do a3 8l fl:decayed:

Opublikowano
Michał sprawdź ten programik czy wskazuje to samo co na normalnym vagu:wink:

jeszcze się nie bawiłem tym, sprawdziłem tylko czy się łączy i czy działa:wink:

powinien wskazywać dokładnie to samo co vag, bo przecież odczytuje info po ODB - bajer bo wiadomo że nie będę z tym jeździł non-stop, ale do sprawdzenia co jakiś czas parametrów powinien się nadać:naughty:

Buba to już chyba testował:whistling:

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

Mnie zastanawia inna rzecz:grin:

Czy climatronic podszedłby do a3 8l fl:decayed:

a nie łatwiej zamontować ori z a3?:decayed:

Opublikowano

50-60pln nie pamiętam:wink:

gdzie Ty go dorwałeś za taka kasę ?:shock3:

Opublikowano

"ELM 327" na allegrze i masz kilkanaście stron:wink:

Opublikowano
"ELM 327" na allegrze i masz kilkanaście stron:wink:

on pytał o emulator:decayed:

Opublikowano

Jozkowi chodziło o emulator zmieniarki:grin:

Opublikowano

:grin::grin:

koorfa sorry panowie:doh: leże chory od kilku dni, wszystko wolniej do mnie dociera:decayed:

emulator oczywiście 250pln na allegrze:wink:

ale jest na forum kolega który tym handluje, znalazłem go już po tym jak kliknąłem aukcję, jak znajdę to Ci Jozek podrzucę nicka na pw:wink:

Opublikowano
:decayed: emulator, emulator :decayed: ok będę wdzięczny :decayed:
Opublikowano

To mi też możesz podrzucić bo na rns-e narazie mnie nie stać a przerzucanie cd jest męczące:wink:

Opublikowano
żeby nie było że się nic nie dzieje, powoli dorzucam bajery do wnętrza:naughty:

-i tak oto wpadł emulator zmieniarki, fajna sprawa bo obsługuje karty pamięci, pendrive i AUX-in, sterowanie z poziomu radia

szkoda tylko że stary poczciwy concert nie ma CD-text'u:kwasny:

http://i1049.photobucket.com/albums/s389/michal_s87/mody/20121214_144159_zps34478096.jpg

bardzo ładnie prezentuje się ta konsola 1din, aż mi sie odechciało 2din:decayed: jaka jakość z tego emulatora?

Opublikowano

fajnie że nie tylko mi się podoba:decayed:

Pytasz o jakość wykonania? To zwykłe czarne pudełeczko wielkości paczki fajek, 4 złącza, kabel i tyle - żadnej filozofii:wink:

Jeśli chodzi o jakość dźwięku to wydaje mi się że jest minimalnie gorszy niż z CD, ale biorąc pod uwagę szumy powietrza, opon, odgłos silnika itd to skutecznie niwelują różnicę.

Jakby ktoś się zdecydował to sprawdźcie najpierw kostkę mini iso w aucie, jeśli nie jest 3-kolorowa to nie da się jej podzielić i trzeba będzie dokupić taką przejściówkę

cd-adapter.011.jpg

Można też, tak jak ja, przełożyć piny do ori kostki, ale więcej z tym zabawy:wink:

Opublikowano
fajnie że nie tylko mi się podoba:decayed:

Pytasz o jakość wykonania? To zwykłe czarne pudełeczko wielkości paczki fajek, 4 złącza, kabel i tyle - żadnej filozofii:wink:

Jeśli chodzi o jakość dźwięku to wydaje mi się że jest minimalnie gorszy niż z CD, ale biorąc pod uwagę szumy powietrza, opon, odgłos silnika itd to skutecznie niwelują różnicę.

Jakby ktoś się zdecydował to sprawdźcie najpierw kostkę mini iso w aucie, jeśli nie jest 3-kolorowa to nie da się jej podzielić i trzeba będzie dokupić taką przejściówkę

http://foto.glosniki.co/ZRS/cd-adapter.011.jpg

Można też, tak jak ja, przełożyć piny do ori kostki, ale więcej z tym zabawy:wink:

kolega ma w a3(2006r) własnie takie radio, to gra nieziemsko, jeszcze musiał bym coś dokupic pod wzmacniacz:

2826386291

wiem, że concert od a3 bez rzeźby nie podejdzie, od czego jest najbardziej kompatybilny?

Opublikowano

Dzięki wielkie:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...